- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
2 hafta sonra da ben gidiyom handan abla ankaraya..eşimi bekliyom işte..gelsin gitseinde öyle gidem diye..onunda geleceği yok da garibimin..işte birazda orda vakit geçireyim de..bitireyim artık günleri..
kızlar bu arada dikkat ettimde hepimiz bekliyoruz..herkes bişeyleri bekliyo..gün gün sayıyoruz geleceğe dair planlar yapıyoruz..ama bu arada elimizden kayıp giden zamana hiç acımıyoruz..her geçen gün ömürden gidiyor aslında..her geçen gün yaşlanıyoruz..bize verilmiş ömürden eksiliyor her geçen gün..ve bizler hep istesekte istemesekte..gelecek kaygılarıyla..bugünü yaşamayı unutuyoruz..bugünü kaçırıyoruz..öte yandanda ben eşimden ayrı geçen zamanı isyemiyorum zaten geçerse geçsin..giderse gitsin ömrümden diyorum..bu ne yaman çelişki...
içimden geldi yazdım öyle..siz de katılırmısınız bilmem ama......
canım benim yaa artık yoruldugun için hiçbirşeyden zevk almıyorsun herkez aynı duyguları tadıyor zaten ama eşinle birlikte olmuş olsaidin zamanı dolu dolu yaşamış olsaydın düşüncen bir nevzede olsa degişirdi allahım yardımcın olsun bitanem işallah biran önce sende geçen zaman dan zevk alırsın ..:1huglumunekankayizsmile
kızlar buluştuk çok harika birgündü.
ne güzel değişiklik olur sizede bnde 1 hafta sonra gidicem kısmetse opuyorumnanaktan
ebrucum dogum gunun kutlu olsunnnn
pelıncan supersınız vallaaa pek ozendımmm
bende denızden geldım ablamlar kemerden otel ayarlamıslar 2 gun onlarla kalıp anneme gerı donucemm :)))))
bizimde ilk tayin yerimizdi evet cnm ardahan a gidiyoruz
sizin neresi ?
keşke daha önce yazsaydım bu sayfaya görüşürdük senle[/
evet canım keşke daha önce tanışsaydık eşlerimiz devre olmasın görevi ne canım. bizim tayin ığdır tuzlucaya çıktı
İyi olue senin içinde canım hemde bir değişiklik senin için keşke aynı zamana denk gelseydi görüşürdük ne güzel olurdu .
Giden günler elmascım yakalayamıyorsun bir daha onları dakikanı bile arıyorsun bizlerden gidenler ne olacak giden geri gelmiyor maalesef .
Aynı hüznü herkes yaşıyor canım herşeyede boşver diyemiyoruz işte bazende aman salla gitsin diyoruz ya aslında çelişki bu yaşadığımız belkide.
Şöyle bir bakıyorumda 23 yıl oldu evleneli yıllar o kadar çabuk geçiyorki anlamıyorsun bile hayat mücadelesi veriyorsun devamlı bir bakmışsınki yılların geçmiş yaşın gelmiş bile..
Aman elmas dertlendirdin şimdi beeeee
Eylem iyi oku bunları ders çıkaracak dertler bunlar heleki evlilik varya bambaşka bişey canım hayatını paylaştığın bir insan .
Gördüm anacım maşallah wallaha hepinize
evet ya çok bunaldım burada kimsede olmayınca zor oluyor canım senin içinde iyi olur gitmen
kızım kır şu dizlerini otur artık bu ne ya habire geziyon yani enişteye şikayet etmeli seni
Ayy evet sınav yaklaştı bende tık yok...saldım iyice..hiç baktığım yok..hiç elim gitmiyoo..canım istemiyo..canı cehenneme sınavın.........
ay bende tam sataşıyodum..
bende çok ösledim seni Şeniz
keyifsizim çakılım ya bilmiyorum işte neden..
slm sekerlerrrrr nasılsınız kaynatmısınız baya bı :))) ohhhhhhh
bıtterım hosgeldınn canım toparlanmaya basladınmııı
kuzu cakılım optum sekerlrer sızlerıııı :))
kızlar ben denıze kacar gelınce gorusuruzzzzz
günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum ...işe geldim ama nasıl yorgun bitkin im anlatamam akşam kuzenler geldi burda piknik kamp alanı var oraya gittik koştuk güldük yedik içtik çok mutluyum ya böle bir faliyete ihtiyacım vardı kendimi çocuklar gibi hissettim :)anneyim bennn MANGAL YEDİK:):) ee hep sana mı :) handan ablacım çok geziyor bu hatun çok :) sölemek lazım eşine :) hepinizi çok seviyorum
http://[URL=http://www.yukle.tc/galeri/Gunaydin-254849.html][/URL]
herkese ii hafta sonları bugün kızımla yanlızız eşim nöbette :1no2:
günaydıııınnnn milleeetttttQUOTE]
günaydın canımmmopuyorumnanaktan
günaydın hanımlarrrr zemuszemus
amannn ne çok konuşmuşsunuz ee tabi ben kırk yılda bir girersem :roflol: kızlar sınav yaklaştı beni iyice bastı heyecen off offf
herkes iyimi
günaydın tatlım nerelerdesın sen yaa?
Kolay değil tabi canım ilk günleri bir atlat alışırsın nasılsa evde oturunca böyle oluyor canımbende iyiyim canım saol pazar günü ankaraya gidiyorum bende 10 gün filn kalacağım
günaydın kızlarrrr herkeze iyi haftasonlarıopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrr herkeze iyi haftasonlarıopuyorumnanaktan
ii yolculluklar handan aplam..
herkese ii haftasonları.............
ebuşum geçmiş doğum günün kutlu olsun şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?