Asker Eşleri

inşallah gelir canım ya
üzme kendinide bu kadar ne olur
bak sonuna geldiniz artık biraz daha sabır
sorma ya öyle oluyor zaten
hep diyorum kızıma seni nasıl verecem diye

pardoooonnn handan abla dicektim..ablayı unutmuşum..affolaaaa....

rica ederim tatlım ne demek opuyorumnanaktan

bizimde ilk tayin yerimizdi evet cnm ardahan a gidiyoruz
sizin neresi ?
keşke daha önce yazsaydım bu sayfaya görüşürdük senle

sağlık olsun dedik öylede geçirdik günleri şükür bitti :) bnde aynen bebeğim 6 aylık örtüsüz bir yere koymadım daha banyosunu bile hazxır sularla yaptırıyorum çeşmeden tuzlu su akıo mikrop kapacak die ödüm koptu

heh bnde öle dedimm
kırılır yırtılır boşverrin eskisi gitmeden yenisi gelmezmiş :kedi:
kısmeti neyse o olur zaten öyle değilmi ? zemuszemus

heh bnde öle dedimm
kırılır yırtılır boşverrin eskisi gitmeden yenisi gelmezmiş :kedi:
kısmeti neyse o olur zaten öyle değilmi ? zemuszemus

he wallaha kullanın gitsin ya
herkes bişeyler söylüyor zaten
ben yaşlanınca ne yapayım yeni mobilyayı demi
herşey gençken güzel oluyor kızlar kaydirigubbakcemile5

he wallaha kullanın gitsin ya
herkes bişeyler söylüyor zaten
ben yaşlanınca ne yapayım yeni mobilyayı demi
herşey gençken güzel oluyor kızlar kaydirigubbakcemile5

evlendiğimden beri hiç kullanmadığım için özeniyorum çok o yüzden bırakmak istemiyorum hem evi boşaltayımda kiracı girsin 2 yıldır kapadık evi boşa duruyo öle siz nasılsınız bugün evdesiniz yokmu kahveye gelen gden gezme falan hafta sonu gelio ooh gezerizx inş :)

Bırakma eşyalarını zaten kullan hepsini bir daha ne zaman kullanacaksın ki iyiyim bende canım sağol hem yemek hem burası koşturup duruyorum işte .
Yok ya bizim burası çok ilginç aslında arada bir kahve olyor işte günümüz var 15 de toplanıyoruz yaz geldi diye kimseler kalmıyor ekimde başlanacak tekrar .
Pazar günüde ankaraya gidiyorum bewn ailemin yanına 10gün filan kalıp dönerim işte

2 hafta sonra da ben gidiyom handan abla ankaraya..eşimi bekliyom işte..gelsin gitseinde öyle gidem diye..onunda geleceği yok da garibimin..işte birazda orda vakit geçireyim de..bitireyim artık günleri..

kızlar bu arada dikkat ettimde hepimiz bekliyoruz..herkes bişeyleri bekliyo..gün gün sayıyoruz geleceğe dair planlar yapıyoruz..ama bu arada elimizden kayıp giden zamana hiç acımıyoruz..her geçen gün ömürden gidiyor aslında..her geçen gün yaşlanıyoruz..bize verilmiş ömürden eksiliyor her geçen gün..ve bizler hep istesekte istemesekte..gelecek kaygılarıyla..bugünü yaşamayı unutuyoruz..bugünü kaçırıyoruz..öte yandanda ben eşimden ayrı geçen zamanı isyemiyorum zaten geçerse geçsin..giderse gitsin ömrümden diyorum..bu ne yaman çelişki...

içimden geldi yazdım öyle..siz de katılırmısınız bilmem ama......

canım benim yaa artık yoruldugun için hiçbirşeyden zevk almıyorsun herkez aynı duyguları tadıyor zaten ama eşinle birlikte olmuş olsaidin zamanı dolu dolu yaşamış olsaydın düşüncen bir nevzede olsa degişirdi allahım yardımcın olsun bitanem işallah biran önce sende geçen zaman dan zevk alırsın ..:1huglumunekankayizsmile

ne güzel değişiklik olur sizede bnde 1 hafta sonra gidicem kısmetse opuyorumnanaktan

umarım öyle olur canım zaman çabucak geçer...bende zamanı gelince..bu sayfalardan..cıvıl cıvıl seslenirim herkese..neydi o günler geçti gitti derim..sizlerinde desteğiyle tabi..sağolun..yaşasın kadın dayanaışması:))

ebrucum dogum gunun kutlu olsunnnn

pelıncan supersınız vallaaa pek ozendımmm

bende denızden geldım ablamlar kemerden otel ayarlamıslar 2 gun onlarla kalıp anneme gerı donucemm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…