• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere giden sevgilimden ayrıldım

Ya o kadar ilgili ve tatlı dilliydi ki çok alışmıştım ona. Gelecek adına karamsarlaşmaya başladım ben artık
Karamsarlaşmayın, tüm erkekler başta çok tatlı yaklaşıyor zaten ta ki karşılarına bir sorun çıkana kadar 😂 O yüzden ilişkide bir sorun çıkana kadar asla karşınızdakine kendinizi bırakmayın. Gerçekten iyi olan kendini sorunlar karşısındaki yaklaşımıyla belli ediyor. Kötü seçenekleri hayatınızdan elemezseniz bu kötü seçenekler hayatınızda atlatamayacağınız yaralar açar, ve yarası olan insanlar daha fazla hata yapmaya açık olurlar. Bu döngüye girmemek için baştan biraz katı davranmak gerekiyor. Kimseye sizin değerinizi kendi yargılarına göre belirleme haddini vermeyin, ki siz de öyle yapmışsınız. Tatlı tatlı konuşan çok erkek var ama birini hayatınıza gerçekten alacaksanız, sorunlar karşısında da tatlılığını koruyabilenle devam edin. Geçmişi olup da çok mutlu ilişkisi olan çok fazla kadın var artık ve inanın sizin karşınıza da çıkacak. Yeter ki siz kendinizi kötü senaryoları yaşatanlara terk etmeyin.

Nefretlik bir erkek modeli . Ayrılmanız çok iyi olmuş bu tarz onla güldün bunla öpüştün diyen tiplerin altından ağır pavyoncu genelevci eskortcu kişilikler çıkıyor.

Karamsarlaşmayın, tüm erkekler başta çok tatlı yaklaşıyor zaten ta ki karşılarına bir sorun çıkana kadar 😂 O yüzden ilişkide bir sorun çıkana kadar asla karşınızdakine kendinizi bırakmayın. Gerçekten iyi olan kendini sorunlar karşısındaki yaklaşımıyla belli ediyor. Kötü seçenekleri hayatınızdan elemezseniz bu kötü seçenekler hayatınızda atlatamayacağınız yaralar açar, ve yarası olan insanlar daha fazla hata yapmaya açık olurlar. Bu döngüye girmemek için baştan biraz katı davranmak gerekiyor. Kimseye sizin değerinizi kendi yargılarına göre belirleme haddini vermeyin, ki siz de öyle yapmışsınız. Tatlı tatlı konuşan çok erkek var ama birini hayatınıza gerçekten alacaksanız, sorunlar karşısında da tatlılığını koruyabilenle devam edin. Geçmişi olup da çok mutlu ilişkisi olan çok fazla kadın var artık ve inanın sizin karşınıza da çıkacak. Yeter ki siz kendinizi kötü senaryoları yaşatanlara terk etmeyin.
Muzzam doğru . Asıl gerçek ilişki erkeği sorun anında da duruşunu ve sevgisini koruyabilen lerden cikiyor cidden

Anladığım kadarıyla yüzyüze görüşmemişsiniz. Zaten onun adı ilişki değil ki.
Geçmişte ne yaşandıysa yaşandı.
Sizin için o dönem doğruymuş yaşamışsınız.
Ki kampa gittiniz diye de cinsellik yaşamış olmak zorunda da değilsiniz.
Bu durumu eleştirip huzursuz edecek kişi o değil.
Eğer kendine uygun görmediği bir durum varsa manipüle etmeden önce ayrılsın.
İyi yapmışsın ayrılmakla.
Yüzyüze görüştük 2 kez. Ve çok ama çok güzeldi gerçekten o 2 gün... Ve bu arada evet daha önce cinsellik yaşadım ben bakire değilim. Ben bunu ömür boyu sırtımda mı taşıycam böyle? Şimdi olsa belki yaşamazdım 2 kez yaşadım yalnızca, herkesle gününü gün eden biri değilim ki

Anladığım kadarıyla yüzyüze görüşmemişsiniz. Zaten onun adı ilişki değil ki.
Geçmişte ne yaşandıysa yaşandı.
Sizin için o dönem doğruymuş yaşamışsınız.
Ki kampa gittiniz diye de cinsellik yaşamış olmak zorunda da değilsiniz.
Bu durumu eleştirip huzursuz edecek kişi o değil.
Eğer kendine uygun görmediği bir durum varsa manipüle etmeden önce ayrılsın.
İyi yapmışsın ayrılmakla.
Yüzyüze görüştük 2 kez. Ve çok ama çok güzeldi gerçekten o 2 gün... Ve bu arada evet daha önce cinsellik yaşadım ben bakire değilim. Ben bunu ömür boyu sırtımda mı taşıycam böyle? Şimdi olsa belki yaşamazdım 2 kez yaşadım yalnızca, herkesle gününü gün eden biri değilim ki

Kizlar gecmise onem veren erkek neden kotuymus gibi davraniyorsunuz kendisi yasamadiysa istememesi normal degil mi herkes kabul etmez

Ben bakire değilim ve bunu ömür boyu sırtımda taşıma korkusu oluştu ben de artık. Ve yalan söyleyip saklayacak bir karakterim asla yok. Ne yaşarsam yaşayayım özellikle geçmiş tecrübelerimden sonra kendime böyle bir saygısızlık yapmam. Ama belki bana kızacaksınız ama zaten pek iyi bir çocukluk geçirmedim ki ilk cinsel ilişkimi sebebi tam olarak buydu çocuklukta tacize uğradım ve korkuyordum cinsellik ten aşmak için yaşadım belki anlayamazsınız beni bu konuda ama çok zor günlerdi. Çok zorlandım kendimi problemli hissediyordum sonra yaşayınca sağlıklıyım dedim kendi kendime. Yani aslında hiç sağlıklı bir psikolojide değildim ve bu benim önüme sorun olarak çıkıyor şimdi ve ben bunu düşündükçe acı çekiyorum. Bir erkek için ağlamıyorum geçmişi hata olarak gördüğüm için ağlıyorum. Bununla yargılanmak zoruma gidiyor. Çünkü benim ne hissettiğimi ne yaşadığımı kimse bilmiyor

Ben bakire değilim ve bunu ömür boyu sırtımda taşıma korkusu oluştu ben de artık. Ve yalan söyleyip saklayacak bir karakterim asla yok. Ne yaşarsam yaşayayım özellikle geçmiş tecrübelerimden sonra kendime böyle bir saygısızlık yapmam. Ama belki bana kızacaksınız ama zaten pek iyi bir çocukluk geçirmedim ki ilk cinsel ilişkimi sebebi tam olarak buydu çocuklukta tacize uğradım ve korkuyordum cinsellik ten aşmak için yaşadım belki anlayamazsınız beni bu konuda ama çok zor günlerdi. Çok zorlandım kendimi problemli hissediyordum sonra yaşayınca sağlıklıyım dedim kendi kendime. Yani aslında hiç sağlıklı bir psikolojide değildim ve bu benim önüme sorun olarak çıkıyor şimdi ve ben bunu düşündükçe acı çekiyorum. Bir erkek için ağlamıyorum geçmişi hata olarak gördüğüm için ağlıyorum. Bununla yargılanmak zoruma gidiyor. Çünkü benim ne hissettiğimi ne yaşadığımı kimse bilmiyor
Çok zor bir şey yaşamışsınız ve bu yarayla hatalı kararlar almışsınız bu çok normal bir şey ve bunu yaşamayan biri anlamaz. Ancak siz yaptığınız hatalardan ibaret değilsiniz bunu aklımızdan çıkarmayın. Hepimiz hatalar yapıyoruz. Bu hatalardan ders çıkarıp önünüze bakmamız lazım. Geçmişte yaşanan bir günün veya bir dönemin sizin tüm hayatınızı ele geçirmesine izin vermeyin. Hayatınıza giren insanlara dürüst davranmak çok doğru, her detayı anlatmasanız da ben geçmişte bir şeyler yaşadım ve bu konuda kimsenin beni yargılamasına izin veremem kısmını en baştan belirtin. Hayatınıza girecek olan erkekler arasında sizi bu konuda suçlamaya kalkan hadsizler olacak, sizi bunu kullanarak sindirmeye çalışanlar olacak. Sizi anlamadan yargılamaya kalkanlar olacak. Kendinizi tamamen açmasanız da yaşananlar oldu eğer sana uymuyorsa yolları ayıralım demek zor olsa da yapmanız gerek kendinizi korumak için. Çünkü gerçekten sizi seven bir adam hergün acınızı hatırlatmak ve yüzünüze vurmak yerine size iyi gelmek ve sizi korumak isteyecek. Bu insanı bulamayacağınızı sanmayın çünkü çevremde de çok şahit oldum size olmayacak bir hayal anlatmıyorum. Size iyi gelmediğini gördüğünüzde arkanızı dönüp gidin. Çünkü sizin geçmişinizi peşinizden sürükleyen, size bu konuda zorbalık etmeye kalkışan, sevgisiz adamlara ihtiyacınız yok. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama eğitiminize odaklanın, çalışıp kendi ayaklarınız üzerinde durun, mutlu olun, gezin eğlenin. Gençliğinizin ve elinizde güzelleştirme imkanınız olan gelecek günlerinizin değerini bilip o günlere yatırım yapın. Bu yolda çıkan hatalı insanları eleyin. Çünkü zor şeyler yaşamış olmanız tüm hayatın kötülüklerini herkesin yargılamalarını kabul etmeyi hak ettiğiniz anlamına gelmez. Çok güzel bir geleceği hak ediyorsunuz ve bu yolda kendi ayaklarınız üzerinde durup doğru insanı bulacaksınız. Size hak ettiğiniz değeri göstermeyen, geçmişinize ve yaşadığınız zorluklara saygı duymayan insanlarla uğraşmak zorunda değilsiniz çünkü bunu yaptığınız anda kendinizi cezalandırmış olursunuz. Kendinize değer verin ve yaşadığınız zorluklardan sonra kendinizi bugünlere getirdiğiniz ve ilerde daha iyi yerlere getireceğiniz için ödüllendirin

Kizlar gecmise onem veren erkek neden kotuymus gibi davraniyorsunuz kendisi yasamadiysa istememesi normal degil mi herkes kabul etmez
Erkeklerin %99 , 9'u cinsel ilişki yaşıyor bekarken çünkü. Ama konu evliliğe gelince bakire arıyorlar. Sevgili ikende sevişmeyen kıza kezban diyorlar da ondan...

Erkeklerin %99 , 9'u cinsel ilişki yaşıyor bekarken çünkü. Ama konu evliliğe gelince bakire arıyorlar. Sevgili ikende sevişmeyen kıza kezban diyorlar da ondan...
Herkes yasamiyor ama kendini evlilige saklayanda vardir. Senin dedigin erkeklere kizmakta haklisiniz

Canim sen niye bu kadar umutsuzsun zaten bu devirde herkes bir seyler yasiyor erkeklerde yasayan kiz istiyor

Kuzenim geçen yaz evlendi, bir gün karısıyla ikisini davet ettim kadın tuvaletteyken "kuzen x le evlenmemdeki en büyük etken daha önce eline erkek eli değmemiş olması" dedi. Kendisi de o zamana kadar 936393893938 kızla görüştü. Kadın tuvaletten çıkıp duymasın diye bir şey de diyememedim ama böyle de ikiyüzlüler işte.

Bu gecmise takıntılı erkekler cok öz güvensiz, pısırık, pasif bir kisiliktir bana göre. Bir erkek arkadasım vardı gecmisime o kadar cok takıntılıydı ki her erkek arkadasımı bilmek isterdi neler yaptıgımızı bile. Bunlarda rekabet duygusu cok yüksektir kendileriyle kıyaslarlar gücsüzlüklerini düsünüp yetememe duyguylarıyla bogusurlar. Özetle uzak durulmalı.

Mıcarım onun askerliğine.

Back
X