Asker yolu bekleyenler var mı?

dün gitti ....giderken söz vermiştim aglamıcam diye ama tutamadım kendimi baktım dökülüyo gözyasları dayanamadım aglamasına onsuz gecmek bilmiyo zaman nasılda işlemiş içime gecsin bian önce zaman allah hepinize sabır versin

canım birbirimizi çok iyi anlarız

arayabiliyor mu her gün.

sesi iyi gelmiyordu konuştuğumuzda içim hiç rahat değilsenağlama alışır dimi o da...

arkadaşlar ne olur aglamayın ne olur hıc ıyı degıl askerın arkasından aglamak..benım agbım şimdi ırakda ozel tım komandosu sizde dua edın arkadaşlar ne olur..dılerım kı hayırlı tez zamanda tezkere alırlar..onlara moral verın yanlarında aglamayın

giderken ağlamıcam diye söz verdim ona ama tutamadım kendimi.

diğer yazdığın mesajı okudum canım çok üzüldüm senin için, ve bu bana bir nasihat oldu deli gibi ağlıyordum kaç gündür ama artık ağlamıcam.

allah tez zamanda kavuştursun sayılı zaman cabuk gecıyo ınankı!sadece hayırlı donmesı ıcın dua at rabbım kaza bela vermesın onlara hem çanakkale süper bı yer ınan kı hele askerıyesı cok guzel bı arkadasım da orda yapdı hem yakında ist.la..gıdersın yazın tatıl yerı de süper

amasyada kzuenım acemılıgını yapdı şimdide onu tekırdag verdıler amasya süpermış ya..

merhaba arkadaşlar bende asker yolu bekleyenlerdenim....Mucizem askerde şimdi ve şafak çok karanlık 2009 şubat ayında alıcak teskeresinisenağlama bildiğiniz gibi asker yolu beklemek şafak saymak çok zor!Ona sarılamamak,koklayıp öpememek,gözlerinin içine doya doya bakamamak öyle zor ki....O benim herşeyim hayatımın en büyük şansı benim için mucizem o benim.Öyle çok seviyorum kiii.....Hayırlı teskereler bize.Tüm asker yolu bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum

kızlar ya ne zormuş yaa ben askerimi çok özledim neyseki marttın 21 inde dağıtıma geliyo görücem ama sonra bi daha kim bilir ne zaman görücem offf yaaaa offffff

merhaba kızlar,eşim de siirtte askerliğini yapıyor.17 mayısta teskeresini alıyor hayırlısıyla.çok özledim onu çok;tüm asker yolu bekleyenleri allah tez zamanda kavuştursun.

Ben kendime inanamıyorum.Burdayken teklifine ewet demedim askere gitti 5 ay oldu gideli ewet dedim.Gerçek sevgi bu olsa gerek.Gerçekten çok sabretti bekledi ve onun sayesinde kazanan ikimiz olduk.Askerliği bizi birbirimize daha çok bağladı sanırım.Kısmetse haziranda izne gelicek.Evet dedikten sonra sanki günler geçmek bilmiyor.Her akşam onun ve tüm askerler için dua ediyorum.Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun ve hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

ben önce kocamı şimdi kardeşimi gönderdım ikisinin yerı farklı çok zor kocamın bıter mı derken şimdi evlıyız ve 3 yasında bır kızımız var askerden gelelı 4 sene oldu inşallah hayırlısıyla gıtsın ler gelsınler en önemlısı o.....

offf offf gene yarama basıldı sankı ben sevgılımı şehıt verdım agrıda 3 ,5 sene once sımdıyse abım aynı yerde asker..ozel tım komandosu ..kuzenım edırnede dıger kuzencım şırnakda..arkadasım ızmırde dıger arkadasımda ıstanbulda yanımda askerlık yapıyo üff hepsıde bır hafta ıcınde gttıler..rabbım butun askerlerımızı korusun..

eşim askerde benimde şafak 329 izmir gaziemir de yapıyo askerliğini izine gelmişti bitanem az önce uğurladım tekrar senağlama şimdiden özledim senağlama

slm kızlar ben de evlendikten 2,5 yıl sonra eşimi askere gönderdim kısa dönem askerlik yaptı 6 ay fakat benim geçirdiğim en zor dönemdi hiç bi yerde barınamıyorsunuz ya hatırlamak bile istemiyorum neyseki geçti 2 ay oldu geleli .bütün askerlere hayırlı teskereler

benim aşkım martın 21 inde gelicekti dediğim gibi ama gelemedi bileciğe verdiler şimdi bileciğe geçicek karabükten sonrada buraya gelicek off çok zormuşşş allahım hepimizin yardımcısı olsun şafak :412 offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…