Asker Eşleri

handan ablam ya seni çok çok çok özledim verdigin akılları.gösterdigin yolları ve tesellilerini ya sanki aylardır yoksun arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum ama senin seksü öpüşün bile farklıydı

ooo senin çok arkadaşın olacak orada canım ..abimin arkadaşının tayinide oraya çıktı
temmuzda düğünleri var...kendi abim gibi severim ...sorun ne olacak tıkii

CANIM KİRALARIN ÇOK PAHALI OLDUNU DUYDUM VE BU KONUDA ORDA DURAN ORAYI BİLEN BİRİNDEN NET Bİ BİLGİ ALMAK İSTYRM..BU ARADA SİZDE HAKKARİ YE GİDİOMUŞSUNUZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH...a.s.

CANIM KİRALARIN ÇOK PAHALI OLDUNU DUYDUM VE BU KONUDA ORDA DURAN ORAYI BİLEN BİRİNDEN NET Bİ BİLGİ ALMAK İSTYRM..BU ARADA SİZDE HAKKARİ YE GİDİOMUŞSUNUZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH...a.s.

özeldende atmıştım sana ama gelmedi galiba ...canım lojmanlar yapılmış yeni agrıya sizin için kolaylık olacak ..abimiz inde (komşumuzUn oglu) araştırdı orada arkadaşları var ...çarşamba günü senin için ararım şimdi aradım ama ulaşamadım şuan kocaelinde görevli ..çarşamba günü arıyacak beni agrıdaki arkadaşlarına ulaşmasını isterim kesin ulaşırda sordurturum senin için kirasınıda ...sen meraketme ....olumunekankayizsmile

canım özelden mesaj attım bende sana...seninki geldi bana..

canım ben kesinlikle al derim bir çeyrek
daha aşağısı kurtarmaz.görümcen ne de olsa..o yapmadıysada insanlık sende kalsın..böyle bir başlangıç daha iyi olur derim ben..ama oda aramayarak ayıp etmiş tabi..

bencede canım daha yolun başındasın sen göster insanlığını ama her konudada insanlık bende kalsın diipte ağırlığını koymamazlık etme sonra tepene çıkarlar...inşallah hiç bi sorun yaşamazsınız gerekte kalmaz böle şeyleri düşünmeye...hem kimi insan böledir ya kalbinde kötülük olmaz ama düşünemez bazı şeyleri...sen anneni dinle

selaamm..geldik biiz..kızımla marketten bi iki bişey aldık..geldiikk..sonrada azcık onunla oyun oynadık..yeni oyuncağıyla..sonrada ona meyvesini yedirdim..şimdide uyuyooo..nerelerdesiniz
:ecrin_bebek:

günaydın milleetttt

pazar pazar kimse uyanamamış daha sanırım....ben 7,30 dan beri uyanığım..kızım sağolsun..:))

slm tatlım özledim kız senı görüşemiyoruz artıkmafoldumben bencede bır çeyrek altın alıp tak bırak insanlık sende kalsın herkez yaptıgından utansın sen farkını koy ortaya eger bundan sonrada anlamazsa sende ona gore davranırsın sen bir adım atda gerısını bekle ve gör dıyeyım bende Şeniz

gunaydınnn skerler nasılsınızzz bızde yenı kalktık oglusumla denıze gıdıcez bırazdan cok sıcak burasııı

opuyorum

çooookk sıkıcı b ir hafta sonu geçiriyorum ben yine..eltimler burda bugün..benimde gözüm kocamı arıyo yaa bir o eksik ..yokluğu çok belli yaa...gelsin artıık bitsin günlerr

ben gekldımmmm sekerlerrr :))

elmascım az kaldı tatlım ya az daha sabır uzme kendınııı canım arkadsım benımmm valla boyle yazınca ben bıle uzuluyorummm

mıyasecım canım hosgeldın kuzum nasılsınnn

slm kızlar.uzun zaman sonra geri geldim.iş güç derken bi türlü int giremiyodum.tüm gün okuldayım zaten eve gelince temizlik yemek derken zaman geçiyo.ama şimdi yine yalnızım eşim yurtdışına gitti.hatırlayanlar vardır eşim denizci.yine tek arkadaşım sizler olacaksınız yalnızlığıma tabi kabul ederseniz.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…