- 14 Mart 2008
- 6.066
- 5.227
- 723
canım cevapladığın için çok saol..güzel dileklerin içinde teşekkür ederim allah razı olsun..ya birde aklıma takılan şu;bana sabit telden nası msj atıyo her asker bu şekilde askeriyeden msj atabilirmi?kafamı kurcalıyo biz zaten gelicek hayalleri ile yanıp tutuşan bi çifttik:çok üzgünüm: dediğim gibi pskolojik sorunlar oldu eğer bilgin varsa msj olayı ile ilgili beni aydınlatırsan sevinirim yada bilen bi arkadaş varsa saolun şimdiden
Slm kızlar nasılsınız ınsallah sevdıklerınıze bıran once kavusur hıc ayrılmazsınız
Size bır sorum var biliyosanız siz bilmiyosanız askerdekı sevdıklerınıze sorup ogrenebılırmısınız benım ıcın
Bır kısının nereye askere gıttıgını nasıl ogrenebılırım mesela tc kımlık no ve ısım var elımde yalnızca. Baska da hıcbı bılgı yok bır ınternet sıtesınden falan bulabılırmıyım kızlar ??
cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar.sseevvttt ara demişssin ama arıycak yüz bırakmadı.ben onu ayrı olduğmuz halde bekliyorum askere gitmeden 1 hafta önce ayrıldık.rüyasında aldatıyomuşum onu taktı buna sen beni aldattın die..askere gitmeden önce sapıttı bana sonsuz güvenen insan delirdi kızlar allah kavuştursun sevdiklerize bir an önce...hayatım askere gitmeden öncede aradı ama ağlıyarak küfür ediyo bana takmış yani hem ağlıyo hem inanmıyo olasılık bile olamaz beynen dahi gözlen dahi yanlış yapamadım yapmamda..msj attı işte bi kaç kere hem aldatıyorum onu madem nie msj atıyo arıyo dimi.çok yaralandım çok kırıldım insan numusuna böyle yaparmı.helaline böyle yaparmısonumuz hayır olsun çokta özledim dayanamıyıp barışçam die korkuyorum barışmak istiyorum deli gibi hemde ama iftiralarını çirkinliklerini nası unutucam çok ayrıntı var yazmadığım anlıyosunuzdur az çok beni..akıl verin bana napıyım bilmiyorum
canım artık sabit hattan msj atılabiliyo.. bi arkadasıma da gelmisti bende o zman duymustum..
sen onu hiç aramadın mı askere giderken falan hiç konusmadınız mı??
bence sana msj yolladığı numaradan ara onu...
bi baktım ki grubum açılmış.. benim de şafak 60 çoook özledim çok seviyorum aşkımı..
selam kızlar benimde nişanlım askere gitti 27 şubatta, nişanlandıktan bir hafta sonra gönderdim onu hiç bi tadı yok nişanlı olmamın onsuz dünya bomboş sanki Allah hepimizin askerlerimizinde yardımcısı olsn şidi acemi birliğide Ankarada askerlik yapio iki gün sonra gelcek inşallah ama usta birliği VANnasıl biyer bilen varmı yada orda askeri olan varmı??? şimdiden teşekkür ederim desteğe çok ihtiyacım var eminimki sizinde öle... ŞAFAK=431:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
evt erkadaşım bende okudum derdini çok üzüldümartık dediği gibi ankisörlü telden atabiliyolar benimkide askerde oda atıyordu ilk gittiği zamanlar şimdi serbest cebinden atıyor...
Benim de sözlüm asker az önce aradım ama görüştürmediler öyle ihtiyacım vardı ki onun sesini duymaya çok kötüyüm ağlamamk için zor tutuyorum kendimi :çok üzgünüm: hepinizinkini Allah kavuştursun çok zor çok... senağlama senağlama
t.ederim yorumun için,dier yorum yapan arkadaşlarımızada çok teşekkür ediyorum a.s.kızlar sizlerle paylaşmak istedim nişanlım aradı ve konuştuk anlıycağnız barıştık:asigim:dediklerinizi uyguluycam ama merak etmeyin pskolojik tedavi alıcaz,ayrıca madde kullanımına geri döndü die şüpeleniyodum ben ama yeminler etti öyle bişey olmadığına.fakat bu kdr hayal dünyasında yaşıyınca ben eski alışkanlığına geri döndü sanmıştım,günahını almışım.onlar eskidendi sonuçta...bnm için dua edin işallah herşey iyi olur ikimiz içinde ve ayrılmayız bidaha,rabbim sizleride sevdiğnize kavuştursun işallah:Saruboceq:kızlar perşembe günü yemin töreni var ama gidemiycem çok üzülüyorum,izmirde asker ben istanbuldayım,annemler barıştığımızı bilmiyolar bi süre saklıycam..uçak bileti fiyatları ne kadardır izmire bilen varmı?ben şafak saymayı bilmiyorum ama tam 1 ay oldu gideli:çok üzgünüm:burdan şafaklarımızı beraber sayalım duygularımızı paylaşalım hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?