Asker Eşleri

günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .oy oy oy pelincan çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) :):) geliyorum kuzum bir bardak fazladan koy masaya :)

günaydınlar fıstıklar...

pelincan anladım canım..zaten sende henüz 4 yıl olmuş oturalı denizliyee..benim sorduğum aynı yerde aynı lojmanda 5 yıldan fazla kalınmıyo diye biliyomda..

günaydınlar kızlar ben erken yaptım kahvaltımı ya size afiyet olsun
pelincan 6 aylık olduk

pelincan yer varsa bende geleyim anacım..cam siliyom ..kahvaltı ettim ama..çayını içerim..

merhaba hanımlar nasılsınız..
ya bu taşınma olayı ne zormuş..üstelik aldığına pişman oluyor insan bazı şeyleri:bbo:

EŞım kayserıde kursta bızde sıvastayız kurs bıtınce gelıboluna gıdıp ev toplayacam nasıl kalkacam altından eŞyalarımın baŞına bıŞey gelmeden bır getırtseydım.

kızlar ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm :))

ozledınız mı bakalım benı ben cok ozledım sızııı :))

oteldeydım 3 gundur yenııı geldım anneme superdı valla bı eglendımmm sormayınn otelde tek turk bızdık hepsı rusmuş kalanların bızıde rus sandılar ardada bende ablkamda sarısın olunca :))

ınsallah sızlerde ıyısınızdırrr

merhaba hanımlar nasılsınız..
ya bu taşınma olayı ne zormuş..üstelik aldığına pişman oluyor insan bazı şeyleri:bbo:

ben artık o konuda akıllandım..bişey alırken 2 kez düşünüyom..çok lazım olmadıkça almıyom..bide herşeyin pratik olanını tercih ediyom..katlanabilir..parçalanabilir olanlarını...

hoşgeldinn..idare ediyoruz işte ne olsun..evde temizlik operasyonu başlattım..kaynnamın bütün pasaklarını arındırıp..kıyıda köşede aylardır temizlenmeyi bekleyen yerlerini temizliyom.3 gündür..ondan benden paydos dicem..ailemin yanına gitcem ankaraya..kocişimi bekliyom bir taraftan onunda gelceği yok..izin işi olmıcak heralde..(
ne güzel gezdin sen bizim yerimizede..benimde öyle dolu dolu gezip eğlenmeye öyle ihtiyacım varki..

canım benım yorma kendını o kadar bırak temızletsınnn zaten canın sıkkınn esın gelıde ınsallah daha guzel eglenırsınız

sositososito
oo esmoşum hoşgeldin balımm nasılsın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…