Askerdeki sevdiğinize özel günlerde ne gibi hediye gönderdiniz yada düşünüyorsunuz ?

papatyaa88

Sukurler olsun...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
2.112
3
156
Denizli
mrb arkadşlar...sanırım bu konuda herkes bişeyler düşünüyordur.. burda düşncelerimizi yada gönderdiğimz şeyleri paylaşırsak güzel hediyeler ortaya çıkabilir diye düşünüorum ben... turkbayragi .....askeri olan olmayan herkes yazabilir opuyorumnanaktan

askerde bulunan birine hediye göndermek çok güzel olabilir ama o hediyenin ona ulaşmadığını öğrenmek çok zor olablir:sinifsinif:
hiç bir şey göndermemeyi düşünüyorum :lepi:

ben kararsızım göndermicem dedim kendi kendime çünkü ne alıcağımı filan bulamadım akannehir
bide eline geçtimi açtımı beqendimi:tomato:

benim sevdiğim beklemez ya aslında bende diyorum
ama demekle olmuyo alıcak bişey bulamıyoruz ki.

arkadaşlar en iyisi hediyelerini alıp,geldiklerinde kendii elimizle vermek. çünkü o hediyeler askerimizden önce başkalarının elinden geçiyor ve çoğunlukla o kişiler bu hediyeleri kendileri alıp askerimize vermiyorlarmış. o nedenle biz nişanlımla anlaştık. hiç bişey gönderme hatta mektup bile yazma dedi. çünkü mektuplar okunuyormuş.işte böyle arkadaşlar. ben aldım yeni yıl hediyesini. gelince kendim vercem :)

aman ben hiç bişey göndermedim yemin töreninde nişanlıma bizzat kendim gittim bi nevi hediyesi bendim :) daha ne istesin :) zaten 2 haftaya gelio mektup ta yollamadım ben yaa her gün telde konustuk her ahafta msn yaptık gerek duymadım yaa siz yoladınız mı mektup zaten ehrşeyi konusuoz yazacak bieyim kalmadıki mektupta :sm_confused:

dogum gununde mutlaka biseyler yollamaak istiyorum ama ne yollayacagimi bilmiyorum sorsam istemiyorum der ama neticede mutlaka bekler bence.

bnde hiç göndermedim mektup..ama hatıra olsun diye 1 kaçkez düşünüorum göndermeyi..

bende sevgililer gnnde göndermeyii düşünüorumda neler olabilr bilmiorum :sm_confused:

Bence sorun kızlar neye ihtiyacı varmış ona göre alın yoksa biz kızlar nerden bilelim askerlikte ne lazım orayada özel hediye gönderilmezki benim aşkım tecilli 2 yıl var gitmesine ben hediyede göndermeyi mektupta yazmayı düşünüyorum a.s askerde en ihtiyaçları olacak şey para hediye olarak birtek para gönderebiliriz onuda erkekler kabul etmez :dilcikar:

bayanlar bende eşime dgm günde bişi gndermek istyorm ne olabılır bır fkr istyorm ama deişik bişi..... ne olabılır yardm edın kızlar...

ya hatıra olsun die nbende mektup düşndüm de belli olmaz yolarım belki yaa bu hafta ama belli olmaz ben kıyafet falan amlmadım yaa gelince veririm alsamda ama karsıma ne cıkacagını bilmiomki kilomu aldı verdimi bilmiom :)))) haa kıslar benden size bir kac hediye tavsiyesi vereyim ben yapmıştım bizzat
1. sihirli kupa yaptırmıstım googleye yazınca cıkıo zaten ama onu ancak gelince verirsiniz ikincisinide geince verirsiniz ama
2.ayy bu hediyermi cok vegenmişti taamamen kendi emeğim ve yaratıcılıgım sizede faydm dokuunsun şöyleki ben bu hediyelik satılan yerlerden kçüçük bir ktu aldım kare acılıp kapanabilen ama tepeden komple cıkan deil bi tarafından acılan enyse bunun kapagının içine " seni neden seviyorum biliyor musun?" diye yazdım ve kahverengi ince kartonlardan aldım ona pembe renkli kalemle kendi sebeplerimi yazdım mesela çünkü; bana değer verdiğin için gibi şeyler falan yazım 10 tane falan ama küçük yapınki kutuya sıgsın sonra bunları kursun kalemle sardım yuvarlamak için karton ya sonra pembe organzeden bu nişan yüzüğne takılan kurdele gibi şeyden aldım onları bagladım kesip kesip sonra o kutunun içine rengarenk incili boncuklar aldım ve kutuya hepsini koydum şimdi odasında en güzel yerde duruyor onlar cok begenmilşti çok dugulanmıştı keşke resmini cekseydimde koysaydım yaa size bböle iki farklı hed,ye öneridsinde bulunablirim ama ancak gelince verebilrsiniz askere o boncugu yolarsanız milletin diline düşer :)))

cnm çok güzel fikerler bunlar tşk ederim

asla kabul etmezler bncde :dilcikar:
ama işte soruncada süpriz olmaz ne zor şeymiş bu hediye seçmek helede askerdeki sevdiğimize :çok üzgünüm:

Biz her gün telefonda konuşuyoruzz ama okadar konuşcak şey varki her gün 10 dk konuşmamıza ragmen 1 dk gibi geçiyo zaman su gibi ama ben genede mektup yazdımm yolladım walla diyicek söyliyicek okadar çok sözüm varki bitmiyo rahatca telefon kapancak korkusu olmadan yazdımmm..aşkım okumuş aglamış hatta kıyamam ona yaaa.. hemde hatıra olarakda kalıyo ileride çoçuklarımıza okucaz :)
onun mektubuda yolda ulaşır elime 2,3 güne..

hediye içinde Allaha şükür olsunki sevgililer gününde aşkım izne geliyo yanımda olcak yanii burada kendi elimle vercem hediyemi..
ben ona çarşıya çıkarken fln giysin diye güzel bi polar aldım üzerinede parfümümü sıktım giydikçe içine çeksin kokumu diyee + çerceve aldım içinede resmimizi koydm :)

evt cnm mektup hatıra olur hem....polar ve çerceve güzel fikr tatlım tşkler a.s.

kızlar bi site var tişörtlere ceketlere eşortman altına fln baskı yapıolar ..kndinzde istediğnizi yazabiliıosunz, ünlüler falan ordan yaptırıyormuş hoş biyer.. bi bakın derim ben ordan düşünüorum..burdan kk den bi arkadştan öğrenmiştim.. site adı vermek yasaktır belki isteyen sölesin özelden yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…