bu tarz yorumlarınızı çeşitli başlıklarda çok görüyorum. bütün hayatınızı buraya döktüğünüz için de az çok biliyorum sizi. o yüzden çok merak ediyorum, "en moderni" diye tanımladığınız insanlar kim? hangi modernlik bu? nerede karşılaştınız bakire kadın isteyen enn modern erkeklerle, kim bunlar anlatır mısınız?
ayrılarak iyi etmişsiniz, zaten iki aydır "telefon üzerinden" devam eden şey ilişki de değil. ne güzel eski sevgilinizle gezip tozmuşsunuz, gezip tozmaya devam edin işte. telefon başında bikbik elin denyolarıyla uğraşmaya değer mi? ayrıca profilde yazdığı gibi 27 yaşındaysanız kazık kadar kadınsınız artık. yaptığınız hiçbir şeyin hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz.
maalesef bu ülkede erkeklerin önemli bir kısmı takıyor, doğru ama bu sizin nasıl insanlarla muhatap olduğunuza göre değişir. eğitimsiz, kültürsüz mahalle delikanlılarıyla takılırsanız tabii ki amınızın hesabını size sormaya kalkarlar. bunun hesabını tutan erkeğin de "kadın" olmakla ilgili sağlıklı fikri olamaz zaten. üstelik İstanbul'da yaşıyorsunuz, küçük bir çevrede vakit geçirmek zorunda da değilsiniz, sürekli benzer tipte erkeklerle karşılaşıyorsanız çevrenizi değiştirin.
ay ayrıca biriyle seviştiniz diye hata falan değil, seviştiniz bu kadar. siz buna ne kadar anlam yüklerseniz o kadar gözünüzde büyür. hatalı karar falan değil, amaaaan diyip geçeceksiniz.