AĞRI YA giden yokmuuuuuuuuuuuuuu sorum olucak arkadaşlar...
ooo senin çok arkadaşın olacak orada canım ..abimin arkadaşının tayinide oraya çıktı
temmuzda düğünleri var...kendi abim gibi severim ...sorun ne olacak tıkii
CANIM KİRALARIN ÇOK PAHALI OLDUNU DUYDUM VE BU KONUDA ORDA DURAN ORAYI BİLEN BİRİNDEN NET Bİ BİLGİ ALMAK İSTYRM..BU ARADA SİZDE HAKKARİ YE GİDİOMUŞSUNUZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH...a.s.
özeldende atmıştım sana ama gelmedi galiba ...canım lojmanlar yapılmış yeni agrıya sizin için kolaylık olacak ..abimiz inde (komşumuzun oglu) araştırdı orada arkadaşları var ...çarşamba günü senin için ararım şimdi aradım ama ulaşamadım şuan kocaelinde görevli ..çarşamba günü arıyacak beni agrıdaki arkadaşlarına ulaşmasını isterim kesin ulaşırda sordurturum senin için kirasınıda ...sen meraketme ....olumunekankayizsmile
kayınvalideme gidecegim bu akşam arkadaşlar size danışayım neyapayım sizce ablamın (görümcemin) bebegi oldu 7 sene tedaviden sonra birbirimizi tanımıyoruz sadece tlfda görüştük nişanımızda yol yasak oldugu için gelemedi.salı günü istanbuldan geldi .bebegiyle birlikte 3 aylık bebişimiz annem çeyrek altın altak dedi sizce takmalımıyım ..yaaa sorun takmak degil ama ablamız beni arayıpta tebrik bile etmemişti nişanımdasizce neyapayım cvp verirseniz sevinecegim hadi bakalım tecrubeli dostlarım
kayınvalideme gidecegim bu akşam arkadaşlar size danışayım neyapayım sizce ablamın (görümcemin) bebegi oldu 7 sene tedaviden sonra birbirimizi tanımıyoruz sadece tlfda görüştük nişanımızda yol yasak oldugu için gelemedi.salı günü istanbuldan geldi .bebegiyle birlikte 3 aylık bebişimiz annem çeyrek altın altak dedi sizce takmalımıyım ..yaaa sorun takmak degil ama ablamız beni arayıpta tebrik bile etmemişti nişanımdasizce neyapayım cvp verirseniz sevinecegim hadi bakalım tecrubeli dostlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?