askere giden sevgilinizi bekler misiniz?

ßekledim 15 ay her gün yaninda olarak onunla safak sayarak Nöbet tutarak icimdeki sevgisini kat kat büyütürek ßeklenmelide ..Ama benim ömrüm beklemekLe geciyor zaten 6 yildir bekliyorum..Sonundan Umudsuz olsamda yinede bekleyecegim..Ailesini tercih etmek zorunda kalicagini biliyorum cünki

amin canım çakırsögüt yakın sayılırlar evet sağ salim kavuşmak dileği ile tüm sevenlerea.s.

seviyosan zaten beklersinnn 15 ay nedirki benim sevgilim hep uzakta ona bakasanız yinede bekliyorum onunla geçirceğiniz bi saniye için bile ömür boyu beklersiniz seviyosanız

beklerim tabi benim aşkım biz tanıştığımızda askerliğini yapmıştı şimdi ise uzman çavuş olacak 5 ay kadar eğitim için gidecek sonrada nere çıkarsa bahta yani bende bekeleyecem belkide bende gidecem onla nereye giderse hele şu eğitim bitsinde artık evlenelim dimi amaaa

bende zamanında beklemiştim 84/1 gitmişti 15 ay bekledim ve 1 hafta kala beni terketti o yüzden beklenecek kişi olsa yine beklerim ama gerisi boş

insan gerçekten seviyorsa neden beklemesin? ömrümün sonuna beklerim.sevgi budur

allahım hepinizi sevdiklerinize kavuştursun inşallah böyle boy boy çocuklarınız olsun...
daima mutluluklar diliyorum...
allahım asker bekleyenlere sabrını versin inşallah:1hug:

beklerim.. bekleyeceğim..
aralıkta askere gidiyor,henüz belli değil ama 5 ay veya 12 yapacak askerliğini..
şimdiden içimi acıtmaya başladı,canımı yakmaya başladı..
Allah hepimize sabır versin..:a015:

zaten hala askerde bekliyoruz 1 sene geçti nasıl geçti bilmiyorum geriye 2,5 ay kaldı zaman geçmek bilmiyor

ben suan beklıorum ıkı aydır askerde uc ay sonra gelecek ınsallah hıc onu beklerken bu kadar gurur duymamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…