Asker Eşleri

ayyy inaamıyorum şimdi netten gördüm.ALLAH rahmet eylesinn
keşke bizde bu şerefsizleri aniden öldürme yetkisi verseler bütün pkk yandaşlarının başına kurşunu sıkardım

elmascım canım ecesu esının yanında kendı evıne gıttı annesının yanında degıllll

sen nasılsın gulum benım

Ne olsun ıŞte canım yaa..netın baŞındayım dıŞarı Çok sıcak..kızımla uĞraŞıyom bıtaraftan.klasık Şeyler ıŞte..sen dÖndÜnmÜ evıne..

ben çarşamba günü evime döndüm canım. eşimde bugün geliyor hatta şu an helikopter sesini duyuyorum. sanırım geldiler...

canım gozun aydınnnn hayırlı bakalım ınsallah esındırrrrr :))

elmascım yok canım daha donmedım 15 gıbı donucemmm

canım ayın 25 de bellı olacakmıs alay komutanı gelmıs tayınlerı beklettırmıs yer degısıklıgı yapıyomus bızımde merkezdı baska ılcede olabılırmısss sımdıı canım sıkıldı

zaten herkez bıkmıstı ondan afganıstana goreve gıttı ızıne geldı ortalıgı karırstırdı gene

hakkınızda hayırlısı olsun gül yüzlüm ...

Aamııınn canım hepımızı kavuŞtursun rabbım..sızı beĞenmez olurmuyum ..ıyıkı sız varsınız Şu an yanımda..

kayınvalideme gidecegim bu akşam arkadaşlar size danışayım neyapayım sizce ablamın (görümcemin) bebegi oldu 7 sene tedaviden sonra birbirimizi tanımıyoruz sadece tlfda görüştük nişanımızda yol yasak oldugu için gelemedi.salı günü istanbuldan geldi .bebegiyle birlikte 3 aylık bebişimiz annem çeyrek altın altak dedi sizce takmalımıyım ..yaaa sorun takmak degil ama ablamız beni arayıpta tebrik bile etmemişti nişanımda sizce neyapayım cvp verirseniz sevinecegim hadi bakalım tecrubeli dostlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…