evet aslında güzel fikir internet olayı olmadı mail le yollarım ama ben yazılı bisey olsun elinde istiyorum.. bakalım biraz bekliyim ozaman kuzenine yollarım olmaz sa.. çok saol canım ... bu arada döndü mü senin asker??
yaa kızlar bana bi konuda akıl verebilir misiniz? ben sevgilime mektup yazmıstım acemiliğinde yollıycaktım yollama benim burda psikolojim bozulur burda asker arkadaslarım zaten kötü onlara moral veriyorum sen yemin törenine gelirken demisti.. bende götürdüm yemin törenine giderken verdim içeri soktu mektubu okumus çok beğendim ağlıycak tım ya çok güzel yazmıssın sıkıldıkça okurum dedi çok mutlu oldumm.. simdi yine yazdım bugün telefonda söyledim yollıyım die hayır istemiyorum gönderme ben gelince verirsin o zaman okurum hepsini dedi... niye acaba ?? bide ben yollamak istiyorum yaa çok güzel seyler yazdım ne kadar sevdiğimi bilsin görsün istiyorum... sizce yine de yollasam mı_??? yoksa onu mu dinliyimm... okuyunca mutlu olucağını düsünürüm ama sizce ne yapmalıyım...???????
canım bende yazdım bugün tam adresini istedim göndermek için sakın gönderme dedi okunuyor mektuplar dedi senin benim için yazdıklarını bir başkasının okumasına tahammül edemem dedi.sen yaz biriktir ben gelince hepsini okuyacağım dedi.bende sinir oldum çok güzeldi yazdığım mektup.kızlar aslında onların ordaki psikolojilerini anlamıyoruz biz onların özeliyiz ve onların özeli başkaları tarafından okunmuş oluyor onlar gönderme diyorsa göndermeyelim bence mutlu edicez diye üzmeyelim
bişey değil canım
askerim cuma günü tezkere alıyo
inanamasamda bitti galiba bizim askerlik...
aslında çok haklısın canım yüreğime su serptin suan da inan.. gerçekten de öyle sanırım sonuçta kendimi koyuyorum onun yerine bende özelim kurcalansın istemezdim ama onlar bu konuda daha hassas.. sanırım bu zor zamanlarında ne kadar kırılsakta birseylere altan alan hep biz olmak zorundayız çünkü biz ne kadar acı çekiyor ve dayanamıyorsak onlar bunun 5 katını yasıyorlar orda.. ben de çok güzel seyler yazdım hatta çok sevineceğini ve nasıl mutlu olucağını tahmin edebiliyorum ama onlar orda zaten psikolojileri orda olmaktan dolayı ii değil bide biz böyle yaparak tuz biber oluyoruz galiba... ben biraz daha bekliycem canım belki biraz zaman geçince yolla diyebilir nöbetlerinde arkadas olur ona mektuplar.. sen de istersen kargoyla yolla dısarı çıktığında alsın ordan.. buda bi fikir iste canım... paylastığın içinde ayrıca çok tesekkür ederim..
evet tatlım acayip bi mutluluk
çok değişik ve heyecanlı
allah en kısa zamanda sizlere de yaşatsın
peki ben gibi askerde olan sevgilisi tarafından 8 gündür aranmayan var mı? ne acı. :çok üzgünüm:
peki ben gibi askerde olan sevgilisi tarafından 8 gündür aranmayan var mı? ne acı. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?