canımm ben kalktım erkenden.çocuklara kahfaltı hazırladım,rezimdeyimdiye kahfaltı yapmadım amaa deli gibi kocaman bir paket çikolatayı afiyetle yedim şimdide acayip pişmanlık hissediyorum.
akupunktura başladım yinede iştahımın maşallahı var:icecream::içelim:
Kuzuda yok kaç gündür gelmiyor
slmlar herkesea.s.
slm kuzum hoşgeldin .nasılsın bakalım koşuşturmalar başladı galiba görünürlerde yoksun ...kuaför olayını ayarladınmı ne yaptın ?
mrblar güzellikler .kalpleri yüzleri güzel insanlar hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn öpüyorum ...handan ablam .gülşahım .serpil,anneyim ben,pelincan bütün arkadaşlar kocamannnnnnn öpüyorum sizleriiiii cumanız mubarek olsun
kız çakıl slm yokmu hı??:dilcikar:
kuzummmmmmmm hoşgeldın bitanem nasılsın?özledim kız senimafoldumben
EVET AYNEN KATILIYORUM BEBEGİMİ BİLE RAHAT BÜYÜTEMEDİM KANEPEYE YATAGA YATIRIRKEN İÇİM HİÇ RAHAT DEGİLDİ ÜZERİNDE ÖRTÜ OLMASINA RAGMENevet 2 sene milletin kullandığı pis eşyalarda oturmak kolay sanki.şöyle benim diyebileceğim tertemiz bi eve hasret kaldım 2 sene boşver kulakasma kimseye canım
EVET BİZDE HİÇ HAYRINI GÖREMEDİK BURANIN BENDEDE HİÇ KOMŞU YOKTU EVE TIKILDIK KALDIK 2 SENE BOYUNCA DEDİGİN GİBİ ALLAH HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİDEbıktım inan ki 1 yıl daha kalsaydık tahammül edemezdim sanırım Allaha şükür 1 haftam kaldı gidiyorum taşınırkende götürücem eşyalarımı bişey bırakmıcam eskiyen eskisin kırılan kırılsın ksımeti neyse o olur zaten evlerde yeniymiş güzel diyorlar inş rahat edicez ya en azından burdan daha rahat olacağımıza inanıyoruz.
hiç hayrını göremedik buranın komşudan yana olsun başka şeylerden yana olsun kompleksli dedikoducular buldu hep o yüzden hep duamız Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Günaydın arkadaşlar hepinize haftanın son günü bugün o yüzden çook seviyorum bugünü hafta sonu gece gündüz gezebiliyoruz çünkü hafta içi eve kapanmaların acısı çıkıyor :)
aynen canım kıbrısın her yeri aynı demekki. dedikodu gırla komşuluk sıfırdı bizim orda da. bizim ilk görev yerimizdi kıbrıs çok sıkıntısı çektik bundan sonra Aşllah iyi insanlar çıkarsın karşımıza inş. canım. sizin tayin ardahanmıydı
slm sekerlerrrrr nasılsınız kaynatmısınız baya bı :))) ohhhhhhh
bıtterım hosgeldınn canım toparlanmaya basladınmııı
kuzu cakılım optum sekerlrer sızlerıııı :))
iyi geceler herkese
eşim aradı iyi olduklarını öğrendim ya içim rahatladı biraz. ama görevden ne zaman döneceği belli değilmiş. bu gidişle eşyamız kamyona yüklenicek sen o gün görevden gelip yola çıkacağız galiba dedim. olabilir diyor :1shok: göreve gideli 22 gün oldu zaten. 2,5 ayda kalmıştı öyle. olursa hiç şaşırmam valla. sen doğuda bu kadar eziyet çek günlerce evine gelme, sıcacık yemeğe hasret kal bi de üstüne ceza verir gibi seni köy gibi yere göndersinler adalet mi bu yaa.
elmasçım bunlar insanı çatlatır böyle. bizim ordan hiçbir zaman net bişey çıkmaz.
geldim ablacım benim ŞenizŞeniz
kuzum senın yereınede gırerımm bebmm opuyorum
selamlar hatunlaaarrrrrrrr....
slm kızlar ebrum kuzum faceye yazdım ama burdanda yazayım iyiki doğdun tatlım öptüm seni...
bugun rüyanazın gösterisi ve mezuniyet töreni vardı çok eglenceliydi kuzum prenses gibiydi ya neyse çok yoruldum ben kızlar dinlencem biraz görüşürüz..
doğum günün kutlu olsanı ebruu...nice yıllar..
ne güzel ..çocuğunu sahnede seyretmek..insan çok duygulanıyo..bide gururlanıyoo..çok güzel bi duygu ALLAH HERKESE YAŞATSIN..bende kızımın 23 nisan etkinliğinde öyle oldum ilk kez yaşadım bu duyguyu..2,5 yaşında kreşe gidiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?