merak etme canım..İlk başlarda hele acemi birliğinde ilk zamanlar zor oluyor.Eğitimleri yoğun oluyor zaten herkes yeni telefon sokma ankesörlüden arama nerde konuşabilirim o komutan nasıl tarzında araştırmalar oluyormuş.Usta birliğinde gideceği yerde iyiyse rahat olabilir.Arayamaması çok normal.Benim askerim acemi birliğindeken ankesörlü telefondan msj atardı :) 2 hafta sonra telefonu içeri soktu..Şimdi usta birliğinde hastanede santralci..Telefon zaten elinin altında :) gece 12den sonra dış hat sayemde hep meşgul..Cep telefonu da var.Orda ki bütün askerler rahat.Arkadaşın da dediği gibi gideceği yere görevine göre değişir.Sıkma kendini..olur mu
23.00da aradı:) 20 dakika konuştuk çok iyiymiş.sıra çok oluyormuş ondan arayamıyormuş.dün gündüz evi aramış ama evde değildim o yüzden ulaşamamış.cebimide cok kontör gidiyor diye aramamış evden cok konusuyoruz cünkü.
sesi kalınlaşmış kuzumun.eğitimde bağırmaktan.yirim ben onu ayyy çok mutluyum.
bekle beni seni almaya geliyorum dedi:)
KIZLAR SİZİDE ÇOK SEVİYORUM.İYİKİ VARSINIZ DESTEKLERİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
23.00da aradı:) 20 dakika konuştuk çok iyiymiş.sıra çok oluyormuş ondan arayamıyormuş.dün gündüz evi aramış ama evde değildim o yüzden ulaşamamış.cebimide cok kontör gidiyor diye aramamış evden cok konusuyoruz cünkü.
sesi kalınlaşmış kuzumun.eğitimde bağırmaktan.yirim ben onu ayyy çok mutluyum.
bekle beni seni almaya geliyorum dedi:)
KIZLAR SİZİDE ÇOK SEVİYORUM.İYİKİ VARSINIZ DESTEKLERİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
sağolasın canım.özellikle seni kocaman öpmek istiyorum cok destek verdin hakkını helal et
evet sesi kocaman amca sesi gibiydi:) alo aşkım dedi pardon yanlış oldu sanırım dedim unuttun mu sesimi döverim bak gelip dedi:)
o kadar mutluyumki.üzüntüden hiç bişey yiyememiştim.şimdi 2 dilim börek yedim:)
bide canım bi tatlı olmuşki.böyle sevgi yumağı gibi olmuş:) önceden efendi duruyum diye cicili bicili konuşmazdı.sadece pınarım meleğim ve aşkım derdi.şimdi prensesim pamuğum der oldu:)
sağolasın canım.özellikle seni kocaman öpmek istiyorum cok destek verdin hakkını helal et
evet sesi kocaman amca sesi gibiydi:) alo aşkım dedi pardon yanlış oldu sanırım dedim unuttun mu sesimi döverim bak gelip dedi:)
o kadar mutluyumki.üzüntüden hiç bişey yiyememiştim.şimdi 2 dilim börek yedim:)
bide canım bi tatlı olmuşki.böyle sevgi yumağı gibi olmuş:) önceden efendi duruyum diye cicili bicili konuşmazdı.sadece pınarım meleğim ve aşkım derdi.şimdi prensesim pamuğum der oldu:)
kızlar 3 gün önce sözlüm burdurda acemi birliğine teslim oldu.teslim olduğu aksam aradı ama 2 gündür aramıyor.merak içindeyim.acaba çok sıkı bi yerde aramalarına izin mi verilmiyor diye düşünüyorum.sizin askerleriniz arıyor mu?
evet canım ilerleme var sanki benimkindede:) askere gitmeden 1 gün önce çiçekciye çiçek sipariş etmiş.o teslim olduğu gün bana geldi.hayatta bilmez halbuki öyle romantiklikler:) istediğim kıvama geliyor sanki:) şimdi telefonda konuştuğumuzda sen nasıl istersen öyle olsun aşkım hiç üzülme olur mu der:) normalde çatır çatır inatlaşırdık.
kıymetimizi bilsinler valla her kız beklemez çünkü.biz kafayı yiyoruz özledik diye
evet canım ilerleme var sanki benimkindede:) askere gitmeden 1 gün önce çiçekciye çiçek sipariş etmiş.o teslim olduğu gün bana geldi.hayatta bilmez halbuki öyle romantiklikler:) istediğim kıvama geliyor sanki:) şimdi telefonda konuştuğumuzda sen nasıl istersen öyle olsun aşkım hiç üzülme olur mu der:) normalde çatır çatır inatlaşırdık.
kıymetimizi bilsinler valla her kız beklemez çünkü.biz kafayı yiyoruz özledik diye