- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
serpil21;1367 [COLOR="Red" .!.:[/COLOR]
handan abla be gerçekten senn yerin ayrı bu topnkte ilk geldiğimde sen ebuş eylem kucak açmıştınız bana ne yazsam ne sorunum ols hemen teselli ediodun yoklugun o kadar belliki neyse inş sag salim gelirsin abla
::))) eylemcım donucem kızzz ozlemıs valla gelın dıyooo her aksam msn den gorusuyoruz zor kandırıyorum zaten bırz daha kalayım dıye sus kız duyar falan :))))
slm serpilcim canım sana kucak açmamak mümkünmü kıyamam sorunlarımız bile hemen hemen aynıydı:) tatlım azkaldı senin hayırlısıyla kavuşuyorsun bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan herşeyin güzeli senin olsun iyi insanlarla karşılaştırsın mevlam olumunekankayizsmile
söliycemmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) adamcaz ne etsin oralarda güzeller güzeli karıcı bırakmış gitmiş :) msn yetermi :) ben dk.durmam çagırırdım:)
canım hep boyle seylerden aksın gozunden yass uzulme emııı :)
elmscım oohh ne guzel yapmısınız ayakkabıları sımdıden hayırlı olsunn prensesınnn gule gule gysın
günaydın herkese kızlar dün ev kapı pencere derken heryeri yaladım yuttum bugunde erkenden bim yaptım sonra ögle yemegi sonra bacaklara agda derken ohhh tem temizlendim hem ev hafta sonu dinlenecem iş yok rahatladım ya...akşamda eşimin arkadaşları gelcek havuz başında oturcaz benden bu kadar grş şlekerler...
Do you accept cookies and these technologies?