Asker Eşleri

off ya nedır buuu tuylerım dıken dıken olduuuu allah kahretsın bu pıslıklerııııı

mekanı cennet olsunnnn hepsınınnnn

sinirlerim dayanmıyor artık ya..

nerde bu devlet büyüklerimiz!!

bir avuç şerefsizi yok edemediler!

devlet büyükleri seçim yatırımı yapıyorlar canım. kaybettiği oyları filistini kullanarak toplama çabasında.
filistin için gösterdiği kararlılığı keşke kendi ülkemiz içinde gösterebilseler...
araplar ne Osmanlı ne de Türk devleti döneminde yapılan hiçbir savaşta bizim yanımızda olmamışlar aksine karşımızda savaşmışlar. bunlar nasıl müslüman? şimdi mi kardeş olduk? belki bana kızacaksınız ama ülkemiz kan ağlarken artık filistinin adını duymak istemiyorum. sayın devlet büyükleri hangi gazimizi hastanede ziyaret etti, hangi askerimize hangi şartlarda görevinizi yapıyorsunuz diye sordu? ahh ahhh konuşulacak çok şey var da....neyse...

ülkemizi bu hale getirenlerin ALLAH BELASINI VERSİN...

Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Allah ailelerine sabır versin.

bizler doğudan korkarken eşim burada tedbirler üst seviyede mersin adana tarafına çok göç oldu inş yanılırı ama oradan patlak verecek demiştim daha 3 gün önce üzülmekten başka bişeyler yapmalıyız

uyku uyuyamaz yemek yiyemez oldum her an kötü bir haber alacakmışım diye korkarak yaşıyorum eşim aradığında dahi teli açmadan inş onun sesini duyarım diye her seferinde duayla açıyorum yeter artık ya yeterrr

açılım yüzünden kuduracaklardı belliydi zaten. açıklamalarıda o yöndeydi açılıma destek verilmediği için büyük şehirlerdede eylem yapacakları biliniyordu. olmayacak duaya (açılıma) amin dersen böyle olur. offf sinir oluyorum ya...

yasemin dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. allah bütün askerlerimizi, polisimizi korusun. turkbayragi

Son düzenleme:
ıyı geceler kızlarrrrr denecekk kelımeler yokkkk desende bossss yuce rabbım korusunnnnn

gunaydınnnnnnnnnnnn kızlar nasılsınızzzzzzzzzz :))

handan ablam gellllllllllllllllllllllllllllllllllll ya

ayy ben bu itleri bir açmak istiyorum. bütün iç organlarını dışarı atmak cesetlerinin üstünde tepinmek,kafa derilerini yüzmek,yanık naylonları göz bebeklerine damlatmak....bu açılımı çıkaranlarada aynı işlemi ugulamakkk....o.....ç.......ı

aynen katılıyorumturkbayragi

merhabalr hanımlar..bugünde.kötü bir haber duymayalım inş. herkese güzel bir gün diliyorum....

hosgeldınızzz kızlarrr gelıp gıtmeyın hemen yaa :))

eylem canım nasılsınnnnnnnnnn

yasemin dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. allah bütün askerlerimizi, polisimizi korusun. turkbayragi

CANIM NASILSIN..HİÇ UĞRAMIYOSUN..EŞİNİN GÖREVİ BİTTİMİ.HALA AİLENİN YANINDAMISIN..BENİMKİNİ YOLLAMADILAR İZNE HALA..DAHA DAOLMAZ HERALDE BENDE GİTCEM HAFTAYA ANNEMLERE ANKARAYA ..BİRAZDA ORDA KALAYIM DA BİTSİN ŞU GÜNLER ARTIK..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…