Asker yolu bekleyenler var mı?

canım atılabiliyor sabit telefondan msj.Benimde eşim acemilikteyken hep atardı

cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar.sseevvttt ara demişssin ama arıycak yüz bırakmadı.ben onu ayrı olduğmuz halde bekliyorum askere gitmeden 1 hafta önce ayrıldık.rüyasında aldatıyomuşum onu taktı buna sen beni aldattın die..askere gitmeden önce sapıttı bana sonsuz güvenen insan delirdi kızlar allah kavuştursun sevdiklerize bir an önce...hayatım askere gitmeden öncede aradı ama ağlıyarak küfür ediyo bana takmış yani hem ağlıyo hem inanmıyo olasılık bile olamaz beynen dahi gözlen dahi yanlış yapamadım yapmamda..msj attı işte bi kaç kere hem aldatıyorum onu madem nie msj atıyo arıyo dimi.çok yaralandım çok kırıldım insan numusuna böyle yaparmı.helaline böyle yaparmısonumuz hayır olsun çokta özledim dayanamıyıp barışçam die korkuyorum barışmak istiyorum deli gibi hemde ama iftiralarını çirkinliklerini nası unutucam çok ayrıntı var yazmadığım anlıyosunuzdur az çok beni..akıl verin bana napıyım bilmiyorum

canım madde bağımlılığı ve psikolojik sorunları var demişsin. biliyorum dışardan bunları söylemek çok kolay uygulamak zor ama bile bile sırf seviyorsun diye bu tür problemleri olan biriyle neden geleceğe dair planlar yapıyorsun ki. kusura bakma hayatına karışmak elbette bana düşmez ama sadece yardım istemiş olduğun için yazıyorum bunları. unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir. sen de değilsin o da. her şey insann kafasında bitiyor. unutamam diye birşey yok. sevgi istemsiz kendiliğinden olan bir şey değildir. biz birini sevmek istersek severiz ve ne kadar seveceğimize de yine biz karar veririz. yani birini sevmek de sevmemek de bizim elimizde. sevmekten insan vazgeçebilir.
bence bu ayrılık ve askerde olması senin için bir fırsat. bol bol düşün ve doğru kararı vermeye çalış. rüyalarına göre hareket eden bir insana ne kadar güvenebilirsin ve ne kadar tahammül edebilirsin onu düşün.

Slm kızlar nasılsınız ınsallah sevdıklerınıze bıran once kavusur hıc ayrılmazsınız

Size bır sorum var biliyosanız siz bilmiyosanız askerdekı sevdıklerınıze sorup ogrenebılırmısınız benım ıcın

Bır kısının nereye askere gıttıgını nasıl ogrenebılırım mesela tc kımlık no ve ısım var elımde yalnızca. Baska da hıcbı bılgı yok bır ınternet sıtesınden falan bulabılırmıyım kızlar ??

canım bağlı olduğu askerlik şubesini biliyorsan ordan öğrenebilirsin

Canım mayısta askere gıdebılırımd dıyodu. 6 ay yapıcanı bılıyorum bırde yasadıgı sehrı bılıyorum baskada bısey bılmıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

canım seni anlıyorum evet çok zor bir durum...
ama üzülerek söylüyorum sizofren sanırım sevdiğin..
ona yardım edilmesi lazım bence sanırım psikolojik desteğe ihtiyacı var hemde acilen...askere gitmek üzere olan erkeklerin genelde girdikleri psikolojik bunalımı sanırım seninki abartmıs biraz iste arkasında bırakmma korkusu bu...
ailesiyle görüsüyorsan tanıyorsan konusabillirsin annesiyle falan ve eğer barısacak olursan senin de psikolojik desteğe ihtiyacın olucak çünkü bu tür kisilere nasıl davranılması gerektiği çok önemli... eğer madde bağımlısıysa zaten askerde çok zorlanacak emin ol kendini bile kaybeder allah sabır versinn...
sadece arayıp nasıl olduğunu öğren iyi mi birseye ihtiyacı var mı büyüklük yap ama bu tür biriyle gelecek gerçekten zor...
ne diyimm allah ikinize de sabıır versinn...

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.inanın kafam öyle karışıkkı..sarissacım canım onu sevmemek unutmak için inan herşey yapardım.onu unutmak için kendimi teskin ediyorum neler yaptı sana diyorum tüm eksilerini düşünüyorum ama olmuyo:çok üzgünüm:keşke beyinde bitse dediğin gibi ama bitmiyo malesef.çok güçlü bi insanım ama bu konuda kendime söz geçiremiyorum.söylediğin doğru şu an fırsat uzakta olması ama unutamıyorum aklım hep onla bizimkisi çok büyük delice bi aşktı msj falan atınca nasıl heycan yapıyorum bilemessiniz kızlar.oda mutsuz hissediyorum kendine acı çektiriyo.dier yorum yapan arkadaşımda demişki ailesiyle görüşssen falan.canım askere gitmeden önce anne ve babasıylada kesti görüşmeyi.onlarlada kavga etti biz ayrılmadan 2-3gün önce ve bağlarını kopardı onlarla yaşamıyodu ztn.sadece dedesi babanesiyle görüşüyo yani delirdi diyorum işteyazık olucak ikimizede bu şekilde bitsin istemiyorum gerçekten kendinde değil

evt erkadaşım bende okudum derdini çok üzüldümartık dediği gibi ankisörlü telden atabiliyolar benimkide askerde oda atıyordu ilk gittiği zamanlar şimdi serbest cebinden atıyor...

arkadaşlar şafaklarmızı yazalım lütfen benim Ş=62kaydirigubbakcemile5

bende bu geri sayım tickerı istiyomm ama yapamıom ayrıntılı anlatınnnnnnnnmirmirmirmir

selam kızlar benimde nişanlım askere gitti 27 şubatta, nişanlandıktan bir hafta sonra gönderdim onu hiç bi tadı yok nişanlı olmamın onsuz dünya bomboş sanki Allah hepimizin askerlerimizinde yardımcısı olsn şidi acemi birliğide Ankarada askerlik yapio iki gün sonra gelcek inşallah ama usta birliği VAN nasıl biyer bilen varmı yada orda askeri olan varmı??? şimdiden teşekkür ederim desteğe çok ihtiyacım var eminimki sizinde öle... ŞAFAK=431:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

canım topicten adam çalmak gibi olmasın ama biz sevdiğini özleyenler topiğinde asker bekliyoruz genelde burası sonradan açıldı şakkıdı bekleriz bizim mekana kaydirigubbakcemile3

Benim de sözlüm asker az önce aradım ama görüştürmediler öyle ihtiyacım vardı ki onun sesini duymaya çok kötüyüm ağlamamk için zor tutuyorum kendimi :çok üzgünüm: hepinizinkini Allah kavuştursun çok zor çok... senağlama senağlama

evt erkadaşım bende okudum derdini çok üzüldümartık dediği gibi ankisörlü telden atabiliyolar benimkide askerde oda atıyordu ilk gittiği zamanlar şimdi serbest cebinden atıyor...

t.ederim yorumun için,dier yorum yapan arkadaşlarımızada çok teşekkür ediyorum a.s.kızlar sizlerle paylaşmak istedim nişanlım aradı ve konuştuk anlıycağnız barıştık:asigim:dediklerinizi uyguluycam ama merak etmeyin pskolojik tedavi alıcaz,ayrıca madde kullanımına geri döndü die şüpeleniyodum ben ama yeminler etti öyle bişey olmadığına.fakat bu kdr hayal dünyasında yaşıyınca ben eski alışkanlığına geri döndü sanmıştım,günahını almışım.onlar eskidendi sonuçta...bnm için dua edin işallah herşey iyi olur ikimiz içinde ve ayrılmayız bidaha,rabbim sizleride sevdiğnize kavuştursun işallah:Saruboceq:kızlar perşembe günü yemin töreni var ama gidemiycem çok üzülüyorum,izmirde asker ben istanbuldayım,annemler barıştığımızı bilmiyolar bi süre saklıycam..uçak bileti fiyatları ne kadardır izmire bilen varmı?ben şafak saymayı bilmiyorum ama tam 1 ay oldu gideli:çok üzgünüm:burdan şafaklarımızı beraber sayalım duygularımızı paylaşalım hepinize sevgiler

canım bnm yaaamin hepimizi senide,üzme kendini sabırlı ol birbirimize destek oluruz burdan bizde bu sabah barıştık ama elimde tel aramasını bekliyorum deli gibi arıyınca kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyo..bizler burda böyleyken onlar ne halde kimbilir allah yardım etsin tüm askerlerimize

çok sevindim yaa hadi bakalım hakkınızda hayırlısı:)şimdi şafak olayı 460la başlıyorsun senin tahminen 1 ay ooldu diosun Ş=430 geçer geçer sevginiz daim olsun yeterki:)bide nette şafak sayar var nezaman geleceğini yazıosun sana kalan şafağı söylüyor:)):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…