Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kuzum ben dün halvete girdim istem dışı, hemde 2 gündür deli gibi yumurtlama akıntım vardı, ama hemen kalkıp yıkandım:26::26:

kızlarr çatlatma iğnesi vurulalı 6 gün oldu ne zaaman test yapsam acep..:18:

erken daha bebişim bekleeeeeee

ne yapayım canım 3 senedirki bebiş bekliyoz artık olmuyo ne yapayım ben biran önce bebiş istiyom ya

hayırlısıysa olacak tatlım ama sen böyle stres yaparsan olmaz

Son düzenleme:
inş arkadaşım ....isteyen herkeze evladını göndersin rabbim
pembig özel olmassa rahim duvarında incelme varmıydı ....doktor öyle bir şey söledimi sana

inş arkadaşım ....isteyen herkeze evladını göndersin rabbim
pembig özel olmassa rahim duvarında incelme varmıydı ....doktor öyle bir şey söledimi sana

ayy tatlım neden özel olsuunn herşeyi sorabilirsin 1

öyle bişey demedi, zaten ben en son düşük başladığında gittim sonrada beni eve yolladı başlamış diye, bi daha da gitmedim

neden öyle yaptın ki:26:
neyse belki bebişin gelcektir her hikayede öyle oluyo yaa
hadi inşallah

ben tatil dönüşü doktora gidicem 6 ay dolmuş olcak, yaş da kemale erdi sen tekrar gidicekmisin ezgi:26:

evet canım eylüle kadar saldım kendimi, eylülde tekrar başlıcam artık klomen falan verirse alıcam, geçen ay bebek olmasaydı başlayacaktık ilaca

ayy tatlım neden özel olsuunn herşeyi sorabilirsin 1

öyle bişey demedi, zaten ben en son düşük başladığında gittim sonrada beni eve yolladı başlamış diye, bi daha da gitmedim

soğan kürü bazı kişilerde rahim duvarı incelmesine sebep oluyormuş ...bu durumda düşüğe benimde kür yaptığım ay doktor rahim duvarın biraz ince demişti.
o nedenle sordum cnm rahim duvarı incelmesinede nar suyu iyi geliyormuş ama gebelik olmadan içilecekmiş....

neden öyle yaptın ki:26:
neyse belki bebişin gelcektir her hikayede öyle oluyo yaa
hadi inşallah

aaaaa doktor mu söyeldi soğanın inceltme yaptığını

hayırlısıysa olacak tatlım ama sen böyle stres yaparsan olmaz[/QUOTE]

elimde değil elimde değil bebeği düşünmemek elimde değil hiç aklımdan çıkmıyoki zaten kafaya takmasam olacak allahın izniyle biliyorum çnki kafama takmadığım ay hamile kaldım oda dış gebelikmiş malesef

olsun bende bıse degısmedı hala 4 yıl

hadi yaaa
ben 2 seneye düşürsem gene değişmez mi senin kiii

deliiii

hmmm anladım canımm
ben ocak ayında yapmıştım
ama ben hamile kaldığım ay hsg çektirmiştim ve doktorum bana korun falan demedi, ben ister istemez ona da bağlıyorum

Son düzenleme:
ezgicim fırsat olmadı bu arada topiğimizin ismi şahane kuşum tebrik ediyorum seni

teşekkür ederim tatlımm
herşey sizin için

hayırlısıysa olacak tatlım ama sen böyle stres yaparsan olmaz

elimde değil elimde değil bebeği düşünmemek elimde değil hiç aklımdan çıkmıyoki zaten kafaya takmasam olacak allahın izniyle biliyorum çnki kafama takmadığım ay hamile kaldım oda dış gebelikmiş malesef[/QUOTE]

ayy canım senin bir an önce bu konudan biraz uzaklaşıp kafanı dağıtacak bişeyler bulman lazım

aaaaa doktor mu söyeldi soğanın inceltme yaptığını

doktor da soğan kürünün pco yok ettiğine kanaat getirmiş hastalarıma ben bile tavsiye ediyorum dedi
ibrahim saraçoğlu sürekli uygulamamak gerektiğini rahim duvarı incelmesine sebep olabileceğini sölemişti herkezde aynı etkiyi yapmazmış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…