sen gidecekmisin.lojmanı varmıymış. yeni evlimisin,çocuk varmıopuyorumnanaktan
canım saol hepimize hayırlı olsun gideceğimiz yerler lojman varmış ama bilmiyorum gidebilirmiyim benim dayımda tuncelide görev yapıyo şuan lojmanda sıkıntı var diyor haber bekliyoruz lojman çıkmazsa ev tutarız diyoruz ama ne kadar güvenli olur bilmiyorum bizim ilk doğumuz endişelerim var haliyle inşallah hayırlısıyla bende giderim canım çok sıkılıyo eşimede belli etmek istemiyorum ama çok korkuyorum ayrı kalıcaz diye ben iki senelik evliyim henüz çocuk yok canım burdasizin aranızda olmak beni rahatlatıyo bizi bizden başkası anlayamaz çünkü hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun allah kimseyi eşinden ayırmasınolumunekankayizsmile
IYIYIM balım sen nasılsınnn
he he he canım benım kıvancta kım benım oglusum un yanında :)) uyuyo daha kalkmadıııı
canım saol hepimize hayırlı olsun gideceğimiz yerler lojman varmış ama bilmiyorum gidebilirmiyim benim dayımda tuncelide görev yapıyo şuan lojmanda sıkıntı var diyor haber bekliyoruz lojman çıkmazsa ev tutarız diyoruz ama ne kadar güvenli olur bilmiyorum bizim ilk doğumuz endişelerim var haliyle inşallah hayırlısıyla bende giderim canım çok sıkılıyo eşimede belli etmek istemiyorum ama çok korkuyorum ayrı kalıcaz diye ben iki senelik evliyim henüz çocuk yok canım burdasizin aranızda olmak beni rahatlatıyo bizi bizden başkası anlayamaz çünkü hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun allah kimseyi eşinden ayırmasınolumunekankayizsmile
günaydın kızlar nasılsınız?
yapma tabı yorma kendınııı al kuzunu cık gezınnn hava guzelll canım ya annene gıdınce zaman daha cabuk gecerrr :))
gecıcı canım kalıcılardan abdest tutmuyto dıye yaptırmadım 5 veya 6 ay gıder dedııı yapan kısı yazı gecırse yeter kısın gerek yokk zaten :))
slm kızlar giremiorum bu ara pek düğün yaklaştıkça iş te artyor zaman da hiç geçmiyor. of of havalrda çok sıcak evde patlamak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?