bende kavuştum aşkıma kızlar
tam 2 ay oldu
gerçekten büyük bi sınavv
allah yardımcıları olsun hem askerlirinizin,hemde sizlerin...
Kızlar cok sınırlı bilgiye sahibim şimdi benimle bilgilerinizi paylaşmanızı isticem.
Benım canımın ıcı, sınava gırdı 6 ay kısa donem yapıcak persembe ona hangı sehırde oldugunu soylıceklermıs. Bu ılk soyledıgı sehır acemılık denılen seyı yapıcagı yer mı olucak yoksa acemılık ıstanbulda (oldugumuz sehırde olucakta) asıl gıdıcegı sehır mı olucak. Kısa donem gıdenler yanlarına cep telefonu alabılıyolar bıldıgım kadarıyla dımı?
benım esımde konya da asker bızım safak39
ya arkadaslar kafam çok karıştı benim şafak konusunda yine yaa.. benimki 17 mayısta çıkıyomus ve ben safak 34 diyorum o 33 acaba hangisi doğru bi yardımcı olur musunuz??
ya arkadaslar kafam çok karıştı benim şafak konusunda yine yaa.. benimki 17 mayısta çıkıyomus ve ben safak 34 diyorum o 33 acaba hangisi doğru bi yardımcı olur musunuz??
kzılar bu konuda alakasız olucak sorum ama burda cogunluktasınız diye soruyorum..evlenmeden askere gitmediği için pişmanlık duyuyor musunuz??yoksa iyi ki evlenmişim şimdi de olsa yine gitmeden evlenirdim mi diyorsunuz..bu karar asamasında kaldım o yuzden soruyorum..Allah hepimizi sevdiklerimize kavustursun İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?