Askerdeki sevdiğinize özel günlerde ne gibi hediye gönderdiniz yada düşünüyorsunuz ?

Bitane küçük İpek Mendil alıp üzerine kendim İşlemeyle AŞIĞIM SANA yazdım . . .
Koydum mektubun içine . . Göndermeden bigün önce gece yatarken kalbmn üstüne koydum. .
Tenimin kokusuunu sevdiceğime götürsün die!! :asigim:

o kadar güzel ve değişk bişeyki..tşkler bizmle paylaştığın için a.s.

Daha asker yolu beklemıyorum ama bana göre az kaldı mayısta asker sevdiğimsenağlama
Yazdıklarınızı teker teker okudum fikirleride aldım teşekkür ederim hepinize şimdidena.s.

Bende gecen sevgililer gününde bir kutu aldım kendınızde yapabılırsınız.Sonra beyaz bır karton aldım onları kalplı kare dıkdortgen sekıllerde kestim.Siyah bir kalemle üstüne şiirler sözler yazdım cok büyük bir arastırmaydı.Kestiğim kartonların üstünüde siyah yapışkan kagıtlarla kapladım.Kutunun içine koydum hepsini..Sonra resimlerimizden koydum.Duygusal resımler cıkartıp onlardan koydum.En altınada mektup yazdım yani şiir gibi bişey.Sonra özel sarkılardan bi cd hazırladım.Cd kapagının ıcıne koydum.İsterseniz oda kapakda yapabılırsın fotoscapeden ayarlayıp.Onuda koydum.En üztünede not yazdım.Kutunun kapagınıda kurdaleyle baglayıp vermıstım:)Çok zevkli birşey oldu benım için onun içinde cok anlamlı.Her fırsatta emek için tesekkür eder.Söylrken bile gözleri dolar...

Deneyin isterseniz bi...

sevgilim geçen telefonda bidaha izne geldiğimde senin bir sürü resmini yanıma alıcam dedi bitanecik almıştı oda çok kötü olmuş artık anneside yakında bi kargo göndercek acaba süpriz yapıp içine güzel resimlerimden koysammı diyorum ama ağzını aradım bakıyolarmış orda paketlere acaba kızar mı benim resimlerimi başkaları görcek diye çok kararsızım

ilk olarak az kalmış cnm 4 ay cabuk gecio :gitme:
hediyende oldukca güzel bi fikir çok tşk ederz tatlım şimdiden Allah sabır versn :1hug:

size katılıyorum kabul etmezler ya aman beni terketti geri dönecek gibi ama yeterince aradım fedakarım zaten bide hediyemi yollayacam sivilde sevgili olcakmıs askerde olmuyomus hey allahım işte öle sevgilide olsak suan yollamam ulasacakmı abakalım birde kızlar erkekler hemen sımarıyo cok ilgi gösterince malesefklava:

ne alaka bu sivilde sevgiliolayı çok şaşırdım
erkekleraskerlik dönemlerinde çok ilgi bekliyorar evet eğer seviyorsanız buna seve seve katlanırsınız benim nişanlım hala sözü geçtiğinde der sen bana o zaman o kadar sahip çıktın ki o kadar cefamı çektin ki der insan sevdiğini askerde de dünyanın öbür ucundada olsa sabırla bekler ilginizi esirgemeyin derim ben ama tabi hakedenlere her erkek bunu haketmez

hediye konusunda da evet askerlik olduğu için kıyafet bile giyemiyorlar ancak izne çıktığında oyüzden pilama takımı kazak vs olabillir çok özel hediye olmamsına özen gösterin çünkü çalınma olayları çok oluyo ama mektup çok önemli kızlar benim nişanlım anlatmıştıda çok duygulanmıştım mektup dağıtan asker odaya gelince millet etrafında dönüyomuş bana var mı diye bukadar teknolojik bi çağdayız ama askerlikte mektubun yeri farkllı bence

cok dusundugum hedıye vardı ama gonderemıycem
sevgıleler gunu dogum gunu cok yakın bırbırıne
ama mektup yazıcam
anahtarlıga ısım yazıdırıcam
bıde tras kopugu,krem yolıycam

bence kendin gitme imkanın varsa kendin git hediyesini sonra gelince verirsin
mektup yaz dicektim ama mektuplar okunuyor demiş bi arkadaş düşüncesi bile iğrenç başkalarının senin özel yazdıklarını okuması

ama mektup yazıcam

Canım benmkininde 7 şubat d.günü, 14 şubatda malumm sevgilililer günü 12 şubatda da izne geliyo hayırlısıyla, doğum günü için mektup yolladım ona hediye olarakta Saat aldım, orda takamaz ama geldiğinde faln takar die düşündüm.. 14 şubat içnde parfüm düşünüyorum.. Daha ne olsun kii :dance:

ama mektup yazıcam

tras köpüğü , krem faln baya lazım oluo cnm galiba dimi bnmki hiç bahsetmedi bndemi göndesemki fisfisfis

yeter cnm tabi :1rolleyes:

kızlar size öneri traş bıçaklarından yüzü çok tahriş oluyomuş, kaliteli bi tarş bıçağı işini çok iyi görür.. Benmki almasaydı alıcaktım ben ona..

tras köpüğü , krem faln baya lazım oluo cnm galiba dimi bnmki hiç bahsetmedi bndemi göndesemki fisfisfis
evet canım sureklı aldıkları sey bunlar tras sonrası kremler var onlar bılıyorsunuz hergun tras oldukları ıcın tahrıs oluyor cıltlerı tras sonrası krem,el kremi,tras kopugu yollayabılırsın cok ısıne yarar ben yllamıstım cok sevınmıstı ozellıkle kremler ıcın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…