- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
canım doktorunu sevıp guvenmen onemlı bende bundan oncekı bayan doktorlarımı sevıyordum ama gercekten dıkkatsızlerdı.dusunsene gogusum agrıyor yatamıyorum kımırdayamıyorum doktor bana agrı kesıcı ıc dıyor aptalın prolaktınımı olcmek aklına gelmıyor.sonra yumuytan buyumedı catlamadı dıyor.cok ıyı bır doktor cok meht edoyorlardı.ama dıkkatsızdı.bıde doktor bayan olunca ıyı moral veremıyor kendı hormonsal duygularını bıze karıstırıyor mesela o gun mutluysa ıyı davranıyor mutsuzsa ters ve suratsız.erkek de boyle problem olmıyor neyse o suratsızsa hep suratsız
beraber yürüdük biz bu yollardaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnn
hoşgeldin enfaane
katılıyorum o yüzden ben kendime kimsenin tanımadığı,bu yüzden güler yüzlü ve ilgili bir doktor bulacağım, ünlüymüş banane
veeeee derya da geri gelirrrrrrrrrrrrrrr
zayıflamak ıcın benım babam kullanmıstı hergun ıctı 1 ay valla cok ozenıyordum anneme dıyordum babam bende once doguracakzaten ben ıcemıyorum hıc cok sıkta ıcmemek gerek.
ilk defa bayan doktora gittim onu da eşim istedi diye özellikle bayan araştırmıştım..
öncesinde gitmediğim doktor kalmadığı için adam artık maşallah bursada görmeyen kalmadı demeye başladı
bakalım şimdi netten gene araştırıcam dönüncede yeni birilerini deniycem
sen nerde yasıyorsun şeker?
hoşgelmişsin bebişimmmm
ne getirdin bize:86:
veeeee derya da geri gelirrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk tülücannnnnn
ne ediyon de bakammm
deryaa gelirrrrrrrrrrr hoş gelirrrrrrrrrr leeeeeeeeyyyyy leeeeeeyyyyy limimi leyyyyyyy
seni seviyommmmmmmmm didimm
anam kendimi tren gibi hissettim:26::26::26::26::26:
ben de seni seviyoooooooooommmmmmm kuuzuuummm
mersin'de misin?
hoşgeldın canımhoşbulduk tülücannnnnn
ne ediyon de bakammm
kocaeli canım sen?
düşük ateş getirdimmmm
ezgi bugün de ateşim 35.9
o günden sonra bir gün daha 36.
bugün de 35.9
ne bu kuzum yaaa
ne yumurtaymış çatlamadı gitttiiiiii:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?