Asker Eşleri

lojman kira yönünden çok iyi geldi bize.7yıldır lojmandayız.seneye tayinciyiz gittiğimiz yerde lojman olurmu bilmiyorum,şimdiden endişeliyim.

biz tek maaş olduğumuz için sivilde çok zorlanırız,çocukların dersanelerinden dolayı bir kuruş artıramıyoruz.eşim g.doğuda olduğu için hiç birşeyden mahrum olmasınlar istiyorum inanın ayın 15ini iple çekiyorum.

kızlar ya kkda okeyde olsa keşke hem oynar hem sohbet ederdik.handan abloşumu özledimmm

merhaba kızlar bende asker eşiyim tayinimiz tunceli ovacığa çıktı buraya tayini çıkan ya da şu an orda olan varmı

lojman kira yönünden çok iyi geldi bize.7yıldır lojmandayız.seneye tayinciyiz gittiğimiz yerde lojman olurmu bilmiyorum,şimdiden endişeliyim.

canım eşinin sınıfı ne 5 yıldan fazla kalınabiliyomu lojmanda...sende mi eşinden ayrısın..:gitme:

canım eşinin sınıfı ne 5 yıldan fazla kalınabiliyomu lojmanda...sende mi eşinden ayrısın..:gitme:

eşim piyade.lojmanda puanın yettiği müddet kalınabiliyor.denizlide lojman çok.karşı apartmanda oturan arkadaş geçen yıl lojman süresi doldu bizim apartmana geldi.benim denizlideki 4.yılım.eşim g.doğudan gelenekadar1yıl daha lojmandayım
denizliden öncede kıbrıstaydım.bir yılı temmitli 3yılda kıbrısta lojmanda kaldım.:lepi::sm_cool:gittiğimiz yerdede gireriz diyor eşim görev senelerini hesaplatırsa baya puanı olurmuş.ayy inşallah gireriz çocuklar açısından bulunmaz fırsat.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…