Benim de sözlüm asker az önce aradım ama görüştürmediler öyle ihtiyacım vardı ki onun sesini duymaya çok kötüyüm ağlamamk için zor tutuyorum kendimi :çok üzgünüm: hepinizinkini Allah kavuştursun çok zor çok... senağlama senağlama
çok saol canım benim allah razı olsun,demek şafak 429,üzgün surat yapmıycam geçicek çünkü allahın izniyle bu günlerde geçicek su gibi ve aşkım,yaşama sebebim bana dönücek işallah:Saruboceq:bitanemin yemin töreni var bu gün ama göremiycemsenağlama...kızlar inanırmısınız telefon elimde uyuyorum arıycak die herşeyimin sesini duyucam die heycandan uyuyamıyorum.zaten küstük zor bi dönem yaşadık ama şükürler olsun barıştık ve şimdi tatlı bi bekleyiş başladı bnm için.tatlı diyorum çünkü sonsuza kdr nefes aldığım müddetçe beklerim onu.kalbim yüreğim beynim ruhum hücrelerim tüm varlığım onunla bnm askerim izmir bornovada ve açılışı yapıyorum ŞAFAK=429çok sevindim yaa hadi bakalım hakkınızda hayırlısı:)şimdi şafak olayı 460la başlıyorsun senin tahminen 1 ay ooldu diosun Ş=430 geçer geçer sevginiz daim olsun yeterki:)bide nette şafak sayar var nezaman geleceğini yazıosun sana kalan şafağı söylüyor:)):teytey:
çok saol canım benim allah razı olsun,demek şafak 429,üzgün surat yapmıycam geçicek çünkü allahın izniyle bu günlerde geçicek su gibi ve aşkım,yaşama sebebim bana dönücek işallah:Saruboceq:bitanemin yemin töreni var bu gün ama göremiycemsenağlama...kızlar inanırmısınız telefon elimde uyuyorum arıycak die herşeyimin sesini duyucam die heycandan uyuyamıyorum.zaten küstük zor bi dönem yaşadık ama şükürler olsun barıştık ve şimdi tatlı bi bekleyiş başladı bnm için.tatlı diyorum çünkü sonsuza kdr nefes aldığım müddetçe beklerim onu.kalbim yüreğim beynim ruhum hücrelerim tüm varlığım onunla bnm askerim izmir bornovada ve açılışı yapıyorum ŞAFAK=429
benımde şafakım bugün 48 tün muglaya ve muglalılara slmm olsun:)
allah razı olsun canımsın..daha öncede derdimi paylaştın en kötü zamanda..:1hug:bütün asker topiclerini çok seviyorum ya:)herkezi allah askerine kavuştursun işallahcanm bende izmir bornova da oturuyorum askeriye ye 500 metre uzakta hemde. burası güzell merak etme üstelik çarsısı falan da güzell... rahat eder en azından..allah sabır versin canım tüm bekleyenlere ve sana...
allah razı olsun canımsın..daha öncede derdimi paylaştın en kötü zamanda..:1hug:bütün asker topiclerini çok seviyorum ya:)herkezi allah askerine kavuştursun işallah
çok iyiyim bitanem saol,barıştık ya benden iyisi yok valla:asigim:şafak 48 demek:teytey::teytey::teytey:allah bide ayırmasın şafak bitince arada uğrarsın unutmassın bizi:)ztn dediğin gibi içimi ferah tutuyorum,kötü,olumsuz negatif hiç birşey düşünmüyorum sağ salim dönücek diorum allahın izniyle..birbirimize destek olmakta etken ama..kaderdaşız hepimiz,asker yolu gözlüyoruz paylaşıyoruz aynı duyguları:içelim:ayy çok tesekkür ederim canım insallah en kısa zamanda hepimiz kavusalım:Saruboceq::Saruboceq:
benim safak 48 ... az kaldı çok özledim ama bakalım hayırlısı...
umarım sende iyisindir... içini ferah tutmaya çalıs bu dönemleri en iyi sekilde atlatıcaz insallah canım:teselli:
kızalr günaydın....
bizler kavuştuk sevdiklerimize darısı sizlerin başına
rabbim tez zamanda kavuştursun ve bir ömür boyu hiç ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?