askerdeki sözlüm :(

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
kızlar 3 gün önce sözlüm burdurda acemi birliğine teslim oldu.teslim olduğu aksam aradı ama 2 gündür aramıyor.merak içindeyim.acaba çok sıkı bi yerde aramalarına izin mi verilmiyor diye düşünüyorum.sizin askerleriniz arıyor mu?

Son düzenleme:
Daha yeni teslim olmuş.
Arayamama gibi sıkıntılar ilk zamanlar çok oluyor.
Bu konuda canını sıkma,ya sıra gelmiyor yoğunluktan
Yada aramaya fırsatı olmuyor ama iyidir bir sıkıntısı yoktur merak etme sen.
İlk zamanlarda bende çok telefon başı nöbet tuttum
Bir müddet sonra herşey düzene girmiş olacaktır.

canım bende böyle düşündümde herkes benim askerimde acemiliğinde ama günde 2-3 kez aradığı oluyor yazmış.ondan dert ettim

Askerde telefon serbest mi ?
Asker aramadığında endişelenmek mi lazım ?

askeriyede telefon serbest aama belli saatler içinde canım ...
ve tüm askerler aynı anda sıraya giriyormuş bazen sıra gelmeden vakit bitiyormuş , yani zor oluyo aramak.
cep telefonunu soruyorsnız zaten yasak

Cep.tel sorduğunuzu düşündüm
Bildiğim kadarıyla siz arayabilirsiniz,kendisiyle görüşemesinizde hakkında bilgi verirler

sabret cnm sabret arar ılk gıttıgı zamanlar normal hele ki kalabalıksa gıttıgı yerler çok sıra oluyordur..kuyruk oluyordur alışamamıştır henuz olur oyle şeyler.sakın alınganlık yapma duygusal muzık dınleme :) sabret kafanı bısılerle mesgul et arar

Heryer bir değil ama daha ilk gunlerden iki üç kez aramaz çok nadir olur.
Ben şuana kadar acemiliğin ilk günlerinde 2-3 kez görüşüyoruz diyeni görmedim
O çok nadir.
Sen takılmamaya çalış acemilik bitsin rahatlayacaksınız
Bu ilk haftalar zor oluyor
Kendimden biliyorum
Düzelecek.

Son düzenleme:
inşallah arkadaşlar cok teşekkür ederim.fırsat buldukca arayacağım demişti hep bekliyorum sesini duyarım diye.bugün arar diye umutlanmıştım bugünde armadı.yarını bekleyeceğim artık

inşallah arkadaşlar cok teşekkür ederim.fırsat buldukca arayacağım demişti hep bekliyorum sesini duyarım diye.bugün arar diye umutlanmıştım bugünde armadı.yarını bekleyeceğim artık

Çok iyi anlıyorum canım seni asker bekleyen biri olarak, acemi birliğinde aramaları zor oluyo, zaten yeni de gitmiş benide 3 gün arayamadığı oluyordu ama 4. gün mutlaka arıyordu, usta birliğinde rahat olucaktır biraz sabır

Bak nasıl geçecek bu günler nasıl düzene girecek.
Sadece şimdilik sabır.
İnş kısa zamanda arar ve için rahat eder

inşallah canım.çoğu kişi günde 2-3 kez arıyor deyince acaba benimki neden aramıyor diye çok üzüldüm.bide hep ağlıyorum ben ya

Bak nasıl geçecek bu günler nasıl düzene girecek.
Sadece şimdilik sabır.
İnş kısa zamanda arar ve için rahat eder

Allah razı olsun cok sağol desteğin için canım.çok ağladım ben.biliyorum fırsat bulsa arardı öyle sözleştik söz verdi.işte herkes 2-3 kez arıyor benimki deyince haliyle üzüldüm bende

Allah razı olsun cok sağol desteğin için canım.çok ağladım ben.biliyorum fırsat bulsa arardı öyle sözleştik söz verdi.işte herkes 2-3 kez arıyor benimki deyince haliyle üzüldüm bende

Banada ilk zamanlar çok destek olmuşlardı burada
Şimdi sıra bizde
Birgün bu sıra sanada gelecek.
Askerlik tuhaf biyer herkes aynı şartlarda olmuyor
Misal biz 5 ay acemilik yaptık gittikten 5 ay sonra görebildim
Çok zor zamanlardı
Ağladım sızladım yeri geldi kızdım.
Ama ağlamak iyi geliyor rahatlatıyor içini boşaltıyor.

bizim 28 gün canım acemiliğimiz.eylüle kadar izin kullanmam diyordu.eylülde nişanımız olacak izine gelince inşallah öyle planladık.bende kızıyorum şimdi içten içe.herkes arıyormuşta o neden beni aramıyor diye.hatta aradığında neden aramadın diye sorcam içimde ukde kaldı.geceleri kapıları acık bırakıp yatıyorum evi ararsa telefonu duyuyum diye.ama aramıyor ya of yarın arar inşallah.bi anda onsuz kaldım çok yalnızım.sesinide duyamayınca içim yanıyor bilirsin anlarsın halimi ağlıyorum işte bunları yazarken ama odadan cıkınca annem kızacak gene mi ağladın diye off

Anlamazmıyım aynı şeyleri yaşadık.
Ama neden aramadın neden şöyle yaptın diye kendinide onuda üzme
Onu kafasına takar üzer kendini.
Bak bi örnek burda aynı benimkiyle aynı şehirde aynı bölükte bir arkadaşımında askeri vardı
Onun askeri arayıpta benım 2-3 gun görüşemediğim olurdu.
Yada tam tersi ben görüşürdüm o görüşemezdi bunlar aynı bölükte yani okadar ince bi çizgi.
Sıra çok oluyor ilk günlerde sürekli sıraya giriliyor ama o sıra tam ona gelecekken çağrılıyorlar.
Çok oluyor böyle şeyler neler görmüyoruzki
Geçen hafta ben hiç görüşemedim askerimle oluyor yani sabır

anladım canım.peki tatlım bişey soracağım.acemi birliğinde sıraya giriyorlar ya aramak için.usta dönemindede mi böyle.hep sıraya girerek belirli zamanlarda mı aramı izni olacakda arayacaklar.o zaman zor sıra geliyor.

Tam olarak heryer nasıl bilmiyorum ama bizimkiler koca bölükte 8 kişiler telefonlar boş istedikleri zaman arayabiliyorlar.
Çavuş asekrim benim ve askerler gelemdiği için celp boşluğu var onlarda musait her an.
Birde şöyle birşey var mesela burda bi arkadaşımız var ustada biraz sıkı biryerde belli zamanlarda arayabiliyor.

Senin askerinin düşeceğe yere bağlı ama şu bir gerçek hiçbirşey acemilikteki gibi zor olmuyor merak etme sen.

Şuan nerde askerlik yapıyor ?

burdur'da simdi canım.burdur ulaştırma diye geçiyor şoför olacak,usta birliği nasıl olur bilemiyorumki ama inşallah rahat olur.günde 1 kezcik alo dese rahat edicem.cep telefonuda gizlice kullanıyormuş askerler usta döneminde

Evet buda yerine göre değişiyor biz ustayız hala cep telefonumuz yok mesela olacak ama bir kaç ay sonra

İyi yerdeymiş en azından askerin rahat olur.

Biz artık ne diyoruz biliyormusun iyi olsunlarda sesini elbet duyarız.

Çünkü sıkıntılı yerdeler onların iyiliği en önde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…