hamilelik zaten bi mucizeyatmayla kalkmayla ilgisi yok yaaa millet bi kaçakta hamile kalıyo kısmette varsa gelir
hadi yaaa
ben 2 seneye düşürsem gene değişmez mi senin kiii
deliiii
zamanı gerı alırsak belkı olur
hmmm anladım canımm
ben ocak ayında yapmıştım
ama ben hamile kaldığım ay hsg çektirmiştim ve doktorum bana korun falan demedi, ben ister istemez ona da bağlıyorum
kızlar yemeğe giyorum.gelicem. öptüm sizleriii
doktor da soğan kürünün pco yok ettiğine kanaat getirmiş hastalarıma ben bile tavsiye ediyorum dedi
ibrahim saraçoğlu sürekli uygulamamak gerektiğini rahim duvarı incelmesine sebep olabileceğini sölemişti herkezde aynı etkiyi yapmazmış.....
evet salak doktorunun yuzunden canım ben dıyorum bayan doktorlar dıkkatsız dıye bayandı demi
kızlar ben kaçtım geç kalcam öpüyorum hepinizi
ayy evet bayandı yaaaa
bi de çok sevmiştim
sonrailk doktoruma gittim tekrar ama ayy onlada devam edip etmemekte karasızım valla
napcam bilmiyorum
gene doktor mu arıycamm:84:
doktor işi zor zaten, her yer de böyle ünlenmiş 1-2 doktor var onlardan da randevu alabilirsen , 40 50 gün sonrasına randevu alıyosun,gidiyosun saatlerce bekliyosun, buradaki en ünlü doktor erkek o da bağırıyo çağırıyo suratsız, ama herkes ona gidiyo
arkadaşlar aranızda istanbulda devlet hastanesinde tüp bebek deneyen varmı yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşlar aranızda istanbulda devlet hastanesinde tüp bebek deneyen varmı yardımcı olursanız sevinirim...
demekki sürekli kullanmamak gerekiyo
ayy evet bayandı yaaaa
bi de çok sevmiştim
sonrailk doktoruma gittim tekrar ama ayy onlada devam edip etmemekte karasızım valla
napcam bilmiyorum
gene doktor mu arıycamm:84:
kesinlikle bazı insanlar zayıflamak için kullanıyormuş aman diyeyim ....
canım doktorunu sevıp guvenmen onemlı bende bundan oncekı bayan doktorlarımı sevıyordum ama gercekten dıkkatsızlerdı.dusunsene gogusum agrıyor yatamıyorum kımırdayamıyorum doktor bana agrı kesıcı ıc dıyor aptalın prolaktınımı olcmek aklına gelmıyor.sonra yumuytan buyumedı catlamadı dıyor.cok ıyı bır doktor cok meht edoyorlardı.ama dıkkatsızdı.bıde doktor bayan olunca ıyı moral veremıyor kendı hormonsal duygularını bıze karıstırıyor mesela o gun mutluysa ıyı davranıyor mutsuzsa ters ve suratsız.erkek de boyle problem olmıyor neyse o suratsızsa hep suratsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?