- Konu Sahibi papatyaa88
-
ya hatıra olsun die nbende mektup düşndüm de belli olmaz yolarım belki yaa bu hafta ama belli olmaz ben kıyafet falan amlmadım yaa gelince veririm alsamda ama karsıma ne cıkacagını bilmiomki kilomu aldı verdimi bilmiom :)))) haa kıslar benden size bir kac hediye tavsiyesi vereyim ben yapmıştım bizzat
1. sihirli kupa yaptırmıstım googleye yazınca cıkıo zaten ama onu ancak gelince verirsiniz ikincisinide geince verirsiniz ama
2.ayy bu hediyermi cok vegenmişti taamamen kendi emeğim ve yaratıcılıgım sizede faydm dokuunsun şöyleki ben bu hediyelik satılan yerlerden kçüçük bir ktu aldım kare acılıp kapanabilen ama tepeden komple cıkan deil bi tarafından acılan enyse bunun kapagının içine " seni neden seviyorum biliyor musun?" diye yazdım ve kahverengi ince kartonlardan aldım ona pembe renkli kalemle kendi sebeplerimi yazdım mesela çünkü; bana değer verdiğin için gibi şeyler falan yazım 10 tane falan ama küçük yapınki kutuya sıgsın sonra bunları kursun kalemle sardım yuvarlamak için karton ya sonra pembe organzeden bu nişan yüzüğne takılan kurdele gibi şeyden aldım onları bagladım kesip kesip sonra o kutunun içine rengarenk incili boncuklar aldım ve kutuya hepsini koydum şimdi odasında en güzel yerde duruyor onlar cok begenmilşti çok dugulanmıştı keşke resmini cekseydimde koysaydım yaa size bböle iki farklı hed,ye öneridsinde bulunablirim ama ancak gelince verebilrsiniz askere o boncugu yolarsanız milletin diline düşer :)))
Bence sorun kızlar neye ihtiyacı varmış ona göre alın yoksa biz kızlar nerden bilelim askerlikte ne lazım orayada özel hediye gönderilmezki benim aşkım tecilli 2 yıl var gitmesine ben hediyede göndermeyi mektupta yazmayı düşünüyorum a.s askerde en ihtiyaçları olacak şey para hediye olarak birtek para gönderebiliriz onuda erkekler kabul etmez :dilcikar:
:roflol:topiği görünce aklıma tuğba ekincinin o şimdi asker canı neler ister geldi :))
Biz her gün telefonda konuşuyoruzz ama okadar konuşcak şey varki her gün 10 dk konuşmamıza ragmen 1 dk gibi geçiyo zaman su gibi ama ben genede mektup yazdımm yolladım walla diyicek söyliyicek okadar çok sözüm varki bitmiyo rahatca telefon kapancak korkusu olmadan yazdımmm..aşkım okumuş aglamış hatta kıyamam ona yaaa.. hemde hatıra olarakda kalıyo ileride çoçuklarımıza okucaz :)
onun mektubuda yolda ulaşır elime 2,3 güne..
hediye içinde Allaha şükür olsunki sevgililer gününde aşkım izne geliyo yanımda olcak yanii burada kendi elimle vercem hediyemi..
ben ona çarşıya çıkarken fln giysin diye güzel bi polar aldım üzerinede parfümümü sıktım giydikçe içine çeksin kokumu diyee + çerceve aldım içinede resmimizi koydm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?