• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere giden sevgilimden ayrıldım

Yani benim dhaa önce yaşanmışlıkları var. Bunları silemem ama erkekler genel olarak buna takıyor. Takmayanı da bulur muyum Allah bilir
Bulamazsan da bulmazsın. Ömür boyu çöp taşıyacak değiliz sırtımızda. Yalniz oluruz, mutlu oluruz.

Yani benim dhaa önce yaşanmışlıkları var. Bunları silemem ama erkekler genel olarak buna takıyor. Takmayanı da bulur muyum Allah bilir
Takmayani bulmak bence zor.Burada herkes özgür takılıyor istediğimi yaparım ederim gibisinden çoğu yerde cinayet sebebi bile.Yada çoğu kişi dini sebeplerden biriyle ilişkiye girmiyor.Onemsemeyen birisi de çıkabilir

Alt tarafı iki aydır telefondan görüştüğün adamın teki. 6 ay bir de onu mu bekleyeceksin? Hem sen onu terketmemissin, o geçmişini sindirememis

Takmayani bulmak bence zor.Burada herkes özgür takılıyor istediğimi yaparım ederim gibisinden çoğu yerde cinayet sebebi bile.Yada çoğu kişi dini sebeplerden biriyle ilişkiye girmiyor.Onemsemeyen birisi de çıkabilir
İyi de erkekler zaten sürekli bir şeyler yaşıyor Allah aşkına. Kendi yaptıklarını görmeyip kadına laf etmek de nedir?

Merhaba herkese. Daha önce konu paylaşmıştım. Askere gitmeden önce
Tanıştığım biri vardı. 2 buçuk aydır çok güzel giden bi ilişkimiz oldu telefon üzerinden. Her şey mükemmeldi. Sonra bi konu konuşuldu eski sevgilimle kamp yaptığımı öğrendi bir şekilde bende sorunca yalan söyleyemedim. Geçmişe çok takıntılı biriydi. Bütün gün ağladığımı söylememe rağmen benimle birkaç gün konuşmak istemeddğini söyledi. İleride daha ciddi sorunlar yaşayacağımızı düşünerek ondan ayrıldım. Askerde onu terketmiş mi oldum. Düşünceleriniz nedir? Bitirmek isteyince direk tamam dedi.
Çok doğru bir adım atmışsınız, durumun size zarar vereceğiniz anladığınız an yolları ayırmışsınız. Askerde olmadı dramatize ediyor konuyu sadece kafanızı kurcalıyor ama en doğrusunu yapmışsınız hayatınızı karartırdı bu adam. Geçmişi her erkek düşünebilir buna belki moraller bozulabilir ama her erkek bunu kafaya takıp hayatın merkezine koyup bu konu yüzünden sevgilisine hayatı zindan edecek kadar özgüvensiz değil. Siz de bu şekilde üzerinize gelen kimseye taviz vermeyin.

Aman sakın barışma dönerse çünkü tekrar kafanı karıştırma ihtimali hep oluyor bunların hiç çekilmez böyleleri geçmiş kıskançlığı diye bir hastalık var.

Kardeşim o adam geçmişte neler neler yapmıştır da haberin yoktur. Senin doğru söylemen iyi olmuş kendini suçlama. Böyle geçmişe takılı insanla hiç olmaz iyi etmişsn

o kadar mutaasıpsa dertleşme uygulamasından eşleştiği kızla buluşup 2 günde öpmesin
boşver dengesiz biri

Ya o kadar ilgili ve tatlı dilliydi ki çok alışmıştım ona. Gelecek adına karamsarlaşmaya başladım ben artık
Çok doğru bir adım atmışsınız, durumun size zarar vereceğiniz anladığınız an yolları ayırmışsınız. Askerde olmadı dramatize ediyor konuyu sadece kafanızı kurcalıyor ama en doğrusunu yapmışsınız hayatınızı karartırdı bu adam. Geçmişi her erkek düşünebilir buna belki moraller bozulabilir ama her erkek bunu kafaya takıp hayatın merkezine koyup bu konu yüzünden sevgilisine hayatı zindan edecek kadar özgüvensiz değil. Siz de bu şekilde üzerinize gelen kimseye taviz vermeyin.

Çok tatlı dilli ve koruyucu bir yapısı vardı. Kendine alıştırdı beni o yüzden şu an da üzülüyorum. Ve 27 yaşımdayım yalnız kalacağımı düşünmeye başladım
Bizim kızlarımız niye 27 yaşında böyle hüzünlere giriyor ya. İşine gelmeyince pekte tatlı dili kalmamış. Koruyuculuk dediğiniz gizli yobazlık gibime geliyor. Üzülün ama hayata devam edin.

Öyle yapıyorum. Her şeye eskisi gibi devam ediyorum ama içim o kadar kırgın ki keşke tam olarak anlatabilsem. Çok yoruldum ben
Bizim kızlarımız niye 27 yaşında böyle hüzünlere giriyor ya. İşine gelmeyince pekte tatlı dili kalmamış. Koruyuculuk dediğiniz gizli yobazlık gibime geliyor. Üzülün ama hayata devam edin.

Anladığım kadarıyla yüzyüze görüşmemişsiniz. Zaten onun adı ilişki değil ki.
Geçmişte ne yaşandıysa yaşandı.
Sizin için o dönem doğruymuş yaşamışsınız.
Ki kampa gittiniz diye de cinsellik yaşamış olmak zorunda da değilsiniz.
Bu durumu eleştirip huzursuz edecek kişi o değil.
Eğer kendine uygun görmediği bir durum varsa manipüle etmeden önce ayrılsın.
İyi yapmışsın ayrılmakla.

Telefondan ilişki olur mu allasen? İyi etmisşiniz üzerdi sizi ileride başınıza kakıp. Hang çağda yaşıyoruz ya ayı mıdır nedir.

Yani aslında cidden mutluydum çok tatlı dilli ilgili, koruyucu yani çok iyi hissettiren bir yapısı var. Ama konu konuşuldu bi anda mesajlarıma cevap vermemeye başladı şok oldum
İki buçuk ayda mi çözdün,bütün huyunu suyunu?Adam geçmişini eşeleyip,başına kakip duracaktı işte.Nihayetinde de eline erkek eli değmemiş bir kız bulup evlenecekti.Çok gördük böyle hikayeleri.O yüzden iki buçuk aylık ilişki için bunca drama gerek yok.

Back
X