Askerdeki sevgilim tarafından aldatıldım!!!!!

fıstıkkım bu şereften tarafı fukara arkadaş henüz ayrıldığınızı bilmiyor mu :uhm:
canım bnim,bu şereften tarafı fukara şahış henüz bilmiyor canım, daha hiç aramadı o yüzden söyleyemedim de... ama aradığında ilk fırsatta söyliycem...:)

doğru bi karar bence de tatminsiz bir erkek gibi görünüyo askerde bunlara vakit ayırması da ekstradan bi yetenek olsa gerek
hem de ne yetenek canım, katılıyorum walla.....

canım arada ortak arkadaşlarımız var b uyüzden sorun olur mu diye düşünmüştüm ama artık hiiiç ilgilendirmiyor,niye korkacakmışım ki,niye üzülecek mişim.. bazen kafam çalışmıyor bazı konularda( huyum kurusun... ama artık ona merhamet etmek,acımak yok!!! beter olsun adiii...

canım acı ama gerçek aldatmış seni 15 şubatta gelceğini söledin o zamana kadar konuş sonrada buluşmak isterse ya git buluş yada konuşmada heşeyi yaz bn senin yerinde olsam ki olmuyım çk kötü bir şey allah kimseye yaşatmasın.Şu anda bile bunu yapmasına rağmen hala onu düşünmen tuhafki çk seviosun sanırım.bnim sevgilimde asker bana böle bişe yapmış olsaydı bn onu hayatta düşünmemm o başka kızlarla konuşurken bni düşünüo mu tabikide hayır . o yüzden 15 şubatta kadar hiç bişey belli etme canım
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun güzelim hiçbirşeyi kafana takma

Kızlar bugün aradı ama önce annemin (o kızın) numarasını aradı, sonra benimkini aradı.anneminkini açmadım,kendi telefonumu da suratına kapattım. sonra tekrar aradı beni ben de açtım bu anladı tabi birşey olduğunu, ben de sinirden ağzıma geleni söyledim bağırdım,çağırdım beni bir daha arama tamam mı? git o facebooktaki kızlarla vaktini harca, çünkü onlarla vaktini dolu dolu yaşıyorsun dedim kapattım yine. çok sinirlendim gerçekten,sinirimden ağlayacaktım nerdeyse!!!! sonra devamlı aradı, aradı, aradı, en son yien acıdım açtım,bu kez de kendini aklamaya çalıştı, önce kim o kız dedi sen daha iyi bilirsin dedim, başak mı dedi, ben mi bilicem bir de dedim......telefonu suratına kapayacaktım ama bakayım ne yalan uyduruyor yine diye dinledim, o kızla konuşmuş ama arkadaşı için konuşmuş!!! o sırada oda arkadaşı varmış yanında, onun kız arkadaşı yokmuş, öylesine muhabbet olsun diye konuşmuşlar!!!! hatta istersen o arkadaşımı da çağırayım sana anlatsın herşeyi dedi bana..... bir de, hemen kız ona ilk adımı atmış öyle söyledi,sanki ben bilmiyorum!!!:)) ay hiç güleceğim yoktu yaa, o kız ben olmasam inanıcam nerdeyse.... kız kendisi vermiş telefon numarasını, sonra izine gelince yüzyüze görüşelim diye kız teklifte bulunmuş!!!! o beni aldatmamış, çok seviyormuş beni....sempatiksalakcinni öyle söyledi,ben de inandım ya? aptalım ya ben? kötükedihüso madem dedim, o gün de sordum sana onalrla konuştun mu diye? o da bana hayır hiç konuşmadım demişti!!!! yalancı,adi nolcak!!!klava: sinirim yine tepeme çıktı akşam akşam. normalde hiç bu kadar çok aramazdı ama bugün öyle çok aradı ki, foyası tamamen ortaya çıktı. onu da dedim hatta; hayırdır dedim sen hiç bu kadar arayamazdın beni bugün ne oldu da zırt pırt arayıp duruyorsun işin yok mu senin dedim.. neymiş; ailesi ona aile kartı almış da, ondan açıyormuş telefonu şimdiye kadar kontürlüden açıyormuş bana telefonu..aldatmadım diye yeminler ediyor, yeminden daha büyük şey mi var sana yemin ediyorum beni hiç mi tanıyamadın sen diyor bana?? orada çok üzülmüş, uykusu kaçmış, ruh giibiymiş hiç bu kadar tartışmamıştık çook üzülüyorum dedi, ben de hep inkar ettim onun söylediklerini.. kafamı mı karıştırmaya çalışıyor anlamdım ama bir kere kararım neyse o, inadım inat çünkü..... asla geri dönmicem..... bu arada kızlar, face listesine eklediği öteki kızlara da sordum,uygun bir dille anlattım. Yok, şimdiye kadar hiç konuşmadı benle,en ufak bir iltifatta bile bulunmadı dedi kız, istersen silebilirim onu dedi bana...öteki kız zaten yaşça büyüktü :S ona da sormaya fırsatım olmadı. offf yine çok uzun oldu kızlar, çok çok afedersiniz:kedi:

sağol canım,seni de Allah kavuştursun inş. Allah kimsenin başına vermesin böyle büyük bir derdi...özellikle de evli bayanlara...:Saruboceq:

Son düzenleme:
ay canım yaa,sen de az şeyler yaşamamışsın(((
bunalrın hepsi aynı demek..... yazıklar olsun onlara, evde gül gibi eşleri varken,
sevgilileri varken aldatıyorlar böyle!!!!kötükedihüso sana da geçmiş olsun canım benim....:teselli:

sevgilim (!) askerdeydi, arada konuşuyorduk hatta bana yüzük bile almıştı, neyse sonra bir chat programında chatlesirken bir kızı ekledi kız da bendim bakalım aldatıyor mu dıye merakımdan yapmıstım,
yüzlerce kişi içinde en iyi profilli diğer kız bendim neyse telefonda da konuşmaya başladılar en yakın kız arkadaşımı konusturuyordum,
sonrasında bulusmak istedi, kız arkadaşım onayladı, izne geldi benle buluştu 2 saat cafede oturduk sonra acilen beni otobüse bindirip yolladı ben daha doyamamıştım falan dedim aylardır bekliyorum izne gelmeni, yok dinlemedi işi varmış dayısına gidicekmiş, ben sonra otobüsten indim geri gittim diğer kızla buluşma yerine e orada bekliyordu.... aldatmak için buluşma yerine geri gitmiş rezilliğe bakın.

o yüzden boşver uğraşma güzelim kırılan sen oluyorsun yine, seninki de aynı cinsmiş.[/QUOTE]

cnm bu çocuk senin aklını çelmeye çalışıyor dediğin gibi,ama sen de ona söz hakkı verme bence herşey açık,

o seni bu duruma soktu,sende onu düşünme,

vur müsayit yerine tekmeyi,bir daha sana ulaşması için hiçbir yol da bırakma,işte o zaman aklı başına gelecektir,şimdi gelmemişki hala inkar ediyor.

evet canım yaa, bir duysan o kadar inandırıcı konuşuyor ki? ama yok öyle yağma, eden bulur. o da buldu işte....

evet canım yaa, bir duysan o kadar inandırıcı konuşuyor ki? ama yok öyle yağma, eden bulur. o da buldu işte....

nedense sen bu çocuğu affedeceksin gibi bi his var içimde.telefon edince açman falan öyle gösteriyor.affetmicek olan insan aradığında açıp ne dicek diye beklemez.bi yanın bişey söylesede affetsem diyor gibi geldi bana:umursamaz:inşallah hissettiğim şey olmaz canım yoksa çok daha fazla üzülürsün,hayırlısı olsun..

Yooook,hayır kesinlikle affetmem onu. idam edilecek insanın bile son dileği yerine getirilmiş yien de acıyorum ona ama sadece ahlaktan yoksun bir zavallı olduğu için acıyorum...
affediceksin gibi bi his var icimde `kiyamicaksin` sanki..
o çok bekler affetmemi, o bana nasıl kıydı ama? ben niye ona kıyamayayım ki canım...:) yaptığı affedilir birşey değil sonuçta...

Sakın ama sakın geri adım atma canımlmaz:
Ne kadar klişe bahaneler uyduruyorlar hep aynı çünkü düz mantıklar:mymeka:
Arkadaşı için konuşmuşmuş, çok mu zeki sanıyor bunlar kendilerinikötükedihüso

ayyyyyyy ya yeter artı kızlar bu erkekelrde hiç mi kafa yok ya alalh aşkına bu yalana kim inanır ki arkadaşı için konuşmuş ne alakaaaaa ya kendileri kadar salak sanıyorlar heralde bizi yani kusura bakmayın da belki biraz ağır oldu ama bu yalanlara çok gülüyorum artık madem yapıyosun bari arkasında dur be adam biraz erkek ol hep aynı mantık ya bi adım ileri gitmiyo bunların (tabi bazılarının )zekalarıakannehir

canim benim eski ciktigim cocuk da böyle bi bahane uydurmustu , bi gün msninde bisey deniyordum ki bi tuhaf kiz adresi gördüm süphelendim ben tabi cünki kizda almanyadandi ciktigim cocuk ise trden neyse sonra kizla sohbete dalinca söylemisti iste webcam actirdi sonra güzel kizsin fln dedi demisti , ben bunlari ciktigima söyleyince komsunun ogluyla oturuyoduk o ekledi demisti , ya yuh be sank kendi rizasi olmasaydi yapabilcekti bunu affedermiyim ben bunu tabi affetmem ayrildim bitti :umursamaz:

Tabiki canım,geri adım atmam. hem ayrıldık zaten bitti artık. bugün aradı yine ama açmadım. Bu erkekler gerçekten kendilerini çok akıllı sanıyorlar!!!

evet canım ya ben de inandım ya!!? hep aynı bahane, hep aynı sorun kuş kadar beyin yok bunlarda gerçekten.tabi istisnalar vardır ama ben böyleleri için konuşuyorum.

allah bu erkekleri bildiği gibi yapın
askerde diye gözünün yaşına bakma ya delimisin değmez!!!
bencede değmez canım,attım gitti işte.... artık ne hali varsa görsün..

vay,vay,vay....bu kadarınada pes doğrusu!!! dediğimiz gibi hep aynı metot cidden.... sana da geçmiş olsun canım,boşver sende üzülme, bizi haketmedi onlar.....

Kızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için.... sonuç ayrıldık ve bitti,öyle olması gerekiyordu hiiiç üzgün değilim. üzerimden yük kalkmış kadar hafifledim inanın....:) bana çok çok destek oldunuz, çok yardımcı olsunuz sağolun,varolun!!!! iyi ki varsınız! ALLAH kimsenin başına vermesin böyle üzücü olaylar,dertler... hepinize tekradan teşekkür ediyorum!!! :1hug::enbuyukkk::asigim:.s.
Sevgilerimle....

benım aklıma ilk gelen senle o cinsellik muhabbetını yapmaya çalişiomuş sen de öle bi kız olmadıgın için duymuyormuş gibi yapıyormuşsun ya cnm bencee bu cocuk o muhabbetı gerçekleştirebileceği birinin arayişinda imiş..gibi geldi bana...
yoksa netten bulunan kızla napılır evlenilmez ya

ama bitti demişsin butun yorumlarını okudum....hayırlısı olsun

üzme sakın kendınıı hakeden daim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…