- Konu Sahibi chuLsuzPeRu
-
Daha yeni olmuş arkadaşının da ama atlatmasına sevindim canım,ben de atlatıcam ihanete uğrayınca onun sevgisi bende nefrete dönüştü...sadece azıcık zaman lazım...:)arkadasim atlatti canim bu olay bi kac hafta önce oldu ztn , hala seviyor elinde degil ama aklina getirmemeye calisiyor , sende atlatirsin ve unutursun insallah opuyorumnanaktan
Aman ya askerlik psikolojisi, askerlik psikolojisi diye diye tepemize çıkartıyoruz bu erkekleri.
Asker diye her şeyi yapmaya hakları var sanki, bi de sığınırlar bunun ardına... ama pisikolociim bozuuktuuuu... hadi ordan be, pabucumun psikolojisi, kızlarla oynaşırken her şeyin gayet güzel çalışıyor ama, şikayet etmiyodun randevular verirken, iltifatlar ederken.
Koy tekmeyi gitsin bacım, kendine bişey yapar mı diye de düşünme, hiç bi b..k yapmaz böyleleri, pek kıymetlidirler çünkü, kendilerinden başka kimseye de kıymet vermezler, sen kendini düşün.
Sinirim çıktı tepeme töbe töbe yaaa...
Ayağına sağlık canım, ben de öyle yapıcam.kaydirigubbakcemile3 hele bir arasın benikötükedihüsowayy adii wayyyyyyklava:
tekmeyii wurupp onu kendi değeriyle başbaşa bırakırdımmm
Aslında evet öyle olmalı canım ama ben niye düşünemedim bunu bilemiyorum.:çok üzgünüm: zamanlamadan dolayı olsa gerekrica ederim canım ne demek...
ben bu mezuların içinden geçtim...olan sana olur yani..
hiç düşünme bile...
birini beklemek için..
1. onu tam tanımalı
2.onu tam sevmeli
3.ona tam güvenmeli....
bunun dışında boşa zaman kaybı..
sırf günlerini geçirmek için sen ona bir yardımcı olmuş oluyorsun..başk bişiy degil..
ama yinede kısmettir herşey..
kendine cici bak..
Aman ya askerlik psikolojisi, askerlik psikolojisi diye diye tepemize çıkartıyoruz bu erkekleri.
Asker diye her şeyi yapmaya hakları var sanki, bi de sığınırlar bunun ardına... ama pisikolociim bozuuktuuuu... hadi ordan be, pabucumun psikolojisi, kızlarla oynaşırken her şeyin gayet güzel çalışıyor ama, şikayet etmiyodun randevular verirken, iltifatlar ederken.
Koy tekmeyi gitsin bacım, kendine bişey yapar mı diye de düşünme, hiç bi b..k yapmaz böyleleri, pek kıymetlidirler çünkü, kendilerinden başka kimseye de kıymet vermezler, sen kendini düşün.
Sinirim çıktı tepeme töbe töbe yaaa...
canım benim,hayırlısı neyse o olsun artık, inanki hiç üzülmüyorum sadece öfkeliyim hem ona hem kendime!!!!yerim kiz senin yorumunu :roflol: valla canim cok haklisin bunlarin alayi böyle , arkadasiminkide ayni bu mazeretleri sundu , tabi biz yermiyiz , aninda tekmeyi basti , sonradan cok aradi etti ama gecmis olsun , chuLsuzPeRu sende hic üzülme güzelim , kaybeden sen degilsin askerde bunu yapandan sana hayir gelmez zamanla herseye alisiyor insan karsina insallah kiymetini bilen biri cikar canim
askere baklmaz:
yazık bunalımdadır ya asker piskolojısıdelikafadulden
demicem vur tekmeyı
ps sey ya bu kadar da olmaz sakın sevglılım diyede hıtap etme adam gönul eglendırıyo askerde bıle yuh ya yuhh
canım ben de yeni öğrendim zaten,yoksa bekler miyim ben,bu kadar aptal yerine koyduğu yeter....ondan ayrılıcam ama daha aramadı beni. arasın herşeyi söylicem kapatıcam suratına telefonu....elinde çok büyük bi fırsat var askerdee işte ona en büüyük cezayı versene ayrıl çek git o da yaptığı aptallığın cezasını oralarda yalnız kalarak çeksin beklemene anlam vermedim açıkçası her şey ortada ve gelmeden bitir bu ilişkiyi bence
annemin numarasını vermemin sebebi, acaba ben olduğumu anladı mı diye aklıma geldi vermiş bulundum, hem beni aramıyordu telefonla.. bakalım bu numarayı arayacak mı diye merak ettim,vermiş bulundum canım..annenızın tlfnunu neden verdınızkı orada acıklayıp ayrılacaktınız, ıster uzulsun ıster uzulmesın neyı neden düşünüyorsunuz anlamadım.
yol ver gitsin, ararsa soylersınız acarsın tllfnu ve sayar doker kapatırsınız. aramazda kendı numaranızdan sızı ararsa ozaman yıne herseyı soyler bırakırsınız. zaten sız her yolda yuzleseceksınız
canım aynen şöyle yapacaksın: ah erkekler bölümüne gel,oradan yeni konu aç de, sorununu yaz,başlığını aç tamamdır canım,umarım açıklayıcı olabilmişimdir!!?paradoks arkadasım ben yeni konu acmayı bilmiyom ama tekrar yazayım bananbi fikir verin lızlar lütfen offfffffff seviyorum kahretsin(
ayh bayılcam simdi
askerde ayrılsam üzülür mü die sormuş kuzum sen dion ya bundna hayır gelir mi sence
adamın hormonları hat safhada belli yedigi saplar işe yaramamış... anneni aradıgın aa jandarma askım ben basak buluşalım mı de bakalım ne oluo
canım benm ben de öyle yapıp fırsat vermiycem, yemişim psikolojisini:))cnm ayrilma kararini aslissin ztn( ki kesinlikle dogru olan bu) cok dusunme
nasil ederim diye. onun psikolojisi fln bozulmaz mrk etme
yerseyi anlat. sen benle oyunmu oynadin diye uste cikmaya calisacaktir tabi ama
ona sucunu bastirma firsatini vermeden ayril bence
yani sebep bile açıklamaya vakit harcayamam aslında benim de içimden gelmiyor onunla konuşmak falan ama canım mecburum buna.yoksa rahat bırakmaz.....alsanaalsanasmileaskerdeymıs yerm onun askerlıgını herkesın sevgılısı askere gıdıo hemen kızların pesınden mı kosuyolar
ben olsam sebep bıle acıklamadan hayatından ceker gıderdım deger mı onun ıcın cene yormaya allaysen yahu
doğru canım çok doğru hormonlarında peoblem var adinin nolcak....:S walla öyle desem ne der acaba ben de merak ettim şimdi hahahahh....ayh bayılcam simdi
askerde ayrılsam üzülür mü die sormuş kuzum sen dion ya bundna hayır gelir mi sence
adamın hormonları hat safhada belli yedigi saplar işe yaramamış... anneni aradıgın aa jandarma askım ben basak buluşalım mı de bakalım ne oluo
:)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence hicbirsey diyemez
kalir oyle sap gibi
birazcik utanma varsada kapatip birdaha
aramaz
tekmeyi vurdum bile çoktan canım,son olarak ona da söyliycem tamamdır....:) cinsel obje olarak kulanmak istediği doğru çünkü devamlı cinsellikten konuşuyorduyok artık aldatılmış gözgöregöre... halada üzülürmü diyo yok bööyle bişey ya..
gebersin yani sanane artık ölüyomu kalıyomu
o düşündümü seni acaba üzülürmü diye...
seninde dediğin gibi seni cinsel obje olarak kullanmak istemiş
sende kendini kullandırmayınca başka taraflara yönelmiş....
vur tekmeyi gitsin yani değermi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?