Asker Eşleri

mrhb kıslar aranzda daha önce eşi ağrıda görev yapmış olan ve halen orda olan varmı bi sorum olucak...

mrb canım hoşgeldin zemuszemus
bildiğim kadaruyla forumda yok Ağrı da görev yapan ya da oraya tayini çıkan
siz asker eşimisiniz oraya mı çıktı tayin.inşallh hakkınızda hayırlısı olur

tuzlucada bölük komutanı diye biliyorum bu ikinci senelri olucak sizin dış karakolmu

pelincan cnm biz vandayız..
agrıyı sormuş bi arkadaş agrıya gecen sene tayini çıkan birini biliyorum bu topicte.çünkü ben bakıp söylemiştim tayin yerini..... kullanıcı adını tam hatırlamıyorum ama sanırım yıldırımın yagmuru idi...

nasıl ulaşıcam arladaşa canım bazı sorularım olucak tanıyorsan topiğe yönlendirrmisin çok sevnrm...teşekkkür ederima.s.

nasıl ulaşıcam arladaşa canım bazı sorularım olucak tanıyorsan topiğe yönlendirrmisin çok sevnrm...teşekkkür ederima.s.

canım melike ecesuuu nun ablası ağrı doğubeyazıttaydı yanlış hatırlamıyosam..ona sor denk gelirsen..ablasından dolayı biliyodur bişeyler.

yalnız çok panik gördüm seni..niye bu kadar telaş ediyosun.:sm_confused:.ağrının neresi olduğu bellimi.sizin..

Ben

Ağrıda ogretmenlık yaptım kucuk bır sehır...cok gelışmıs degıl kısları cok sogukk....

Dogubeyazıd daha gelışmış bır yer..turıstık yerlerıde var

Ben

Ağrıda ogretmenlık yaptım kucuk bır sehır...cok gelışmıs degıl kısları cok sogukk....

Dogubeyazıd daha gelışmış bır yer..turıstık yerlerıde var

eşimle şimdiden geçim derdine düştük ev kiraları nasıl peki küçük bi ev mesela 1+1 yada 2+1 kiralar ne kadar....insanları hakkında çok sıcaklar die duymuştum ama yanlış bilgi galiba..

eşimle geçim derdine düştük ev kiraları konusunda bi iddamız var ondan telaş yaptım öğrenmek için tatlım...:roflol:

o konuda haklısın..Allah kolaylık versin hepimize..sizinki gene iyi.maddi anlamda..bizimki istanbul çıktı..biz ne halt etcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…