Asker Eşleri

toplam 1 ay 3 hafta 2 gün kaldı....guclubacismile..bir aksilik olmazsa..ki inşallah olmaz..

günaydın kızlar nasılsınız ayy ben ne zaman topige gelsem bi misafir oluyor bide ben beni takip eden mi var misafir çık ortaya...

sen gidecekmisin.lojmanı varmıymış. yeni evlimisin,çocuk varmıopuyorumnanaktan

canım saol hepimize hayırlı olsun gideceğimiz yerler lojman varmış ama bilmiyorum gidebilirmiyim benim dayımda tuncelide görev yapıyo şuan lojmanda sıkıntı var diyor haber bekliyoruz lojman çıkmazsa ev tutarız diyoruz ama ne kadar güvenli olur bilmiyorum bizim ilk doğumuz endişelerim var haliyle inşallah hayırlısıyla bende giderim canım çok sıkılıyo eşimede belli etmek istemiyorum ama çok korkuyorum ayrı kalıcaz diye ben iki senelik evliyim henüz çocuk yok canım burdasizin aranızda olmak beni rahatlatıyo bizi bizden başkası anlayamaz çünkü hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun allah kimseyi eşinden ayırmasınolumunekankayizsmile

gunaydınn kızlar

ruyanazcım kesın bırı takıp edıyo senııı hep sana denk gelıyo :))
elmascım az kalmıs canım ya sıkma canınıa

canım benim inşallah hiç ayrı kalmazsınız.hakikaten bizi bizden başka kimseler anlayamaz.sen çok şanslısın çocuklu olupda oralara gitmekte vardı.hiç üzülme 2 yıl dediğin nedirki gelir geçerrolumunekankayizsmile

he he he canım benım kıvancta kım benım oglusum un yanında :)) uyuyo daha kalkmadıııı

:)))) oyle sekerımmm sen nasılsınn fotolar bı harıkaaaa bende olsaydım nasıl yandım olmadıgıma anlatamam

umarım gidersin canım..ayrı kalmak çook zor..çeken bilir..bende eşimle ayrı kaldığımızda.3 yıllık evliydik..bebeğim 8 aylıktı..çok zorluk çektim ..eşyalar bir yerde eşim bir yerde ..biz bir yerde..ama çoğu gitti azı kaldı çok şükür..ne günler atlattık..kızım 2,5 yaşına geldi .1,5 ay kalıdı kavuşmamıza yaklaşık bizim..darısı tüm ayrı kalanlara..

2 sene önce aynı sıkıntıları aynı sancıları bende yaşadım..anlıyorum seni..herşey gönlünce olur umarım..bu meslek böyle süprizleri var..:teselli:

günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın fıstık...
ne olsun işte..ytemizlik yapıyom 3 gündür..bugün kapıları silicem..sonra paydos ..dahada elimi bişeye sürmem..zaten ankaraya gitcem annemlere..kalan 1,5 ayıda orda geçirdimmi..bitecek inşallah..sonra doooğğruuu kendi evime..artık orayaı temizlerim zevklesositosositokendi evimin hizmetçisi olucam anacımdelikafadulden

canım benım nasılsın kız yoruldun bırak artık temızlıgııı

kızlar dovme yaptırdım bugun esımın adını omuzumaaa :)) netten gosterdımm cok begendııı

yapma tabı yorma kendınııı al kuzunu cık gezınnn hava guzelll canım ya annene gıdınce zaman daha cabuk gecerrr :))

gecıcı canım kalıcılardan abdest tutmuyto dıye yaptırmadım 5 veya 6 ay gıder dedııı yapan kısı yazı gecırse yeter kısın gerek yokk zaten :))

canım yapmayıncada olmuyo işte bende kızımda bu evde yaşıyoruz..içim almıyo dayanamıyorum..kendisinin deyapacağı yok..felaket.tembel,pasaklı..dizi ağrıyo beli ..vs.
eltimde hamile mecbur bana kalıyo anlayacağın..bide elalem ona bişey demezki ..hadi kendi yapmıyo..gelini var odayapmıyo pasaklıymış oda derler..kendime deditrmiyom bende..diyom ya zaten bidaha da böyle derinlemesine uğraşmam..ben gidince ne hali varsa görsün..birdaha ..3,5 gün izin den izine gelirim..

slm kızlar giremiorum bu ara pek düğün yaklaştıkça iş te artyor zaman da hiç geçmiyor. of of havalrda çok sıcak evde patlamak üzereyim

elmascım canım az kaldı dogru soyluyosun tatlımmm

serpılcım sanada zaman gecmez yaklastıkca tatlımmm ama bunlar tatlı yorgunluklarrr :)))

slm kızlar giremiorum bu ara pek düğün yaklaştıkça iş te artyor zaman da hiç geçmiyor. of of havalrda çok sıcak evde patlamak üzereyim

canım zamn geçmiiyo gibi gelsede geçiyo aslında bende geçmiyo deyip duryom..ama çook zaman geçti, aslında..hazirana daha dün girdik ama bak 10 u oldu nerdeyse..hep birlikte..gün saymaktan kurtulcaz inş..
ama az kaldıkça daha zor geldiği bir gerçek..insanı sabrı tükeniyo..heyecanı artıyo çünkü..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…