Asker yolu bekleyenler var mı?

kocamı cok ozledım cunku daha yenı evlıyız 2 ay oldu evlendıgımız ama o gitti ama en azından 5 ay kısa donem olarak ıstanbulda yapıo.bugun asker olarak resmını gordum askım cok zayıflamıs cok sıkılmıs.hergun her dakıka aklım onunla cok uzuluyorum.cok zor allah bıze sabır versın

slm arkadaşlar.......benimde sözlüm askerde istanbulda,biz zor günleri atlattık yada zor gün geçirmedik heralde:)çünkü bana cok cabuk gecti bu 6 ay ve 250 günümüz kaldı kısmetse...benim gibi asker bekleyenlere allah sabır wersin işallah....

hadi ya neresinde istanbulun benimki kartal maltepede daha 9 ayımız war bizim malesef ya...ne güzel az kalmış sizinki...allah kawuştursun tatlım...

benimde sefkilm gidicek aralık 10 gibi....nası başa çıkıcam bilmiyorum ama olucak bi şekilde...ne zor yalnız kalmak...mafoldumben

bende asker yolu bekleyenlerdenim ama cok sükür teskereciyim artık
şafakk = 7 allah hepinize sabır versin kızlar .. turkbayragi

Bende yolunu gözlüyorum sevgilimin..
Dağıtımı tamamladık ... sıra geldi usta birliğine.. nasıl geçiçek bu aylar bilmiyorum üstelik daha erken bitmesi için hiç izin kullanmayı düşünmezken.. Allah hepimiizn yardımcısı olsun kızlar...

bende eşimi birtanemi gndersm askere uc ay oldu daha cook valıt war ama onu cok özledim şafak:357 tez gel teskere taz gel yarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…