• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere giden sevgilimden ayrıldım

Merhaba herkese. Daha önce konu paylaşmıştım. Askere gitmeden önce
Tanıştığım biri vardı. 2 buçuk aydır çok güzel giden bi ilişkimiz oldu telefon üzerinden. Her şey mükemmeldi. Sonra bi konu konuşuldu eski sevgilimle kamp yaptığımı öğrendi bir şekilde bende sorunca yalan söyleyemedim. Geçmişe çok takıntılı biriydi. Bütün gün ağladığımı söylememe rağmen benimle birkaç gün konuşmak istemeddğini söyledi. İleride daha ciddi sorunlar yaşayacağımızı düşünerek ondan ayrıldım. Askerde onu terketmiş mi oldum. Düşünceleriniz nedir? Bitirmek isteyince direk tamam dedi.
Anlasamamışsınız bitmiş. Askerde olmuş olmasının önemi var mı?

Askerde terk edilmek istemeyen ona göre davransın o zaman!
Askerde olunca ne oluyor hem? Beyefendiler kilometrelerce uzaktan bir kadını mutsuz ederken bir şey yok, kadın bu duruma son verince mi sorun var? Lahanayı yerken kıtır kıtır, sapına gelince meee derler, aynen o hesap. Askerlik bir bahane değil kötü davranışlar için.

Tanıştığım biri vardı. 2 buçuk aydır çok güzel giden bi ilişkimiz oldu telefon üzerinden. Her şey mükemmeldi. Sonra bi konu konuşuldu eski sevgilimle kamp yaptığımı öğrendi bir şekilde bende sorunca yalan söyleyemedim. Geçmişe çok takıntılı biriydi. Bütün gün ağladığımı söylememe rağmen benimle birkaç gün konuşmak istemeddğini söyledi. İleride daha ciddi sorunlar yaşayacağımızı düşünerek ondan ayrıldım. Askerde onu terketmiş mi oldum. Düşünceleriniz nedir? Bitirmek isteyince direk tamam dedi.
Geçmişi kurcaliyorsa ayrildiginiz iyi olmuş.Askerlik stresi de olabilir.

Yok iyi oldu. Evlenmezdi zaten senle. Bir ömür ağlayıp kendini inandırmak zorunda mı kalacaktin. Ondan önceydi yaşamak istedin yaşadın onane ??

Askerde terk edilmek istemeyen ona göre davransın o zaman!
Askerde olunca ne oluyor hem? Beyefendiler kilometrelerce uzaktan bir kadını mutsuz ederken bir şey yok, kadın bu duruma son verince mi sorun var? Lahanayı yerken kıtır kıtır, sapına gelince meee derler, aynen o hesap. Askerlik bir bahane değil kötü davranışlar için.
Bırakmak gerekiyorsa her yerde bırakılır. Stres topu olmak zorunda değil kadınlar bu beyzadelerin.

Yok iyi oldu. Evlenmezdi zaten senle. Bir ömür ağlayıp kendini inandırmak zorunda mı kalacaktin. Ondan önceydi yaşamak istedin yaşadın onane ??
Ben de böyle düşünüyorum ama böyle düşünene erkek var mı emin olamıyorum artık. Yoksa da yalnız kalırım, kendime saygımdan önemli değil ya...

Onu ilgilendirmeyen konulara burnunu sokmasaymış. Ödleri kopuyor benden daha iyi biriyle sevişmiştir diye. O kadar yetersiz görüyorlar kendilerini. Kendine güveni olan bunu problem etmez. Doğru olani yapmışsınız, vicdan azabına gerek yok.
Yani benim dhaa önce yaşanmışlıkları var. Bunları silemem ama erkekler genel olarak buna takıyor. Takmayanı da bulur muyum Allah bilir

H
Ben de böyle düşünüyorum ama böyle düşünene erkek var mı emin olamıyorum artık. Yoksa da yalnız kalırım, kendime saygımdan önemli değil ya...
Vardır vardır. Sen kendin gibilerle aynı ortamda ol enerjin kendin gibilerle uyusur. Ayrıca senden önemli değil dediğin gibi.

Back
X