yaaaaaa benim de verimli günler bu gün başlıyoooo:84: amaaaaaaannn sanki kaç aydır verimli günlerde bişeymi oluyokafama da takılmıyo değil hani ama bizimkileride özledim yakınmış sizinkiler haftasonları bile gidebilirsin, sen bu yazı ii değerlendir
kızlarr çatlatma iğnesi vurulalı 6 gün oldu ne zaaman test yapsam acep..:18:
ne yapayım canım 3 senedirki bebiş bekliyoz artık olmuyo ne yapayım ben biran önce bebiş istiyom ya
[/QUOTE]ne yapayım canım 3 senedirki bebiş bekliyoz artık olmuyo ne yapayım ben biran önce bebiş istiyom ya
inş arkadaşım ....isteyen herkeze evladını göndersin rabbim
pembig özel olmassa rahim duvarında incelme varmıydı ....doktor öyle bir şey söledimi sana
[/QUOTE]ne yapayım canım 3 senedirki bebiş bekliyoz artık olmuyo ne yapayım ben biran önce bebiş istiyom ya
benımde 4 olcak bende ıstıyorum artık
kuzum ben dün halvete girdim istem dışı, hemde 2 gündür deli gibi yumurtlama akıntım vardı, ama hemen kalkıp yıkandım:26::26:
erken daha bebişim bekleeeeeee
hayırlısıysa olacak tatlım ama sen böyle stres yaparsan olmaz
kuzum ben dün halvete girdim istem dışı, hemde 2 gündür deli gibi yumurtlama akıntım vardı, ama hemen kalkıp yıkandım:26::26:
niyeeeeeeeeeeeeeesen kürtaj olmadın bişey olmadın :26:
ben tatil dönüşü doktora gidicem 6 ay dolmuş olcak, yaş da kemale erdisen tekrar gidicekmisin ezgi:26:
kuşum o benim yorumum değil yanlışlıkla mavuşbebekin yorumuna girmişim
benim 2.5 sene oldu
ayy tatlım neden özel olsuunn herşeyi sorabilirsin1
öyle bişey demedi, zaten ben en son düşük başladığında gittim sonrada beni eve yolladı başlamış diye, bi daha da gitmedim
neden öyle yaptın ki:26:
neyse belki bebişin gelcektir her hikayede öyle oluyo yaa
hadi inşallah
niyeeeeeeeeeeeeeesen kürtaj olmadın bişey olmadın :26:
off ne bileyim kızlar yaa
aynı heyecanı ve aynı köt günleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum daha hazır değildim
zaten olması mucize olur daa artık ne bileyim
soğan kürü bazı kişilerde rahim duvarı incelmesine sebep oluyormuş ...bu durumda düşüğe benimde kür yaptığım ay doktor rahim duvarın biraz ince demişti.
o nedenle sordum cnm rahim duvarı incelmesinede nar suyu iyi geliyormuş ama gebelik olmadan içilecekmiş....
olsun bende bıse degısmedı hala 4 yıl
soğan kürü bazı kişilerde rahim duvarı incelmesine sebep oluyormuş ...bu durumda düşüğe benimde kür yaptığım ay doktor rahim duvarın biraz ince demişti.
o nedenle sordum cnm rahim duvarı incelmesinede nar suyu iyi geliyormuş ama gebelik olmadan içilecekmiş....
off ne bileyim kızlar yaa
aynı heyecanı ve aynı köt günleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum daha hazır değildim
zaten olması mucize olur daa artık ne bileyim
hamilelik zaten bi mucizeyatmayla kalkmayla ilgisi yok yaaa millet bi kaçakta hamile kalıyo kısmette varsa gelir
ezgicim fırsat olmadı bu arada topiğimizin ismi şahane kuşum tebrik ediyorum seni
hayırlısıysa olacak tatlım ama sen böyle stres yaparsan olmaz
aaaaadoktor mu söyeldi soğanın inceltme yaptığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?