Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ne aceleleri varsa hemen geliyolarrr canin saolsun canim.ramamzan ayında kalırsın insalahhh

deryacannnnnnnnnnnnnnnnnnn hg canimmmmmmmmm

valla benim umudum hiç kalmadı eşimde morfolji sorunu var sigara içmemesi lazım ama benim inadıma bir paket içiyo bazen ikinciye geçiyo bu şartlarla zor

valla benim umudum hiç kalmadı eşimde morfolji sorunu var sigara içmemesi lazım ama benim inadıma bir paket içiyo bazen ikinciye geçiyo bu şartlarla zor

canım ya öyle düsünmeee.benimkide içiyoo.ayrıca endev içiyom.ama 2 defa hamile kladımm

kubii kubiiiiii,tülüüüüüü tülüüüüüüüü,sareeeeeee sareeeeeeeeeee
hoşgeldinn annemmm
bacım insaalh hamilesindirr.kaçıncı günler çalışltınn
29 haziranda iğne oldum kuşum 30 haz.-2 tem ve bugün çalışma günlerim doktor bu günleri söledim canım. iğneden sonra ki ilk ilişkidn sonra kasıklarım çok ağrımıştı.doktoru aradım yumurtaların çatlamış normal dedi. bakalım inşallah tutmuştur. :18:

sigarayı azaltsa iyi olur tabi ama rabbim ol dedikten sonra kimse önünde duramaz sen sıkma tatlı canını.
biz de bu yaz vericez test,yanı eşim.
ağustosta ver diyorum bakalım ne olacak

ay insaalhh kızzzzzzz

nasıl olim canım ya iyice depresyona girdim sülalede herkes hamile bugün bir kuzenim doğuruyo üç hamile var bende adet oldum

hoşbuldummm sarecimmm

yasminim seni anlıyorum zor bir süreçç bebekelrimiz gelse de rahatlasak.
ben de iyice streese girdim bu ay .yumurtamın çatladığındna bile şüpheliyimmm

canım ya öyle düsünmeee.benimkide içiyoo.ayrıca endev içiyom.ama 2 defa hamile kladımm

canım bende 2 kere hamile kaldım biri normal diğeri aşılama ama sonu gelmedi yinede dikkat etmesi lazım değilmi ben o kadar ilaç aldım şiştim onun umrunda değil

canım bende 2 kere hamile kaldım biri normal diğeri aşılama ama sonu gelmedi yinede dikkat etmesi lazım değilmi ben o kadar ilaç aldım şiştim onun umrunda değil

çok haklısın tatlım ama sen gönlünü ferah tut.rabbim ol dedikten sonra herşey boş

tABİ HAKLISINDA ERKEKlerrr ters tepiyoo böyle bisi diyncee.ben bol bol keçi boynuzu içiriyom.

kızlar ya insanlar tek gecede nasıl hamile kalıyor?
offf puffff!!!

tABİ HAKLISINDA ERKEKlerrr ters tepiyoo böyle bisi diyncee.ben bol bol keçi boynuzu içiriyom.

kayınvaldemde keçi boynuzu tozu almış kadın yalvardı oğlum iç diye nuh diyo peygamber demiyo içiremiyoz hiçbişe ne yiyo ne içiyo

kayınvaldemde keçi boynuzu tozu almış kadın yalvardı oğlum iç diye nuh diyo peygamber demiyo içiremiyoz hiçbişe ne yiyo ne içiyo
evet benımki de inat mı inatt.yap dediğim şeyi yapmazzz.inatlarını kırmak lazımmm da işte.....
aman ne bileyeyim yAAA.sans iştee bende anlamıyorum inankiiii o tip insanlarin sanslı oldugunu düsünüyorum

valla bazen kendimi yeteneksiz,eksik görüyorum.Halbuki biliyorum bu bizim elimde olan bi şey değil ama işte olmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…