Asker Eşleri

çok tatlısınnnnnnnnn opuyorumnanaktan pişmanlık duyma aman battı balık yan gider .hem sen çok tatlısın ve herşey yakışıyor opuyorumnanaktan

slm kuzum hoşgeldin .nasılsın bakalım koşuşturmalar başladı galiba görünürlerde yoksun ...kuaför olayını ayarladınmı ne yaptın ?

canım bu hafta gidecektik.. ama nişanlımın işleri çok yoğun izin alamadı maalesef (
haftaya diyor haftayada handan ablamı görücektim (
ama hala belli değil çarşamba günü belli olacak haftaya gideceğimiz..

bende senı kocamannnnnnn öptüm tatlım nasılsın?senınde cuman mübarek olsun

MERHABA HANIMLAR HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE
a.s.
evet 2 sene milletin kullandığı pis eşyalarda oturmak kolay sanki.şöyle benim diyebileceğim tertemiz bi eve hasret kaldım 2 sene boşver kulakasma kimseye canım
EVET AYNEN KATILIYORUM BEBEGİMİ BİLE RAHAT BÜYÜTEMEDİM KANEPEYE YATAGA YATIRIRKEN İÇİM HİÇ RAHAT DEGİLDİ ÜZERİNDE ÖRTÜ OLMASINA RAGMEN
EVET BİZDE HİÇ HAYRINI GÖREMEDİK BURANIN BENDEDE HİÇ KOMŞU YOKTU EVE TIKILDIK KALDIK 2 SENE BOYUNCA DEDİGİN GİBİ ALLAH HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİDE

KOMŞUMUN OLMAMASINDA BİR HAYIR VARMIŞ DEMEKKİ:roflol:

slm sekerlerrrrr nasılsınız kaynatmısınız baya bı :))) ohhhhhhh

bıtterım hosgeldınn canım toparlanmaya basladınmııı
kuzu cakılım optum sekerlrer sızlerıııı :))

hiç sorma canım.yaa..sabır taşı olsak çatlardık heralde..eşinle görüşmüşsün gözün aydın canım..Allah yardımcıları olsun hepsinin..

slm kızlar ebrum kuzum faceye yazdım ama burdanda yazayım iyiki doğdun tatlım öptüm seni...
bugun rüyanazın gösterisi ve mezuniyet töreni vardı çok eglenceliydi kuzum prenses gibiydi ya neyse çok yoruldum ben kızlar dinlencem biraz görüşürüz..

doğum günün kutlu olsanı ebruu...nice yıllar..

ne güzel ..çocuğunu sahnede seyretmek..insan çok duygulanıyo..bide gururlanıyoo..çok güzel bi duygu ALLAH HERKESE YAŞATSIN..bende kızımın 23 nisan etkinliğinde öyle oldum ilk kez yaşadım bu duyguyu..2,5 yaşında kreşe gidiyo..

geldim ablacım benim ŞenizŞeniz

ne haber kuzucum telaş var ha
geliyonmu haftaya bak işlerin varsasakın erteleme olurmu canım sen onları hallet :1hug:

kuzum senın yereınede gırerımm bebmm opuyorum

hain domdom seni git yüz işte bide hava atıyor burda :umursamaz:

selamlar hatunlaaarrrrrrrr....

selam canım ne haber

anam bide mezun oldu demi ayyy kıyamam ben ona ya çok şeker ama

sen bide büyüyünce gör asıl keyfine doyum olmuyor inan

ne olsun işte handan hep aynı klasik şeyler..eşimin izin olayına öyle odaklandımki..gelemedi bir türlü oyüzden çok keyifsizim..kızım bekliyo özledi..ona daha çok üzülüyom.

büyüdüğünde artık kızımın öyle bir etkinliğinde..hüngür hüngür ağlarım ben..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…