ne olsun işte handan hep aynı klasik şeyler..eşimin izin olayına öyle odaklandımki..gelemedi bir türlü oyüzden çok keyifsizim..kızım bekliyo özledi..ona daha çok üzülüyom.
büyüdüğünde artık kızımın öyle bir etkinliğinde..hüngür hüngür ağlarım ben..:)))
pardoooonnn handan abla dicektim..ablayı unutmuşum..affolaaaa....
aynen canım kıbrısın her yeri aynı demekki. dedikodu gırla komşuluk sıfırdı bizim orda da. bizim ilk görev yerimizdi kıbrıs çok sıkıntısı çektik bundan sonra Aşllah iyi insanlar çıkarsın karşımıza inş. canım. sizin tayin ardahanmıydı
Ebrucum doğum günün kutlu olsun bitanem opuyorumnanaktan
Sevdiklerinle bir ömür boyu beraber olman dileğimle canım.. yerimseniben
Seni seviyoruz tatlım .. kaydirigubbakcemile5
MERHABA HANIMLAR HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE
a.s.
EVET AYNEN KATILIYORUM BEBEGİMİ BİLE RAHAT BÜYÜTEMEDİM KANEPEYE YATAGA YATIRIRKEN İÇİM HİÇ RAHAT DEGİLDİ ÜZERİNDE ÖRTÜ OLMASINA RAGMEN
EVET BİZDE HİÇ HAYRINI GÖREMEDİK BURANIN BENDEDE HİÇ KOMŞU YOKTU EVE TIKILDIK KALDIK 2 SENE BOYUNCA DEDİGİN GİBİ ALLAH HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİDE
KOMŞUMUN OLMAMASINDA BİR HAYIR VARMIŞ DEMEKKİ:roflol:
günaydın canım netse az kaldı hadi kurtuluyorsun sonunda oradan
kullanın eşyalarınızı hanımlar kimseyede kulak asmayın
bir kere geliyoruz dünyaya bizimle mi eskiyecek sanki eşyalar
günaydın canım ne haber olurmu hiç ya aşkolsun bazen gözden kaçıyor yazılanlar yerimseniben
günaydın bayanlar nasılsınız..
burada herkes birbirini tanii benimle kimse muhatap olmiii
heh bnde öle dedimm
kırılır yırtılır boşverrin eskisi gitmeden yenisi gelmezmiş :kedi:
kısmeti neyse o olur zaten öyle değilmi ? zemuszemus
he wallaha kullanın gitsin ya
herkes bişeyler söylüyor zaten
ben yaşlanınca ne yapayım yeni mobilyayı demi
herşey gençken güzel oluyor kızlar kaydirigubbakcemile5
evlendiğimden beri hiç kullanmadığım için özeniyorum çok o yüzden bırakmak istemiyorum hem evi boşaltayımda kiracı girsin 2 yıldır kapadık evi boşa duruyo öle siz nasılsınız bugün evdesiniz yokmu kahveye gelen gden gezme falan hafta sonu gelio ooh gezerizx inş :)
2 hafta sonra da ben gidiyom handan abla ankaraya..eşimi bekliyom işte..gelsin gitseinde öyle gidem diye..onunda geleceği yok da garibimin..işte birazda orda vakit geçireyim de..bitireyim artık günleri..
kızlar bu arada dikkat ettimde hepimiz bekliyoruz..herkes bişeyleri bekliyo..gün gün sayıyoruz geleceğe dair planlar yapıyoruz..ama bu arada elimizden kayıp giden zamana hiç acımıyoruz..her geçen gün ömürden gidiyor aslında..her geçen gün yaşlanıyoruz..bize verilmiş ömürden eksiliyor her geçen gün..ve bizler hep istesekte istemesekte..gelecek kaygılarıyla..bugünü yaşamayı unutuyoruz..bugünü kaçırıyoruz..öte yandanda ben eşimden ayrı geçen zamanı isyemiyorum zaten geçerse geçsin..giderse gitsin ömrümden diyorum..bu ne yaman çelişki...
içimden geldi yazdım öyle..siz de katılırmısınız bilmem ama......
Bırakma eşyalarını zaten kullan hepsini bir daha ne zaman kullanacaksın ki iyiyim bende canım sağol hem yemek hem burası koşturup duruyorum işte .
Yok ya bizim burası çok ilginç aslında arada bir kahve olyor işte günümüz var 15 de toplanıyoruz yaz geldi diye kimseler kalmıyor ekimde başlanacak tekrar .
Pazar günüde ankaraya gidiyorum bewn ailemin yanına 10gün filan kalıp dönerim işte
canım benim yaa artık yoruldugun için hiçbirşeyden zevk almıyorsun herkez aynı duyguları tadıyor zaten ama eşinle birlikte olmuş olsaidin zamanı dolu dolu yaşamış olsaydın düşüncen bir nevzede olsa degişirdi allahım yardımcın olsun bitanem işallah biran önce sende geçen zaman dan zevk alırsın ..:1huglumunekankayizsmile
muhteşem bir gündüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?