Asker Eşleri

İyi olue senin içinde canım hemde bir değişiklik senin için keşke aynı zamana denk gelseydi görüşürdük ne güzel olurdu .
Giden günler elmascım yakalayamıyorsun bir daha onları dakikanı bile arıyorsun bizlerden gidenler ne olacak giden geri gelmiyor maalesef .
Aynı hüznü herkes yaşıyor canım herşeyede boşver diyemiyoruz işte bazende aman salla gitsin diyoruz ya aslında çelişki bu yaşadığımız belkide.
Şöyle bir bakıyorumda 23 yıl oldu evleneli yıllar o kadar çabuk geçiyorki anlamıyorsun bile hayat mücadelesi veriyorsun devamlı bir bakmışsınki yılların geçmiş yaşın gelmiş bile..

Aman elmas dertlendirdin şimdi beeeee

Eylem iyi oku bunları ders çıkaracak dertler bunlar heleki evlilik varya bambaşka bişey canım hayatını paylaştığın bir insan .

kızlar buluştuk çok harika birgündü.

Gördüm anacım maşallah wallaha hepinize

ne güzel değişiklik olur sizede bnde 1 hafta sonra gidicem kısmetse opuyorumnanaktan

evet ya çok bunaldım burada kimsede olmayınca zor oluyor canım senin içinde iyi olur gitmen

ebrucum dogum gunun kutlu olsunnnn

pelıncan supersınız vallaaa pek ozendımmm

bende denızden geldım ablamlar kemerden otel ayarlamıslar 2 gun onlarla kalıp anneme gerı donucemm :)))))

kızım kır şu dizlerini otur artık bu ne ya habire geziyon yani enişteye şikayet etmeli seni

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum ...işe geldim ama nasıl yorgun bitkin im anlatamam akşam kuzenler geldi burda piknik kamp alanı var oraya gittik koştuk güldük yedik içtik çok mutluyum ya böle bir faliyete ihtiyacım vardı kendimi çocuklar gibi hissettim :)anneyim bennn MANGAL YEDıK:):) ee hep sana mı :) handan ablacım çok geziyor bu hatun çok :) sölemek lazım eşine :) hepinizi çok seviyorum

evet handan ablacım burdaki herkezden bir not alıyorum hayatıma ..ve bilgileniyorum ...iyiki varsınız ve ilerdede olursunuz eeee çokkk dertlerim olacak daha burda aglayarak anlattıgım :):)

günaydıııınnnn milleeettttt

ne bileyim handan abla yaaa..içimdeki neyse döküverdim işte......

günaydın hanımlarrrr zemuszemus
amannn ne çok konuşmuşsunuz ee tabi ben kırk yılda bir girersem :roflol: kızlar sınav yaklaştı beni iyice bastı heyecen off offf
herkes iyimi

Ayy evet sınav yaklaştı bende tık yok...saldım iyice..hiç baktığım yok..hiç elim gitmiyoo..canım istemiyo..canı cehenneme sınavın.........

Ayy evet sınav yaklaştı bende tık yok...saldım iyice..hiç baktığım yok..hiç elim gitmiyoo..canım istemiyo..canı cehenneme sınavın.........

canım boşver sınavı falan ben de geçen yıl öyleydim.seneye huzurla çalışırım dedim bu seferde fazla huzurdan çalışasım gelmedi :sm_cool: allahaıma çok şükür tabi. ama eşimin tadını çıkartayım dedim bakalım nolacak bu yıl

ay bende tam sataşıyodum..

bende çok ösledim seni Şeniz

keyifsizim çakılım ya bilmiyorum işte neden..

oy oy kıyamam ben kuzuma bir ara gir msnye konusalım tamammı olumunekankayizsmile

slm sekerlerrrrr nasılsınız kaynatmısınız baya bı :))) ohhhhhhh

bıtterım hosgeldınn canım toparlanmaya basladınmııı
kuzu cakılım optum sekerlrer sızlerıııı :))

bende seni öptüm kocaman tatlımopuyorumnanaktan

kızlar ben denıze kacar gelınce gorusuruzzzzz

aaaa bide utanmadan nispet yapıyor bize lmaz: :umursamaz: :dilcikar:

günaydınnnnn tatlım bende seni kocaman öpüyorum ohhh senin adına çok sevindim insan bizide çagırır :umursamaz: bende tatile gıtmek ıstiyorum artık yaamafoldumben bizde eni çoooook seviyoruz canım benimolumunekankayizsmile

http://[URL=http://www.yukle.tc/galeri/Gunaydin-254849.html]
[/URL]

herkese ii hafta sonları bugün kızımla yanlızız eşim nöbette :1no2:

sanada iyi hafta sonları canım anne kız keyifli bir gün gecirin sizde ne guzel

Kolay değil tabi canım ilk günleri bir atlat alışırsın nasılsa evde oturunca böyle oluyor canımbende iyiyim canım saol pazar günü ankaraya gidiyorum bende 10 gün filn kalacağım

günaydın kızlarrrr herkeze iyi haftasonlarıopuyorumnanaktan

ii yolculluklar handan aplam..
herkese ii haftasonları.............
ebuşum geçmiş doğum günün kutlu olsun şekerim.

ii yolculluklar handan aplam..
herkese ii haftasonları.............
ebuşum geçmiş doğum günün kutlu olsun şekerim.

slm Melis cim geçmişi okudum da işe başlamışsın şeker hayırlı olsunnn zemuszemus en büyük hayalinini gerçekleştirdin yavv maşallahhh kaydirigubbakcemile5 sıra bebişe gelir artıkk sempatiksalakcinni

Ebru cumm yeni yaşın kutlu olsun şekerrrrrrrrrr Şeniz en büyük hediyen bebeğin olsa gerek sağlıcakla gelsin kuzucuk

anam bune oku oku bitmedi ne çok sohbet muhabet etmişinizböle. bende dün kuzene gittim. kuzenin evinin yakınında sosyete pazarı varmış hiç gitmemiştim daha önce merak ettim. pazara bir girdik neye ugradııgmı şaşırdım.. adamlar tezgahların üstüne çıkmış bagırıolar gel abla gel falan filan çok eglencei bir gündü. e bende ne gördümde hoşuma gittiyşe evim için aldım. böle biblolar çiçekler böçekler neler neler. gün boyu müsait olamadım pazar o kaar büyükyükü her tezgahta oyalana oyalana akşamı etmişiz. nişanlımda çok kızdı tabi. kadın milleti değilmisiniz elinize para geçtimi hemen alışverişe çıkarsınız dünyayla alkanız kesilir falan die.neyse neye işte.
bu arada nişanlımda cezalı 2 güne bir 24 saat nöbetçi askerlerin başında duruo... böle oluncada sürekli arıo. seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim hihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…