Asker Eşleri

handan ablamcanım anuşkayısenin yerine öperim.anuşka çok güzel ve çook tatlı bir kadın. selamınıda iletirim.

Kızlar pazar günü ankaraya gidiyorum 10 gün kadar yokum fırsat bulursam girmeye çalışırım oda internet kafeden tabi .
Ayın 12.sinde ankara buluşması var orada olacağım kısmetse

ablacım buluşma fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyorummdelikafadulden

handan ablam gır ya bızı habersıuz bırakmaaa
tulaycım verırsın kıloları sıkıntı yapma kendıne
ayseceylın gunaydın canım

handan ablamcanım anuşkayısenin yerine öperim.anuşka çok güzel ve çook tatlı bir kadın. selamınıda iletirim.

tamam canısı çok tatlı kadın ya şu anuşka opuyorumnanaktan

handan ablam gır ya bızı habersıuz bırakmaaa
tulaycım verırsın kıloları sıkıntı yapma kendıne
ayseceylın gunaydın canım

canım fırsat bulursam girerim tabi ama biraz çekiniyorum oralarda ne olduğunu bilemiyorsun birazda

Ebrudan ses yok ya nasıl oldu acaba geçen mesaj attım yine iyidir inşallah canım ya wallaha merak ediyorum onuda ..
Miyasede yok gelmiyor bir süredir dilekler ne yaptı acaba dönmediler herhalde tatile gitmişlerdi tayinleri nereye çıktı acaba ..

günaydın kızlarrrr nasılsınız?bugün ebusun dogum gunu ebuşşşş iyiki dogdun tatlım doğum gunun kutlu olsun iyiki tanımısım senı canım arkadasımolumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrr nasılsınız?bugün ebusun dogum gunu ebuşşşş iyiki dogdun tatlım doğum gunun kutlu olsun iyiki tanımısım senı canım arkadasımolumunekankayizsmile

ayy doğru ya iyiki hatırlattın canım saol

handan ablam yaa gir mutlaka özleriz biz seni mafoldumben

tamam kız fırsat olursa girerim zaten opuyorumnanaktan

evet 2 sene milletin kullandığı pis eşyalarda oturmak kolay sanki.şöyle benim diyebileceğim tertemiz bi eve hasret kaldım 2 sene boşver kulakasma kimseye canım

bıktım inan ki 1 yıl daha kalsaydık tahammül edemezdim sanırım Allaha şükür 1 haftam kaldı gidiyorum taşınırkende götürücem eşyalarımı bişey bırakmıcam eskiyen eskisin kırılan kırılsın ksımeti neyse o olur zaten evlerde yeniymiş güzel diyorlar inş rahat edicez ya en azından burdan daha rahat olacağımıza inanıyoruz.
hiç hayrını göremedik buranın komşudan yana olsun başka şeylerden yana olsun kompleksli dedikoducular buldu hep o yüzden hep duamız Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Günaydın arkadaşlar hepinize haftanın son günü bugün o yüzden çook seviyorum bugünü hafta sonu gece gündüz gezebiliyoruz çünkü hafta içi eve kapanmaların acısı çıkıyor :)

aynen canım kıbrısın her yeri aynı demekki. dedikodu gırla komşuluk sıfırdı bizim orda da. bizim ilk görev yerimizdi kıbrıs çok sıkıntısı çektik bundan sonra Aşllah iyi insanlar çıkarsın karşımıza inş. canım. sizin tayin ardahanmıydı

Ebrucum doğum günün kutlu olsun bitanem opuyorumnanaktan
Sevdiklerinle bir ömür boyu beraber olman dileğimle canım.. yerimseniben
Seni seviyoruz tatlım .. kaydirigubbakcemile5

günaydın canım netse az kaldı hadi kurtuluyorsun sonunda oradan
kullanın eşyalarınızı hanımlar kimseyede kulak asmayın
bir kere geliyoruz dünyaya bizimle mi eskiyecek sanki eşyalar

günaydın bayanlar nasılsınız..
burada herkes birbirini tanii benimle kimse muhatap olmiii

günaydın canım ne haber olurmu hiç ya aşkolsun bazen gözden kaçıyor yazılanlar yerimseniben

mrblar güzellikler .kalpleri yüzleri güzel insanlar hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn öpüyorum ...handan ablam .gülşahım .serpil,anneyim ben,pelincan bütün arkadaşlar kocamannnnnnn öpüyorum sizleriiiii cumanız mubarek olsun

günaydın bayanlar nasılsınız..
burada herkes birbirini tanii benimle kimse muhatap olmiii

ayyyy canım benim mrb .öle deme burda hepimiz kardeşiz ,dostuz,herkez herkezle muhattab oluyor canım benimmm bilki gözden kaçmışındır kimsede ayrımcılık yok : dur öpecegim seniiii içimden geldiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne demek ablam opuyorumnanaktan gir gir unutma biziolumunekankayizsmile

yok kız unuturmuyum hiç cadı opuyorumnanaktan

sanada güzellikler olsun eylemcim ne haber seninde cuman mübarek olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…