askere giden sevgilinizi bekler misiniz?

Vatani görevlerini yerine getirmeye gidiyolar ama karakterleri çok değişiyo ben bekledim ama kimseye bekeyin yada beklemeyin diyemem.Yinede çok hayal kurmayın bence......

Zaten hayatınım 6,5 yılını bekleyerek geçirdim. Sonra askere gitti, 5 ay yine bekledim.. Geldi.. Baktım ki beklediğime değmezmiş.. Şimdiki aklım olsa değil askerliğini bu 6 yılı bile onu bekleyerek geçirmezdim. Çünkü o bunların değerini hiç bilmedi, bilmicekte..

bende bekledim tam 15 ay hemde evden çıkmadan hiç bir yere hbrsiz gitmeden bekledim.16 sonrada nişanladık 1 yıl sonraada evlendik şimdi olsa gene beklerimm.

Valla ben aşkımı 15 ay bekledim :asigim: ve onu askerde hiç alnız bırakmadım gerek telefon olsun gerek te mektup..Belki innamayacaksınız ama her Allah'ın günü mektup yazıp gönderdim ona a.s Postanedekilerle akraba olacaktım nerdeyse :Roflol: Hatta orda bi adam vardı adamın adı da Yalçın..yalçın abi bana diyodu ki kızım ne buluyosun böyle hergün yazacak? Ben de diyodum abi aşk adama neler yaptırıyo biliyo musun sen tatlicadiarzu Valla insan gerçekten seviyorsa bence bekler kardeşimmmmsırnaşık şey

[COLOR=""]Redben beklemeyi pekdüşünmüyorum aslinda.ailem biliyor ama nerdeyse asla diyecekler seviyorum ama ailemide seviyorum. seçim yapmak zorunda bırakilirsam ailem derim.ya bu konu beni çok düşündürüyor o askerdeyken mecbur kalirsam beklemeyedebilirim[/COLOR]

yakında benim aşkımda gidiyor askere
beklememmi canım ya
hem de 4 gözle beklerim

evet insan gerçekten seviyorsa 15 ay değil bir ömür bekler beklemek sorun değilde özlemek çok kötü 1 dk ayrı duramazken şimdi günler,haftalar,aylardır göremiyorum onu çok özledim 4 ayımız kaldı sağ salim bir gelsin şırnak sevdiğimi geri ver bana benimde ona ihtiyacım var seni çok seviyorum herşeyim hıııı bu arada bende bekliyorum ve beklenmeli

kızlar yazada benim aşkım gidio(ve ben özlemle bekliceeemm gelincede hemen söz,nişan,ev:)sag salim gidip bi gelsin başka bişi istemıorum Allahtan;*

valla benim ki çakırsögüt diye bir yerde yakınmıdır ki bilmiom..du sorim bi allahtan cebi açık yoksa bende kafayı yerdim..Sürekli şehit haberleri,insan üzülüo..Benim ki bizim günümüz az kaldığı için biz çatışmaya gitmiyoruz diyor.artık doğru mu beni üzmemek için mi sölüyor bilmiyorum..Günümüz az kaldı..Darısı başına elz kry.... zor vallahii..Allah yardımcımız olsun..Hayırılı teskereler.

beklemeli,ben bekledim geldi 20 gün sonra ayrıldık 1 ay sonra barıştık ayrıldığımızda da beklediğim için hiç pişman olmadım

seven insan bekler ...bunu bilirim bunu sölerim ,:)

kesinlikle beklerim..her gün büyütürek içimdeki sevgisini .....her geçen gün biraz daha bağlanarak beklerim...
bir an bile tereddüt etmem gerçekten seviyorsam günü güne ekler beklerim...
ellerim rabbe dönük hep ona dua ederek allaha emanet ederek beklerim..
vatan borcu namsu borcu der onu incitmeden beklerim...
beklerim işte kız..sırnaşık şeyyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…