Asker yolu bekleyenler var mı?

ahhh ahh kızlar nekadar zor evliyken asker yolu beklemek bugün gidişinin 152.günü şafak 308 5.ayımızdayız ama bide bana sorun 5 ay 5 asır gibi geldi geçmiyor günler geçiyor diyemem yalan söylemiş olurum.herkes diyorki sayılı gün çabuk geçer geçmiyo işte neden kandırayım kendimi

oooff ooffffff kızlar valla bu site gerçekten çok ii destek oluyoruz birbirimize az da olsa kafamız dağılıyo ama bazen bööölee içim kararıyo iste.. beklemek özlemek çok zor ama aslında düsündüğümüzde de güzel seyler .. bi düsünsenize aslında hepimizin içinde asla ölmeyecek bitmeyecek sevgiler asklar var ve sunu biliyoruz ki ayrılıklar bu sevgileri daha da güçlendirir.. hep sükredelim yanımızda değilde aklımızda kalbimizde her zaman var olacakları için hep sükredelim kızlar.... ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN.. VE vatan onalara onlarda allaha emanet olsun...

kızlar bu şiir bizim için yazılmışsenağlama

Bir gün baksam ki gelmişsin..

Bir güvercin gibi yorgun uzaklardan yar.

Gözlerinde bir bitmez,bir tükenmez güzellik

Saçlarında ilkbahar..

Gülüşünde taze serin bir rüzgar

Ellerin yine eskisi kadar güzel

Çiçek açmış dokunduğun bütün kapılar..

Hasretin içimde sonsuzluk kadar.

Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz.

Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar.

Ne yüzünde bir gölge,ne dilinde sitem var.

Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm

Benim olmuş dünyalar. . . :Saruboceq:

koçlar zor oluyor değil mi? yerimseniben son cümlen umarım doğrudurd. gerçi çoğu erkek gerçekten değişiyor askerde olumlu yönde. ama bu konuda gerçekten erkek arkadaşıma güvenmiyorum. 7 ay değil 5 yıl askerlikte yapsa bu adam değişmez gibi me geliyor. işallah sen haklı çıkarsın sevgili sswweett. kaydirigubbakcemile5

bu arad sevgili maviyeshill, evet ağlma yöntemi bendede işe yaradı çoğu kez ama zaten numara değilde içten ağlamışlığım vardı onun yanında, ilgilenir öyle zamanlarda da gerçekten ama şimdi telde ağlarsam önce bir düşünür, ağlamamda mantık var mı ona bakar, eğer boş yere ağlarsam şımarığım diye kızar... böyle biri işte sırnaşık şey

van merkezde. dağıtılmışlar ilçelere ama o yerinde kalmış. inanın daha ayrıntısını bilmiyorum. mektup falan yazarsam öğrenirim diye sormadım. bu arada onun gibi nevalesi bile mektup istiyormuş bunu öğrendim. bilginize... sengözlerimebaksanab

ardeniz tabiki hiç kimse numaradan ağlayamaz.ben biraz geç aradığında içimi derin bir sıkıntı sarıyor ve ister istemez dayanamıyorum ağlıyorum zaten.o ggünkü ağlamam tamamen içtendi asla numaradan ağlayamam zaten

canım bizimkiler zaten herseyde önce mantıklarıyla hareket ediyorlar.. biz de malessef önce duygularımızla hareket ediyoruz iste bizi zorlayan sey bu.. vlla ben onun yemin törenine gittim ve sevgilimi hiç bööle kuzu gibi görmemistim :) inan bana .. umarım bööle kalır :) bisey sorsam yada söylemeye kalksam hep dır dır die algılar genellilkle ilk anda ya sana ne yada offf yine gereksiz seyler soruyosun derdi.. budefa ne sorsam cevap verdi bi açıklama bi açıklama sorma gitsin.. bende benimkinin değiseceğine pek inanmıyorum aslında ama ne olursa olsun etkileniceklerdir.....

ya arkadaslar bide bisey sorucam.. benim sevgilim konustuğumuz da ( 2 günde 1 arıyo bu arada) hiç sormuyo napıcaksın bugün dün ne yaptın kimlerlesin falan die? sadece bi yaramazlık varmı seni seviyorum özledim bi sorun var mı diyo okadar... sizinkiler soruyo mu acaba merak ettim hani hiç mi beni merak etmiyo sevgilim

ayy evet evet gerçekten benziyorlarmış. a.s acaba diyorum mantıklı oluşu mu hoşuma gidiyor yoksa ben mozoşist miyim?. :smiley-cool:benimkide asla boş muhabbet, dedikodu dinlemez. konuşsam kızar. uzun telefon muhabbetleri gereksiz diye sevmez. devamlı canımlı cicimden hoşlanmaz. ama dediğin gibi şimdi telefonda konuştuğumuz şeyler normalde hayatta dinlemeyeceği şeyler. ben onun bunun dedikodusunu yapıyorum o da dinliyor. çok komik.

diğer soruna geleyim. banada bugün ne yaptın e ettin diye şeyler sormuyor. genelde oradki ortamdan bahsediyoruz. sormamasının nedeni bence neler yaptığımı duyupta üzülmek istememesi. belki kıskandığından, belki zaten neler yaptığımı bildiğinden, belki sinirleneceğinden ve belkide burada olmadığı için üzüleceğinden. zaten genelde uzun konuşamadığımız için şimdilik benden pek bahsetmiyoruz. bende bahsetmiyorum zaten.

Son düzenleme:

yok ben öyle demek isemedim zaten. ama sebepsiz yere ağlayamadığım için numara yapsam direk anlar. ona kızdığım zamanlarda da pek ağlayamıyorum onun yüzüne karşı o sebeple bu yöntem bende işe yaramaz büyük ihtimal. ama genelde dayanamazlar ağlamalara sağolsunlar. yerimseniben

ya canım bu kadar benzerlerdi herhalde kardes falan mı acaba bunlar :) :) benim ki de asla dedikodu dinlemez hatta o kadar kızar ki arkadasımla bile ilgili olsa sorunum üzülsem asla dinlemez bos muhabbet saçma sorular asla dinlemez hatta kaçar gider.. bay mantık :) ben bi kere ona onun arkadası vardı balığa gidiyorlardı beni çağırdıkar hatta emirvaki yapıp aldılar beni de gittim onu anlattım yemin törenine gittiğimde sevinerek ööle kızdı ki yani kızgın baktı nie gelmiyorum demedin ki dedi bide bana anlatıyosun ya dedi tamam kapat muhabbeti dedi çok sasırdım sonra biyere gitmek istiyodum gideyim mi flan dedim kızdı yine ve dedi ki böle seyler anlatma bari yaa dedi
o zaten kıskanç bi insan belli etmesede anlıyorum artık bu yüzden sormuyo sanırım ama ben onun yerinde olsaydım simdi kafayı yemistim hemde ona yedirtmistim :) :) çok sorardım heralde ne bileyim ama onlar bize çok güveniyorlar sanırım da soru sorarak kıskanç olduklarını göstermek istemiyorlar ve bunu yediremiyorlar...

yar..
ağır geldi bu hasret
yordu beni bu özlem
dayanamıyorumm..
gel artık
nolursun...

Son düzenleme:

ay inan şaştım kaldım ya.delikafadulden o da arkadaşlarının yanında bana gel gel der sonra ben gelincede neden geldin der, şimdi diyorum yanına gelsem sürpriz yapsamkızar mısın dedim. kızarım tabii ne işin var burada dedi adam ya. hele şu lafar falan aynı resmen; ''bide anlatıyorsun bırak kapa muhabbeti'' kesin kardeş yada akrabar yada koçlar hep böyle.

gerçekten zor bir adam. o nedenle askerlikten çok şey bekliyorum. en ufak şeye kızar, zor barışır. ben balık burcuyum ve çok üzülüyorum bazen. o nedenle aramasa, azıcık soğuk davransa hemen senaryolara başlıyorum içimden. yinede allah varlığını eksik etmesin. inşallah kimseninkini. :Saruboceq:

canımmm suan soktayım ben de balık burcuyum hersey aynı ne diyebilirim ki yaaa... ben o benle biraz soğuk konussa dünya basıma yıkılıyo hemen ... ayy inanamıyorumm yaaaa...

canımmm suan soktayım ben de balık burcuyum hersey aynı ne diyebilirim ki yaaa... ben o benle biraz soğuk konussa dünya basıma yıkılıyo hemen ... ayy inanamıyorumm yaaaa...

yemin ederim gülüyorum şuan. ne diyeceğimi şaşırdım. tamam bundan sonra birbirimize danışırız artık nasıl tepki vereceğimizi falan. nasıl olsa adamlar aynı, biz aynı değil mi? :içelim:

sswweett ardeniz kızlar bu ne tesadüf böyle tam buldunuz birbirinizi şaşırdım valla.neyse biri birinize kızınca haber verin diğeriniz aynı davranışı yapmasın verecekleri tepki aynı olur nasıl olsa

bende gelicem seni görmeye dedim ne isin var burda ya senin dedi.. bide o arkadaslarıyla gitmeyi çok sever ama bana gel demez kıskanıyo onlardan bile.. ben hep evde oturucam yanii.. içinde yasar duygusallığını bide bazen öölee duygusal olur ki çok severim ozaman ama 2 senede toplasan 5 defa olmustur :) ben onu çok sviyorum yaa onsuz olmak hiç istemiyorum herhalde bu tavırları çekiyo beni... askerde bile arkadaslarını arar 2 günde bir durmadan kartı biter o yüzden :) bide soru sormycaksın onlara gereksiz mesela dısardan geliyosa nerdeydin kimleydin ne yaptın demiyceksin hemen sinirlenip ya ceker gider yada hiçç açıklamaz bidaha ama hosgeldin askım seni özledim diye karsılarsan sarılarak heemn anlatır kendisi.. bazen ben neye kızığını bile anlayamıyorum ama sunu bil bian soğuk davranıyosa eger kesin senin bi lafına biseyine takılmıstır ve siniri kendiliğinden geçer o an paylasmaz yani bu adamlar böyle malesef canım .. zaten ben ona çok güveniyorum asla güven problemim yok ama çok da merak ediyorum bu yüzden soruyorum aslında çk kıskanıyorum bi kıza slm verse hemen senaryolar baslıyo kafamda :) umarım döndüğünde hersey iyi olur çünkü bende yıpranıyorum beklemek zor buna ihtiyacım var...

evet valla arasak bulamayız böyle biseyi yaa.. sen daha önce nerelerdeydin ?? bundan sonra danısalım canım istediğin konuda yerdımcı olabilirm elimden geldiğince... fazla kafana takmıycak ve ona gereksiz soru sormadan yasıycaksın ama tabii biz ler bunu çok fazla basaramıyoruz malesef...

vee o erkek olduğu için bazı şeyleri o yapabilir ama sen yapamazsın. asla normal bir erkek arkadaşını kabul etmez, illa ona şüphe ile yaklaşır. oun arkadaşı dahi olsa ortamda erkek varsa şirinlik asla yapamzsın sessiz oturman daha iyidir... bu liste böyle gider...

forumda eşimi bulmak beni çok sevindirdi. maviyeshill dediğin gibi bu benzerlik bizimişimize yarayacak sanırım. kimbilir belkide koç ve balık beraberliği olan bir sürü bayan vardır biz gibi. :içelim:

askerlikler bitince bu seferde kiminki değişti diye konu açılır ve konuşuruz yine. :teytey:

evt ya aynen anlattığın gibi. onun arkadası bile olsa bana dönüp sımarma otur falan diyo... çok kızkançlar aslında.. bide benimkinin acayip cevresi var.. anadolu atesindeydi 5 sene tanımadığı da yok ikimiz de konservatuar mezunuyuz. o okulu dondurup gitmis sonra döndüğünde aynı sınıfta olduk 3 sene okuduk aynı sınıfta .. ikimizde dansçıyız ama beni asla bırakmaz gitme oraya buraya yemin ederim ev kusu oldum yaa :) aramızda da 5 yas var bu arada 79 lu o ben 84..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…