Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki önce askerlik. Nişanlınız neden bu kadar acele ediyor? Bir düzen kuracaksınız ve eşiniz askere gidecek. Özellikle sizin için çok zor olacak. Anneniz haklı, askerliğini yapmadan evlenmenizi tavsiye etmem.
Tabi ki önce askerlik. Nişanlınız neden bu kadar acele ediyor? Bir düzen kuracaksınız ve eşiniz askere gidecek. Özellikle sizin için çok zor olacak. Anneniz haklı, askerliğini yapmadan evlenmenizi tavsiye etmem.
bende anlamıyorum. ikna etmeye çalışıyorum evlenmek istemiyorsu diyordn gece kavga ettik bu yüzden... halen aramadı
brn ne yapabilirim bilmiyorum... annesine çok yakın evimiz aynı sitede gel otur işe de gidersin diyor. ben napacagımı bilmiyorum
![]()
evlenince annesiyle mi oturcaksınız?
zaten kısa dönemmiş ne var bunda bekleyin biraz daha gitsin askere eğer farketmezse kışında düğün yapabilirsiniz askerden hemen sonra
tabi ki önce askerlik. Nişanlınız neden bu kadar acele ediyor? Bir düzen kuracaksınız ve eşiniz askere gidecek. özellikle sizin için çok zor olacak. Anneniz haklı, askerliğini yapmadan evlenmenizi tavsiye etmem.
merhaba tatlım sakıl askere gıteden evlenme senın ıcın cok zor olur nısanlın senın yıldıraya calısıyor o yuzden aramaz bence benım yakıl bır arkadasım o hatayı yaptı esı askere gıdınce esınden sogudu dıkkat et tatlımmm
bende anlamıyorum. ikna etmeye çalışıyorum evlenmek istemiyorsu diyordn gece kavga ettik bu yüzden... halen aramadı
brn ne yapabilirim bilmiyorum... annesine çok yakın evimiz aynı sitede gel otur işe de gidersin diyor. ben napacagımı bilmiyorum
![]()
Sakın haa..!! Örnekleri var;
Kaynım da kısa dönem askerlik yapıyor şu an ve 9 aylık evli bi de şansa 2 saatlik mesafede tekirdağ da..Ama her gün ağlıyo "karımı özledim"günler geçmiyo oysa ki 50 günü falan kaldı yani...Eltim desen o da aynı çok üzgün,sağda solda kalıyo..
Adama sene gibi geliyo valla...
Bence nişanlıyken gitsin askere,sende rahat edersin canım...
ama bana ya evleniriz bu yaz ya da sonrası yok diyo bana askerde bişey olursa hakkımı helal etmem diyo. ben gercekten asıgım ona kaybedemem ki. annemde kesinikle izin vermem diyo 5 yıldır berabersiniz 1 yıl mı zor diyo arada sıkıştım...
Kesinlikle kabul etme. Ona kolay geliyor söylemesi. Evliliğe alışmaya çalışırken bir yandan da askerlik çıkacak. Sakın böyle bir hataya düşme.Tatlı dille anlatmaya çalış. Döndüğünde evlenmenizin daha doğru olacağından bahset. Olmadı ailenin yanaşmadığını belirt. Onun ailesi ne diyor peki?
peki niye bu kadar ısrar eder ki bi insan herseyi yıkmayı göze alır??
Hep kendi istediği olsuna getiriyor nişanlınız, oh ne ala memleket.
Annesiyle anlaşamadığınızı bile bile aynı site içerisinde ev tutmuş, askere gitmeden önce evlenelim sonrası yok, hakkımı helal etmem..
Ne bu yahu. Koyun biraz tavrınızı.
Ben olsam aynı siteden ev bile aldırmazdım o adama.
Ya başka bir yerden ev ya da evlilik yok derdim.
Her dediğine evet demeyin çok üzülürsünüz sonra.