- 20 Temmuz 2007
- 4.234
- 673
- 723
- Konu Sahibi papatyaa88
-
ne romantiksin ya:asigim: ben bile etkilendimmm
Bitane küçük İpek Mendil alıp üzerine kendim İşlemeyle AŞIĞIM SANA yazdım . . .
Koydum mektubun içine . . Göndermeden bigün önce gece yatarken kalbmn üstüne koydum. .
Tenimin kokusuunu sevdiceğime götürsün die!! :asigim:
Daha asker yolu beklemıyorum ama bana göre az kaldı mayısta asker sevdiğimsenağlama
Yazdıklarınızı teker teker okudum fikirleride aldım teşekkür ederim hepinize şimdidena.s.
Bende gecen sevgililer gününde bir kutu aldım kendınızde yapabılırsınız.Sonra beyaz bır karton aldım onları kalplı kare dıkdortgen sekıllerde kestim.Siyah bir kalemle üstüne şiirler sözler yazdım cok büyük bir arastırmaydı.Kestiğim kartonların üstünüde siyah yapışkan kagıtlarla kapladım.Kutunun içine koydum hepsini..Sonra resimlerimizden koydum.Duygusal resımler cıkartıp onlardan koydum.En altınada mektup yazdım yani şiir gibi bişey.Sonra özel sarkılardan bi cd hazırladım.Cd kapagının ıcıne koydum.İsterseniz oda kapakda yapabılırsın fotoscapeden ayarlayıp.Onuda koydum.En üztünede not yazdım.Kutunun kapagınıda kurdaleyle baglayıp vermıstım:)Çok zevkli birşey oldu benım için onun içinde cok anlamlı.Her fırsatta emek için tesekkür eder.Söylrken bile gözleri dolar...
Deneyin isterseniz bi...
Bence sorun kızlar neye ihtiyacı varmış ona göre alın yoksa biz kızlar nerden bilelim askerlikte ne lazım orayada özel hediye gönderilmezki benim aşkım tecilli 2 yıl var gitmesine ben hediyede göndermeyi mektupta yazmayı düşünüyorum a.s askerde en ihtiyaçları olacak şey para hediye olarak birtek para gönderebiliriz onuda erkekler kabul etmez :dilcikar:
cok dusundugum hedıye vardı ama gonderemıycem
sevgıleler gunu dogum gunu cok yakın bırbırıne
ama mektup yazıcam
anahtarlıga ısım yazıdırıcam
bıde tras kopugu,krem yolıycam
cok dusundugum hedıye vardı ama gonderemıycem
sevgıleler gunu dogum gunu cok yakın bırbırıne
ama mektup yazıcam
anahtarlıga ısım yazıdırıcam
bıde tras kopugu,krem yolıycam
Canım benmkininde 7 şubat d.günü, 14 şubatda malumm sevgilililer günü 12 şubatda da izne geliyo hayırlısıyla, doğum günü için mektup yolladım ona hediye olarakta Saat aldım, orda takamaz ama geldiğinde faln takar die düşündüm.. 14 şubat içnde parfüm düşünüyorum.. Daha ne olsun kii :dance:
evet canım sureklı aldıkları sey bunlar tras sonrası kremler var onlar bılıyorsunuz hergun tras oldukları ıcın tahrıs oluyor cıltlerı tras sonrası krem,el kremi,tras kopugu yollayabılırsın cok ısıne yarar ben yllamıstım cok sevınmıstı ozellıkle kremler ıcın yerimsenibentras köpüğü , krem faln baya lazım oluo cnm galiba dimi bnmki hiç bahsetmedi bndemi göndesemki fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?