Kızlar pazar günü ankaraya gidiyorum 10 gün kadar yokum fırsat bulursam girmeye çalışırım oda internet kafeden tabi .
Ayın 12.sinde ankara buluşması var orada olacağım kısmetse
handan ablamcanım anuşkayısenin yerine öperim.anuşka çok güzel ve çook tatlı bir kadın. selamınıda iletirim.
handan ablam gır ya bızı habersıuz bırakmaaa
tulaycım verırsın kıloları sıkıntı yapma kendıne
ayseceylın gunaydın canım
günaydın kızlarrrr nasılsınız?bugün ebusun dogum gunu ebuşşşş iyiki dogdun tatlım doğum gunun kutlu olsun iyiki tanımısım senı canım arkadasımolumunekankayizsmile
handan ablam yaa gir mutlaka özleriz biz seni mafoldumben
evet 2 sene milletin kullandığı pis eşyalarda oturmak kolay sanki.şöyle benim diyebileceğim tertemiz bi eve hasret kaldım 2 sene boşver kulakasma kimseye canım
aynen canım kıbrısın her yeri aynı demekki. dedikodu gırla komşuluk sıfırdı bizim orda da. bizim ilk görev yerimizdi kıbrıs çok sıkıntısı çektik bundan sonra Aşllah iyi insanlar çıkarsın karşımıza inş. canım. sizin tayin ardahanmıydıbıktım inan ki 1 yıl daha kalsaydık tahammül edemezdim sanırım Allaha şükür 1 haftam kaldı gidiyorum taşınırkende götürücem eşyalarımı bişey bırakmıcam eskiyen eskisin kırılan kırılsın ksımeti neyse o olur zaten evlerde yeniymiş güzel diyorlar inş rahat edicez ya en azından burdan daha rahat olacağımıza inanıyoruz.
hiç hayrını göremedik buranın komşudan yana olsun başka şeylerden yana olsun kompleksli dedikoducular buldu hep o yüzden hep duamız Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Günaydın arkadaşlar hepinize haftanın son günü bugün o yüzden çook seviyorum bugünü hafta sonu gece gündüz gezebiliyoruz çünkü hafta içi eve kapanmaların acısı çıkıyor :)
bıktım inan ki 1 yıl daha kalsaydık tahammül edemezdim sanırım Allaha şükür 1 haftam kaldı gidiyorum taşınırkende götürücem eşyalarımı bişey bırakmıcam eskiyen eskisin kırılan kırılsın ksımeti neyse o olur zaten evlerde yeniymiş güzel diyorlar inş rahat edicez ya en azından burdan daha rahat olacağımıza inanıyoruz.
hiç hayrını göremedik buranın komşudan yana olsun başka şeylerden yana olsun kompleksli dedikoducular buldu hep o yüzden hep duamız Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Günaydın arkadaşlar hepinize haftanın son günü bugün o yüzden çook seviyorum bugünü hafta sonu gece gündüz gezebiliyoruz çünkü hafta içi eve kapanmaların acısı çıkıyor :)
günaydın bayanlar nasılsınız..
burada herkes birbirini tanii benimle kimse muhatap olmiii
ayy doğru ya iyiki hatırlattın canım saol
tamam kız fırsat olursa girerim zaten opuyorumnanaktan
günaydın bayanlar nasılsınız..
burada herkes birbirini tanii benimle kimse muhatap olmiii
ne demek ablam opuyorumnanaktan gir gir unutma biziolumunekankayizsmile
mrblar güzellikler .kalpleri yüzleri güzel insanlar hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn öpüyorum ...handan ablam .gülşahım .serpil,anneyim ben,pelincan bütün arkadaşlar kocamannnnnnn öpüyorum sizleriiiii cumanız mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?