Asker Eşleri

guzel hatunlarrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

hepımız ıcın guzel bı gun olur ınsallahhhhhh

kızlar nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.herkeze iyi günler güzeller :) annemyim ben mrb yeter artık dön kocişine adamcaz özledi seni :):):)

::))) eylemcım donucem kızzz ozlemıs valla gelın dıyooo her aksam msn den gorusuyoruz zor kandırıyorum zaten bırz daha kalayım dıye sus kız duyar falan :))))

serpil21;1367 [COLOR="Red" .!.:
[/COLOR]
handan abla be gerçekten senn yerin ayrı bu topnkte ilk geldiğimde sen ebuş eylem kucak açmıştınız bana ne yazsam ne sorunum ols hemen teselli ediodun yoklugun o kadar belliki neyse inş sag salim gelirsin abla

slm serpilcim canım sana kucak açmamak mümkünmü kıyamam sorunlarımız bile hemen hemen aynıydı:) tatlım azkaldı senin hayırlısıyla kavuşuyorsun bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan herşeyin güzeli senin olsun iyi insanlarla karşılaştırsın mevlam olumunekankayizsmile

::))) eylemcım donucem kızzz ozlemıs valla gelın dıyooo her aksam msn den gorusuyoruz zor kandırıyorum zaten bırz daha kalayım dıye sus kız duyar falan :))))

söliycemmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) adamcaz ne etsin oralarda güzeller güzeli karıcı bırakmış gitmiş :) msn yetermi :) ben dk.durmam çagırırdım:)

offfffffffffffffff blog yazını okudum annene yazdıgın mafoldum ya buara hiç tutamıyorum göz yaşlarımı benim duygularımı paylaşmışsın yüregine saglık anneyim ben

selamlar milleeeett..
kızımla gazete almaya çıkıyoz şimdi..bide ona ayakkabı bakıcam..sonra görüşürüüüzzz....

evet canım aynı nerdeyse sorunlar şehirler görevler falan. evet az kaldı benim düğüne ama şafak bastırdı bir türlü atmıor.. seninkide yaklaştı sayılır işler ne drumda hazırlıklar nasıl gidio canım

söliycemmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) adamcaz ne etsin oralarda güzeller güzeli karıcı bırakmış gitmiş :) msn yetermi :) ben dk.durmam çagırırdım:)

delüüüüüüüüüüüüü :))) sus kızz duyacakkkk gıdıcem tamam :))

canım tsk ederımm begendıgıne sevındımm annelerrr bıtane

canım hep boyle seylerden aksın gozunden yass uzulme emııı :)

elmscım oohh ne guzel yapmısınız ayakkabıları sımdıden hayırlı olsunn prensesınnn gule gule gysın

günaydın herkese kızlar dün ev kapı pencere derken heryeri yaladım yuttum bugunde erkenden bim yaptım sonra ögle yemegi sonra bacaklara agda derken ohhh tem temizlendim hem ev hafta sonu dinlenecem iş yok rahatladım ya...akşamda eşimin arkadaşları gelcek havuz başında oturcaz benden bu kadar grş şlekerler...

canım hep boyle seylerden aksın gozunden yass uzulme emııı :)

elmscım oohh ne guzel yapmısınız ayakkabıları sımdıden hayırlı olsunn prensesınnn gule gule gysın

sağol canım..ama malesef gittiğim yerde kızıma uygun bişey bulamadım..başka yere bakcam artık....çok sıcak dışarı yanıyo mersin..ufaklığı biraz parkta oynattım geldik..şimdide uyuyooo..rahatım bugüünn.temizlikte bitti..nette takılırım artık ...bide kalkıp ders çalışabilsem ne iyi olcak ama..canım istemiyyooo..akannehir

ohh ne güzel güle güle kirlet..bende birtirdim temizliği..:1rolleyes:

merhaba hanımlar bende polis eşiyim dün gece osmaniyede askeri lojmana saldırı oldu bir subay eşi başından yaralanmıştı ne yazıkki vefat etmiş allah rahmet eylesin üzüntümü paylaşmak istedim allaha emanet olun

evet bende okudum canım..çok moralim bozuldu..Allah rahmet eylesin..hiç yoktan yere ..şuçuz günahsız yere..gitti gencecik kadın..daha 22 yaşındaymış..onun yerinde bizde olabilirdik..çok üzüldüm bendeALLAH yakınlarına özellikle eşine annesine babasına sabır versin..

ayrıca dün gece sanırım tunceli yakınlarında..bombalı saldırı olmuş..askeri konvoya..14 asker yaralıymış
ALLAH sonumuzu hayretsin..iyice şımardı kudurdu bu köpekler..zıvanadan çıktılar..belalarını bulacaklar yakında..

bu ne yaa walla psikolojim bozuldu daha doğuya gitmeden..
allah rahmet eylesin..ne kötü bişey..hiç hiçine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…