askere giden sevgilinizi bekler misiniz?

tabii beklerim canım o benimm
gerci ben yaz tatili ayrılıgına bile zor dayanırken askerligi nası beklicem Allah kerim

beklerim.. bekleyeceğim..
aralıkta askere gidiyor,henüz belli değil ama 5 ay veya 12 yapacak askerliğini..
şimdiden içimi acıtmaya başladı,canımı yakmaya başladı..
Allah hepimize sabır versin..:a015:

bunu yazdığımda tarih 5.11.2007..
şimdi ise bebeğim askere gideli 4.gün oldu.. gerçekten korkunç günler geçiriyorum arkadaşlar.. yani özlenir ama geçer falan diyorlar..hayır gece onunla yatıp sabah onunla uyanıyorum..daha önce buna benzer bişey yaşamadım hayatım boyunca.. çok fena.. kalbime bıçak saplıyorlar sonrada çeviriyorlar sanki.. hep yaşadığımız günler geliyor aklıma..elim telefona gidiyor. olmuyor arıyorum bile bile ulaşılamıyor sesini duyuyorum.. gülüşü geliyor aklıma,çıldıracak gibi oluyorum.. uzun dönem çıktı 12 ay yapacak askerliğini.. hayırlısı olsun o sağlıklı,rahat olsun ben razıyım..
bekleyek miyim ? bu soru komik geliyor artık bana.. beklemek değil bu özlemek onu 12 ay özleyeceğim.. dünyanın bir diğer ucuna gitse,döndüğünde beni burada bulacak.. çünkü aşkımız buna değer..

bende bekleyenlerdenim 15 ay bekledim nöbetlerini birlikte tuttuk şimdi evliyiz 20 aylık güzel de bir oğlum var iyiki de beklemişim

Ben bekliyorum dahasenağlama Allah izin verirse yazin teskeresini alacak. ama cok zor hasretlik. bazen dayanilmayacak kadar agir geliyor. cok ozluyorum onu

Şafak 107:çok üzgünüm: Beklerim tabi beklemezmıyim o benım bidenem :asigim: Allah nasip ederse mayıs 17 gibi alcaz tezkereyi .Seven beklemeyide bilmeli :asigim:

Ben aşkımı askerden dönene kadar değil ömrümün sonuna kadar beklerim:asigim: Aşkım depreşti sanırsamtatlicadiarzu

ben eşimi beklıyorum ve onu inanılmaz özlüyorum :çok üzgünüm: iki ay oldu gideli,önce samsuna ordan da siirte gitti ve bugün hakkariye sıfır noktasına göndereceklerini öğrendim.dünyam başımı yıkılmış durumda :çok üzgünüm: kendimi teselli edemiyorum akşamdan beri.sizlerle paylaşmak istedim.allah kimseye böyle bir üzüntü yaşatmasın,aklım hep onda.umarım bütün askerler sağsalim dönerler.televizyonda haberlerde izlemeye benzemiyormuş,insan başına gelince orda askeri olanları daha iyi anlıyormuş

böyle bir şey başıma gelmedi ama gelseydi tabiki beklerdim sevdiğim için
tüm asker yolu bekleyenler allah kavuştursun

sonuna kadar beklerım ısterse hıc gelmesın ben yınede beklerım onu beklemesı bıle cok guzel

2 aylıkken ilişkim gönderdim... 5 ay bekledim... döndü çalışmaya başka şehre gönderdim... bekledim de bekledim... 2 yıl bitti ... ve biz bittik... pişmanmıyım hayır ... 1,5 aydır görmüyorum... keşke şimdi de askerde olsaydı da 3,5 ayım kaldı diye umudum olsaydı ...
asker yolu bekleyen herkese allah sabır versin ... askerlerimize de güç ...

ben üni okumasını bekledim başka şehirde okudu, sonra ayrıldık 3 sene sonra barıştık. 1 sene oldu barışalı söz falan oldu diyelim, askere gitti şuan izine geldi burda ama cumartesi dönüyo 6 ayı kaldı. (2 yıllık okuduğu için uzun dönem yapıyo)
yani anlıyacağınız ömrüm onu beklemekle geçti.
demekki beklermişim:))))

1 senedir bekliyorum..
Farkli ülkelerdeyiz.
Koskoca 1 yili nasil devirmisiz.
Bu bir yil 1000 yil olsada beklerim.
Yeter ki benim olsun.
(Yalvaririm Allah'im)

vayy bee 3 sene sonra barıştınız ha :uhm:
peki ikinizde naptınız o 3 sene boyunca sormamda sakınca yoksa :asigim:

2007 aralıkta başlayan bekleme sürecim 2008 kasımda bitti..
bekledim bitti..:içelim:

Allah bekleyen herkese sabır versin..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…