Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ben de seni seviyoooooooooommmmmmm kuuzuuummm
mersin'de misin?

evettttttttttttttttt.çok güzelllll egleniyomm.ama dün gece başımndan bi geceni anlatayimm.sülendik püslendik kocamlaa neymişşş discaya gitcezz.tabi diskonun saatlerini bilirsiniz 11den sonra başlaaa bizde 11.30 gittik.12 de kapandıı hiç oynayAMADİMM.GİRER girmez athana dedimki hadi kalk oynayak dur havaya giremde dedii.giremeden müzügi kapattılarr. jandarmaav artıkk kızıyomuşşşş

benim ateş o günden sonra da 36 oldu ve bugün de 35.9
hala yükselmedii
kuzum bu ne allah aşıkan benım yumoş çatlamıcak mı?

yarım saat neyıne yetmıyo

hahahahahahayyyyyyy süpermiş yaaaaaaaa demekki neymiş daha diskoya girerken atcaz kendimizi piste

hala yükselmedii

bu kızın da başı yumurtalırıyla belada catlıcak canım catlamıstır belkıde ates olcmek tam kesın bır yontem degılkı.ben dıyorum bır ultrason alaıp sırayla bakalım bırbırımıze başka olmaz bu iş

hala yükselmedii

kuzum yorum yaptım ama kaçırdın
tabii başladı gene bu hatunlar koşturmaya1:

yarın yükselir inşallah çünkü bugün çatlayabilir baya düşmüş önceki günlere göre

canlaarrrr benim çıkmam lazımmm hasonun bakışları değişmeye başladı sankiimm:26:

canlaarrrr benim çıkmam lazımmm hasonun bakışları değişmeye başladı sankiimm:26:

bende cıkıyım şekerler gorusuruz sonra evlenen kardesım annemlere el opmye gelcek oraya gıtcem gıtmısken bende elımı optureyim bari

can kızlaar, ben de çıkmak zorundayım akşama yolculuk var, hazırlık yapayım, girerim arada öpüldünüzzz

haklı tabi adamcağız taaaaaaaa nerden seni görmeye geliyo hadi ilgilen kocişleeeeee

ayy evet hadi ben kaçtımmm
elinden tutup denize götüreyim akşama kadar da bigüzel yorayım da akşam bana dokunacak mecali kalmasın ben de burda fink atayım

öptüm hepinizi canlaaarrrrr

ovulasyon testi alcam tükürükle çalışandan bide sasmar jel bilgisi olan yazsa ne güzel olur .....

kızlar az önce eşim pat diye kapattı bilgisayarı
kusura bakmayın
geldim ama bu sefer de siz yoksunuz.
ben de eşimi alıp denize gidicem şimdi öpüyorum sizlerii

ovulasyon testi alcam tükürükle çalışandan bide sasmar jel bilgisi olan yazsa ne güzel olur .....

canım hiçbir bilgim yok.
porgua diye bir arkadaşımız var o ovulasyon testi kullandı ama bilemıyorum senin dedğinden mi?
gelince burda olursan sorarsın.
ben de çıkıyorum şimdi iyi geceler

canım hiçbir bilgim yok.
porgua diye bir arkadaşımız var o ovulasyon testi kullandı ama bilemıyorum senin dedğinden mi?
gelince burda olursan sorarsın.
ben de çıkıyorum şimdi iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…