Asker yolu bekleyenler var mı?

bende kavuştum aşkıma kızlar
tam 2 ay oldu
gerçekten büyük bi sınavv
allah yardımcıları olsun hem askerlirinizin,hemde sizlerin...

ne kadar güzell canım kavusmussun.. allah bize de gösterir insallah:Saruboceq:

nasıl askerin peki olumlu değisiklikler var mı.. bizde bilelim bari ona göre gardımızı alalım :asigim::asigim:

gideli 4 ay oldu ve uzun dönem ve sevgilisi var ve ben onun sevgilisi değilim ve beni hiç aramadııı bundan daha beterii yoktur heraldeee

Kızlar cok sınırlı bilgiye sahibim şimdi benimle bilgilerinizi paylaşmanızı isticem.
Benım canımın ıcı, sınava gırdı 6 ay kısa donem yapıcak persembe ona hangı sehırde oldugunu soylıceklermıs. Bu ılk soyledıgı sehır acemılık denılen seyı yapıcagı yer mı olucak yoksa acemılık ıstanbulda (oldugumuz sehırde olucakta) asıl gıdıcegı sehır mı olucak. Kısa donem gıdenler yanlarına cep telefonu alabılıyolar bıldıgım kadarıyla dımı?

merhaba canım
allah kavuştursun tez zamanda geçirsin günlerinizi
büyük ihtimal nereye düştüyse oraya gidicek ve orda bitiricek askerliğini acemi usta aynı yerde yapıcak ama istisna bir kaç yer hariç
benimde eşim asker kısa dönem
2 3 yer dışında gittikleri yerde kalıyorlar
bunlardan biri kütahya eşim kütahyaya düştü ve ordan adana çünkü orası toplama yeriydi dağıtıyordu ordan ama onun dışında bütün arkadaşları nereye gittiyse orda askerliğini yapmaya devam ettler.
cep telefonu konusuda gittiği yere bağlı ve uzun dönemlerle bir farkı yok.kısa dönemler diye müsaade etmiyorlar her askere yasak tabi kullanan gizli kullanıyor

Son düzenleme:
benim eşimde dün gitti manisa kısa dönem jandarma olarak yapacak ben şimdiden çok özledim nasıl alışırım bilmiyorum eve girdiğimde ağlamaya başlıyorum çok zormuş

ya arkadaslar kafam çok karıştı benim şafak konusunda yine yaa.. benimki 17 mayısta çıkıyomus ve ben safak 34 diyorum o 33 acaba hangisi doğru bi yardımcı olur musunuz??

ya arkadaslar kafam çok karıştı benim şafak konusunda yine yaa.. benimki 17 mayısta çıkıyomus ve ben safak 34 diyorum o 33 acaba hangisi doğru bi yardımcı olur musunuz??

arkadaşım sen nerdesin ya neden gelmiyorsun topiğe canım senin şafak 33 sen güven bana benimde 32 ben sana msn de anlatırım ayrıntılı

canım çıktığı gün sayılmıyormuş. yani 16 sı son oluyor sanırım.

sLm kızLarrr 16 sı son gün ...
16 nın gecesi 17 ye bağlayan günü doğan güneşin oluyo canım ..

kzılar bu konuda alakasız olucak sorum ama burda cogunluktasınız diye soruyorum..evlenmeden askere gitmediği için pişmanlık duyuyor musunuz??yoksa iyi ki evlenmişim şimdi de olsa yine gitmeden evlenirdim mi diyorsunuz..bu karar asamasında kaldım o yuzden soruyorum..Allah hepimizi sevdiklerimize kavustursun ınşallah..

cnm bence kesinlikle evlenmeden önce gidilmeli bak bende aynı durumdayım.nişanlım 5 gün önce askere gittii cok zor aama hemde gurur verici.gelince evlenicez biz inşallah.allah tüm askerlerimizi korusun inşş.turkbayragi

canım bence en iyisi evlenmeden gitmek, bir defa baba evinden çıktın mı artık zor olur gibime geliyovereliniortakvereliniortak

Allahım tum asker yolu bekleyenlere sabır wersın...
hakkarı_412
cokkkk ozledımmmmmmmm senağlamasenağlama

ben de asker yolu gözlüyorum 8 aydan beri bekliyorum nişanı önümüzdeki yaza düşünüyoruz. zor geçiyor tabi ama bu günlerde bitecek...

kızlar aranızda eşi ya da sevgilisi denizci olarak askere giden var mı ??
denizci olarak gitmek için neler yapılması gerekiyor??
hani bi kurs falan gerekiyorsa isim olarak da yardımcı olabilirseniz çook çook sevinirim..

hepinizi Allah kavustursun sevdiklerinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…