offf offf gene yarama basıldı sankı ben sevgılımı şehıt verdım agrıda 3 ,5 sene once sımdıyse abım aynı yerde asker..ozel tım komandosu ..kuzenım edırnede dıger kuzencım şırnakda..arkadasım ızmırde dıger arkadasımda ıstanbulda yanımda askerlık yapıyo üff hepsıde bır hafta ıcınde gttıler..rabbım butun askerlerımızı korusun..
benim aşkımda gideli 3 ay oldu o manisada mayısta izne gelicek ve usta birliğine uğurlicaz inş allah tüm askerlerimizi korusun ilk başlarda çok zor geldi tabi sürekli ağlıyodumsenağlamasenağlamahayat anlamsiz gelmeye başlamıştı ama napalım dayanıcaz ölede bölede yapıcak askerliğini üzülmemeye çalış mektup yolla canım telefonda tamam belki görüşüyosunuzdur ama mektup inan çok farklı canım çok seviniyolar okudukça seni hatırlar içinden ne geliyosa yaz bebeğim:1hug:
canımbenim gibi asker yolu bekleyenler varsa neler hissettiklerini yazsınlar dertleşelim biraz...
benim nişanlım askerde 2 ay oldu ama ben hala alışamadım..hasret çok zormuş.ama bir yandanda gurur duyuyorum başım dimdik geziyorum.vatanımızı bekliyorlar çünkü...benim askerim kıbrısta..sizinkiler nerde..senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?