Asker yolu bekleyenler var mı?

şafak 446 turkbayragi :çok üzgünüm:
ama ben sizden biraz daha şanslıyım çnkü istediim zamn askerimi görebiliorum..

bende görüyorum bende şanslıyım şekerim:teytey: evci bile çıkıyodu ama şimdi yok olsun napalım

bende görüyorum bende şanslıyım şekerim:teytey: evci bile çıkıyodu ama şimdi yok olsun napalım

askerlik yaptrmıcaz bu gidişle senle ben sewgilimize... kaydirigubbakcemile3
zaten askere gittimi gitmedimi anlamadım hergün yanındayım... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah usta birliinde de burda kalır...:Saruboceq:

seninki senizcimi canım? valla 4 aydır biz hep beraberdik=) iskenderundayken dedimki sen beykoza düşcen beykozdada birlik oldunu bilmiyodum içime doğuyo bazen öyle=) oraya düştü ondan sonra komutanı kalıcaksın dedi ama olmadı işte çanakkaleye gemiye düştü.son 15 gündür gemisi pendikte geldi görüştük yine çarşı iznide olsakaydirigubbakcemile3 ama yarın dönüyolar malesef.oda ne yapıp edip bi yolunu bulup kaçıp geliyo ikidebir 1 saatte olsakaydirigubbakcemile3 ayrılık zor oluyo işte. inşallah kalır canım ya tanıdığınız filan varsa ya da komutanına söylesin yardım etsin ya bari o kalsın

$afak 443 çok var daha ya Kastamonu gol koy

canım benim sevgilimde acemiliğini kastamonu gölköyde yapmıştı...
dediğine göre rahattı yeride ama havanın soğukluğu o işte fenaaaaaymış...
Hayılısı ile dönüşünü görürsün inşallah...:Saruboceq::1hug:

Şafak= 418
kızlarrrr Çooook özlüyorum yaa sanki bi yanım yok gibi kendimi çok yalnız hissediyorumm o yok ya!
Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

kütahyada olan varmı kızlar esınız yada sevgılılınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…