Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hamilelik zaten bi mucize yatmayla kalkmayla ilgisi yok yaaa millet bi kaçakta hamile kalıyo kısmette varsa gelir

ayy ama beni bir görcen
önce alışkanlık hemen dizlerimi çekip yattım
sonra anaaa ben neden yatıyorum diyyip koşa koşa gittim banyoya

kısmet tabiii hayırlısıyla, sağlıkla gelsin neden istemiyimm

evet salak doktorunun yuzunden canım ben dıyorum bayan doktorlar dıkkatsız dıye bayandı demi

demekki sürekli kullanmamak gerekiyo

evet salak doktorunun yuzunden canım ben dıyorum bayan doktorlar dıkkatsız dıye bayandı demi

ayy evet bayandı yaaaa
bi de çok sevmiştim

sonrailk doktoruma gittim tekrar ama ayy onlada devam edip etmemekte karasızım valla
napcam bilmiyorum
gene doktor mu arıycamm:84:

ayy evet bayandı yaaaa
bi de çok sevmiştim

sonrailk doktoruma gittim tekrar ama ayy onlada devam edip etmemekte karasızım valla
napcam bilmiyorum

doktor işi zor zaten, her yer de böyle ünlenmiş 1-2 doktor var onlardan da randevu alabilirsen , 40 50 gün sonrasına randevu alıyosun,gidiyosun saatlerce bekliyosun, buradaki en ünlü doktor erkek o da bağırıyo çağırıyo suratsız, ama herkes ona gidiyo

yaa kimsenin evet işte bu adam 1 numara dediği bi doktor yok burdaa, öven kadar yeren de var her doktoru, anlamadım gitti.. son gittim kadını çok araştırdım burda en iyi kadın doğum hastanesinde çalışıyo, hakkında çok güzel şeyler duydum ve memnun olmayan kimseyle karşılaşmadım..
ama al işte ondan da ben memnun kalmadım..
ama bunun sebebi bizim çok şey biliyor olmamız

veeeeeeee enfaane geri dönerrr.ben geldimmm

ayy evet bayandı yaaaa
bi de çok sevmiştim

napcam bilmiyorum

canım doktorunu sevıp guvenmen onemlı bende bundan oncekı bayan doktorlarımı sevıyordum ama gercekten dıkkatsızlerdı.dusunsene gogusum agrıyor yatamıyorum kımırdayamıyorum doktor bana agrı kesıcı ıc dıyor aptalın prolaktınımı olcmek aklına gelmıyor.sonra yumuytan buyumedı catlamadı dıyor.cok ıyı bır doktor cok meht edoyorlardı.ama dıkkatsızdı.bıde doktor bayan olunca ıyı moral veremıyor kendı hormonsal duygularını bıze karıstırıyor mesela o gun mutluysa ıyı davranıyor mutsuzsa ters ve suratsız.erkek de boyle problem olmıyor neyse o suratsızsa hep suratsız

kesinlikle bazı insanlar zayıflamak için kullanıyormuş aman diyeyim ....

zayıflamak ıcın benım babam kullanmıstı hergun ıctı 1 ay valla cok ozenıyordum anneme dıyordum babam bende once doguracakzaten ben ıcemıyorum hıc cok sıkta ıcmemek gerek.

ilk defa bayan doktora gittim onu da eşim istedi diye özellikle bayan araştırmıştım..
öncesinde gitmediğim doktor kalmadığı için adam artık maşallah bursada görmeyen kalmadı demeye başladı
bakalım şimdi netten gene araştırıcam dönüncede yeni birilerini deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…