askerdeki sözlüm :(

canım benımkıde bugun aramadı dunden demıstı zaten arayamayabilirim diye şimdi eğitimleri daha sıkı başlamıştır arar umarım canım yıpratma kendini

merak etme canım..İlk başlarda hele acemi birliğinde ilk zamanlar zor oluyor.Eğitimleri yoğun oluyor zaten herkes yeni telefon sokma ankesörlüden arama nerde konuşabilirim o komutan nasıl tarzında araştırmalar oluyormuş.Usta birliğinde gideceği yerde iyiyse rahat olabilir.Arayamaması çok normal.Benim askerim acemi birliğindeken ankesörlü telefondan msj atardı :) 2 hafta sonra telefonu içeri soktu..Şimdi usta birliğinde hastanede santralci..Telefon zaten elinin altında :) gece 12den sonra dış hat sayemde hep meşgul..Cep telefonu da var.Orda ki bütün askerler rahat.Arkadaşın da dediği gibi gideceği yere görevine göre değişir.Sıkma kendini..olur mu

kızlar askım aradı:) ayyy çok mutluyum

23.00da aradı:) 20 dakika konuştuk çok iyiymiş.sıra çok oluyormuş ondan arayamıyormuş.dün gündüz evi aramış ama evde değildim o yüzden ulaşamamış.cebimide cok kontör gidiyor diye aramamış evden cok konusuyoruz cünkü.

sesi kalınlaşmış kuzumun.eğitimde bağırmaktan.yirim ben onu ayyy çok mutluyum.

bekle beni seni almaya geliyorum dedi:)

KIZLAR SİZİDE ÇOK SEVİYORUM.İYİKİ VARSINIZ DESTEKLERİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN

Çok sevindim canım hadi gözün aydın

Ses kalınlaşması ilk haftalar olur.

Ben tanıyamıyordum bazen sesini

Çok sevindim canım hadi gözün aydın

Ses kalınlaşması ilk haftalar olur.

Ben tanıyamıyordum bazen sesini

sağolasın canım.özellikle seni kocaman öpmek istiyorum cok destek verdin hakkını helal et

evet sesi kocaman amca sesi gibiydi:) alo aşkım dedi pardon yanlış oldu sanırım dedim unuttun mu sesimi döverim bak gelip dedi:)

o kadar mutluyumki.üzüntüden hiç bişey yiyememiştim.şimdi 2 dilim börek yedim:)

bide canım bi tatlı olmuşki.böyle sevgi yumağı gibi olmuş:) önceden efendi duruyum diye cicili bicili konuşmazdı.sadece pınarım meleğim ve aşkım derdi.şimdi prensesim pamuğum der oldu:)

Helal olsun nedemek burası bunun için var birbirimize destek vermek için

Bizde zamanında az destek görmedik.

Öptün saydım ben

Benimki hep der askerlik çok şeyin kıymetini bilmemi sağladı diye.

Şimdi şiirler sözler yazar oldu bana.

Bu askerlik biraz iyi kıymetimizi anlıyorlar

cnm sen gönlünü ferah tut arayacaktır en kısa sürede:)

evet canım ilerleme var sanki benimkindede:) askere gitmeden 1 gün önce çiçekciye çiçek sipariş etmiş.o teslim olduğu gün bana geldi.hayatta bilmez halbuki öyle romantiklikler:) istediğim kıvama geliyor sanki:) şimdi telefonda konuştuğumuzda sen nasıl istersen öyle olsun aşkım hiç üzülme olur mu der:) normalde çatır çatır inatlaşırdık.

kıymetimizi bilsinler valla her kız beklemez çünkü.biz kafayı yiyoruz özledik diye

ne güzel düşünmüş ya ne ince fikir:)

Tam bir ders onlara bu askerlik

Aman bitsinde şu 15 ay gerisi kolay

ne güzel düşünmüş ya ne ince fikir:)

öyle canım bende çok şaşırdım.normalde sürpriz yapamaz.ağzından hep kaçırır bi hediye aldığında falan:)

Tam bir ders onlara bu askerlik

Aman bitsinde şu 15 ay gerisi kolay

evet tatlım Allah sağlık versinde biter inşallah hemen.bizim daha yolumuz uzun.3üncü günü bitirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…