- Konu Sahibi chuLsuzPeRu
-
canım bnim,bu şereften tarafı fukara şahış henüz bilmiyor canım, daha hiç aramadı o yüzden söyleyemedim de... ama aradığında ilk fırsatta söyliycem...:)fıstıkkım bu şereften tarafı fukara arkadaş henüz ayrıldığınızı bilmiyor mu :uhm:
hem de ne yetenek canım, katılıyorum walla.....doğru bi karar bence de tatminsiz bir erkek gibi görünüyo askerde bunlara vakit ayırması da ekstradan bi yetenek olsa gerek
canım arada ortak arkadaşlarımız varnasıl rahat bırakmıyo yahu numaranı degıstırsen sana nasıl ulasıcak
bu kızlar ne kadar merhametlı ya ınanamıyorum valla
adam catır catır onune gelenle mesajlasıp konuscak sevgılım yok dıcek
sen de oturup ay canım askerde nasıl acıklaama yapsam uzulur mu hesabı yapıyosun
poff..
Slm kızlar;
size birşey danışmak istiyorum.erkek arkadaşımla 6 aylık bir ilişkimiz var ve şimdi bilecik/söğüt'te asker, acemi birliğini yapıyor su an...sevgilim beni hergün aramaz,2günde 1 kez bile aramaz,haftada 1 veya 2 haftayı bulur araması..önceleri asker orada arayamaz diye alttan alıyordum ama bugün de aldatıldığımı öğrendim!!!! senağlama olayı anlatayım sizlere...erkek arkadaşımın face hesabı var, 2 hafta öncesinde 2 tane kız eklenmişti listesine.Baktım acaba tanıdık mı diye ama değil..neyse ilk etapta önemsemedim o yapmaz öyle şey diye düşünmüştüm..sonraki görüşmemizde kim? niye eklemiş diye sordum. bana; tanımıyorum,yabancı kızlar beni eklemişler ben de kabul ettim..sen takma kafana ben silerim onları demişti..aradan bitaz zaman geçti halen silmedi, benim de aklımda acaba? sorusu oluştu... Bugün de çarşı iznine çıktığında msn de görüştük,face sayfasını açtım baktım 1 kız daha eklenmişti listesine! bir daha sordum kim o kız diye bu kez de azarlar gibi konuştu.bak kızıyorum ama demeye başladı suçlu ya?suçunu bastıracak!!! silmeye vakti olmamış, her vaktini dolu dolu geçirmek istiyormuş beyfendi! facebookta yorum yazarken arkadaşlık tekliflerini kabul ederken harcıyorsun ama vaktini?? msn de konuşurken camı da çok azıcık açtı, sonra ailemle görüşecem diye kapattırdı camı. yazılarıma geç cevap vermeye başladı, bir taraftan da çok ilgiliydi bana karşı aman aman ne dil dökmeler,ne tatlı sözler bir duysanız!!!! bir de kızlar,sevgilim benle konuşurken konuyu hep cinselliğe getiriyor,:kedi:ben konuyu değiştirmek için eee daha daha nasılsın aşkım?dediğimde ise,ama sen konuyu değiştiriyorsun aşkım diyor,susuyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz,anladığım kadarıyla libidosu çok yüksek sanırım?...bilmiyorumkismile neyse,ben kuşkulandım iyice ve kuzenimden adresini rica ettim(sevgilim kuzenimi tanımıyor)bazı düzenlemeler yaptıktan sonra erkek arkadaşımı ekledim listeme.o da kabul etti tabiiii... sonra bana msj attı!!! mrb başak seni tanıyamadım ama tanışabiliriz ben emre vs..vs.. yazı da yazdı...senağlama ben de ona cevap yazdım böyle birşey yapacaım aklıma bile gelmezdi aşk ve çaresizlik insana neler yaptırıyormuş meğer... sonra askerden izine geldiğinde görüşebileceğimizi söyledi (15 şubatta geliyor)...ben de ne sıfatla görüşücez ki dedim, nasıl istersen dedi!! hoşsun sevgilin falan yok mu diye sordum bana hayır,yok dedi!!!! inanmam senin gibi birinin yanlız olduğuna dedim o da; inanmalısın ama yok gerçekten dedi,yanlız jandarmaymış beyfendi..kötükedihüsobiryandan da iltifatlar falan bir görseniz!!!! bu arada da halen yavaş yazıyor ve bana karşı ilgisiz davranmaya başladı... tlf numaramı istedi, anneminkini verdim çünkü onu bilmiyor.bana birkaç gn sonra ararım seni dedi bakalım beni de arayacak mı ozaman!! kızlar bana yardımcı olun nolursunuz,ben şimdi ne yapayım?? ayrılmayı düşünüyorum yoksa bu şekilde asla olmaz!!! ama kendisi askerde ve onu bırakırsam üzülür mü?? bir de kendisi sinirli bir yapıya sahip ne yapacağını da kestiremiyorum.. ne yapacağımı şaşırdım,siz olsanız ne yapardınız? nasıl hareket ederdiniz kızlar? çook uzun oldu yazım kusura bakmayın..okuyan,yorum yapanlarada çoook teşekkür ederim...a.s.
canım acı ama gerçek aldatmış seni 15 şubatta gelceğini söledin o zamana kadar konuş sonrada buluşmak isterse ya git buluş yada konuşmada heşeyi yaz bn senin yerinde olsam ki olmuyım çk kötü bir şey allah kimseye yaşatmasın.Şu anda bile bunu yapmasına rağmen hala onu düşünmen tuhafki çk seviosun sanırım.bnim sevgilimde asker bana böle bişe yapmış olsaydı bn onu hayatta düşünmemm o başka kızlarla konuşurken bni düşünüo mu tabikide hayır . o yüzden 15 şubatta kadar hiç bişey belli etme canım
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun güzelim hiçbirşeyi kafana takma
cnm bu çocuk senin aklını çelmeye çalışıyor dediğin gibi,ama sen de ona söz hakkı verme bence herşey açık,
o seni bu duruma soktu,sende onu düşünme,
vur müsayit yerine tekmeyi,bir daha sana ulaşması için hiçbir yol da bırakma,işte o zaman aklı başına gelecektir,şimdi gelmemişki hala inkar ediyor.
evet canım yaa, bir duysan o kadar inandırıcı konuşuyor ki? ama yok öyle yağma, eden bulur. o da buldu işte....
nedense sen bu çocuğu affedeceksin gibi bi his var içimde.telefon edince açman falan öyle gösteriyor.affetmicek olan insan aradığında açıp ne dicek diye beklemez.bi yanın bişey söylesede affetsem diyor gibi geldi bana:umursamaz:inşallah hissettiğim şey olmaz canım yoksa çok daha fazla üzülürsün,hayırlısı olsun..
o çok bekler affetmemi, o bana nasıl kıydı ama? ben niye ona kıyamayayım ki canım...:) yaptığı affedilir birşey değil sonuçta...affediceksin gibi bi his var icimde `kiyamicaksin` sanki..
Yooook,hayır kesinlikle affetmem onu. idam edilecek insanın bile son dileği yerine getirilmiş yien de acıyorum ona ama sadece ahlaktan yoksun bir zavallı olduğu için acıyorum...
o çok bekler affetmemi, o bana nasıl kıydı ama? ben niye ona kıyamayayım ki canım...:) yaptığı affedilir birşey değil sonuçta...
ayyyyyyy ya yeter artı kızlar bu erkekelrde hiç mi kafa yok ya alalh aşkına bu yalana kim inanır ki arkadaşı için konuşmuş ne alakaaaaa ya kendileri kadar salak sanıyorlar heralde bizi yani kusura bakmayın da belki biraz ağır oldu ama bu yalanlara çok gülüyorum artık madem yapıyosun bari arkasında dur be adam biraz erkek ol hep aynı mantık ya bi adım ileri gitmiyo bunların (tabi bazılarının )zekalarıakannehir
Tabiki canım,geri adım atmam. hem ayrıldık zaten bitti artık. bugün aradı yine ama açmadım. Bu erkekler gerçekten kendilerini çok akıllı sanıyorlar!!!Sakın ama sakın geri adım atma canımlmaz:
Ne kadar klişe bahaneler uyduruyorlar hep aynı çünkü düz mantıklar:mymeka:
Arkadaşı için konuşmuşmuş, çok mu zeki sanıyor bunlar kendilerinikötükedihüso
evet canım ya ben de inandım ya!!? hep aynı bahane, hep aynı sorun kuş kadar beyin yok bunlarda gerçekten.tabi istisnalar vardır ama ben böyleleri için konuşuyorum.ayyyyyyy ya yeter artı kızlar bu erkekelrde hiç mi kafa yok ya alalh aşkına bu yalana kim inanır ki arkadaşı için konuşmuş ne alakaaaaa ya kendileri kadar salak sanıyorlar heralde bizi yani kusura bakmayın da belki biraz ağır oldu ama bu yalanlara çok gülüyorum artık madem yapıyosun bari arkasında dur be adam biraz erkek ol hep aynı mantık ya bi adım ileri gitmiyo bunların (tabi bazılarının )zekalarıakannehir
bencede değmez canım,attım gitti işte.... artık ne hali varsa görsün..allah bu erkekleri bildiği gibi yapın
askerde diye gözünün yaşına bakma ya delimisin değmez!!!
vay,vay,vay....bu kadarınada pes doğrusu!!! dediğimiz gibi hep aynı metot cidden.... sana da geçmiş olsun canım,boşver sende üzülme, bizi haketmedi onlar.....canim benim eski ciktigim cocuk da böyle bi bahane uydurmustu , bi gün msninde bisey deniyordum ki bi tuhaf kiz adresi gördüm süphelendim ben tabi cünki kizda almanyadandi ciktigim cocuk ise trden neyse sonra kizla sohbete dalinca söylemisti iste webcam actirdi sonra güzel kizsin fln dedi demisti , ben bunlari ciktigima söyleyince komsunun ogluyla oturuyoduk o ekledi demisti , ya yuh be sank kendi rizasi olmasaydi yapabilcekti bunu affedermiyim ben bunu tabi affetmem ayrildim bitti :umursamaz:
sağol canım....:1hug:amin canim vermesiiin , en dogrusunu yapmisin sende hadi gecmis olsun güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?