Askerdeki sevdiğinize özel günlerde ne gibi hediye gönderdiniz yada düşünüyorsunuz ?

şubatta izine gelicek eğer sevgililer gününe kadar kalabilirse şiir defterimi hediye etmek istiyorum o günün anısına kalamazsada canısağolsun kısacası ben şiir defterim diyorum.. :) ama doğum gününde ne alacağım bilmiyorum halaa.. :)

ben sürekli ziyarete gidiorum kargodan ziyade hediyelerini elden veriorum bir de kendimhiç boş gitmedim aşkımın yanınaa kendime ne alıorsam ona da aldım hep..bir gittiğimde kitap götürdüm..bir gittiğimde gömlek aldımm..ufak tefek elimden gelenleri aldım götürdüm..yılbaşındaa spor ayakkabısı yoktu ihtiyacı olduğunu biliodum onu aldım.sevgililer günündee dikdörtgen büyük bir ayakabbı kutusu vardı onu kartonlarla kapladım şık bir kutu oldu...sonra içini doldurmaya başladım..iç çamaşırı,kolonya,traş bıçakları,traş sonrası losyonlarikremleriıslak mendil,ve askerlikte lazım olan aklınıza gelebilecek her şeyi aldım koydum..sonra kahve dünyasından beyaz porselen bir tabağın içine çikolata yaptırdım tülle fln süslettim..bir de gömlek aldım gittim yanına yine..doğum gününde de fermuarlı bir sweat aldım annem de gömlek almıştı yine gittim yanınaa...tanışma yıldönümümüzde converse istiodu converse aldım ama kargoyla yolladım bu sefer..şimdi de en sonn bgn kargo yaptım aşkımaa forma istiodu tarbzonspor forması aldımm içine de en sevdiği çiikolatalardan ve şekerlerden aldım ve bir de puro istemişti bende onu aldım ve yolladımm kızlar...bunların yanında evde de epey birikti bişilerr gelince de vericeemm aşkımma

atkıyı sen örsene süper olur:)

ben mektup yazdım 10 kez falan. ayrıca acemi birliğine giderken otobüste okuması için mektup yazmıştım vermiştim.
acemi birliği için ayrı bir defter tuttum, içine hergün yazdım şiirler, içimden geçenleri falan. usta birliğine giderken verdim okumuş çok hoşuna gitti opuyorumnanaktan

şimdi usta birliği için ayrı bir defter tutuyorum gelince hediye edicem :asigim:

bunların dışında zaten askeriya kargo kabul etmiyo o yüzden bir şey yollayamayacağım ama 5 kez gittim yanına gitmeyede devam edeceğim. en son bayramın ikinci günü gittim ve hediye olarak bu tişörtleri yaptırdım bayıldı bayıldı bayanssulusmile

benim sevgilimde askerde şu anda. ona sevgililer günü için eldiven aldım ancak onu göndermeden mektup yazdım, mektubu yazarken eldivenleri giyip yazdım ve mektubumdada sana sevgililer günü hediyesi olarak çok özlediğini düşündüğüm ellerimin sıcaklığını gönderiyorum dedim. veee çok mutlu oldu.

Benim askerim şekere çikolartaya kısacası abur cubura bayılır. Ve gittigi şehirde o çok sevdigi şeyleri bulamamış kuzucum..

Bende ona şeker çikolata rengarek badem şekerlerinden oluşan kocaman bi kutu yapıp göndermiştim

Hiç bir hediyeye bunun kadar sevinmedigini söyledi. Bütün askeriye yararlanmış saolsun

Askeriyeye göndermedim tabiki şehir ptt'sine gönderdim oda çarşıya çıkınca ordan aldı çokta rahat oldu ve olmaya devam ediyor

Ben öncelikle 5-6 tane mektup yazdım.
Kendi ellerimle atkı ördüm.

Bir kazak aldım.

Bi penye aldım.

3 tel saçımı kağıda sarıp sarmalayıp koydum.

Peçeteye rujlu öpücüğümü attım :)

Bana yıllar önce bi tesbih vermişti onu koydum.

Biskolata çikolatalar var stik,kutulu diye ondan aldım üzerine not yazdım Çikolata tatlıdır ama senın kadar değil seni herkes sever ama benım kadar değil :) ve bunu gazete ile kapladım.

Marlbora sigara aldım aslında sigara içmesinee çok karşıyım ama dedim orada kaliteli bi sigara içsin efkar basar şimdi :) Üzerine not yazdım.Madem benden önce ölüp benı bu dünyada yapayalnz bırakmak istiyorsun o zaman ölümün benim elimden olsun :) Onuda gazete ile kapladım yine üstüne not yazdım.En çok sevineceğin şey bu olacak :) diye.

Mp3 çalar aldım içine güzel şarkılar attım.(sevgilim telefonda kullaanabiliyor çok şükür rahat bir yerde sorun olmadı o yüzden)
2 ad. yedek pil koydum.

Sanırım bu kadar dı :) Kargoyu askeriyeden çıkıp almıştı okadar çok sevinmiştiki yolu şaşırdım diye mesaj atmıştı :)
Özellikle benım ördüğüm atkıya bayılmış atkıyla uyuyorum diyo canım benım :)

askere gideceğini bildiğimiz için alyans almıştık birbirimize o vardı yanında ilk giderken bi not defteri almıştım ona sıkılsan da mutlu olsan da yaz demiştim. yazmayı sever.
sık sık mektup yazdım. en son mektubuma parfümümü sıktım çok hoşuna gitmiş sen gibi kokuodu dedi
sevgililer gününde beraber okumayı istediğimiz kitabı alıp yolladım. bi de onu görmeye giderken zeytinyağlı sarma götürdüm bayılmıştı
daha başka bişi yapmadım. yapmam herhalde mayısın sonunda izne gelecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…