Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

dert etmeyin hanımlar mutlaka zamanı vardır allahın izniyle olur aklınıza çok takmayın akışına bırakın umarım bebiş isteyen herkese rabbim tez zmnda verir çifter çifter hemde
amin canım çok sağoll
inşşşallaahhhhh

annem meryem suresi okuyo şuan 41 gün suya okunacakmış....yer gök duayla bellimi olur.

Allah kabul etsin

dert etmeyin hanımlar mutlaka zamanı vardır allahın izniyle olur aklınıza çok takmayın akışına bırakın umarım bebiş isteyen herkese rabbim tez zmnda verir çifter çifter hemde

ALLAH razı olsun senden ...teker teker ,çifter çifter olsunda tek...

saol canim.senni var sanirim allah bagışlasinn

evt tatlım bnmki anlamadan oldu ama suan 4,5 aylık düğündne 20 gun sna hamile kalmışım

Rabbim isteyen herkese verir zamanı vardır mutlaka sabır gerek sabreden herkes mukafaatını gorur inş

evt tatlım bnmki anlamadan oldu ama suan 4,5 aylık düğündne 20 gun sna hamile kalmışım

Rabbim isteyen herkese verir zamanı vardır mutlaka sabır gerek sabreden herkes mukafaatını gorur inş

işte zaten beklenmeyen zamanda olur .Allah bağışalsınnn

kızlarrr ben çıkıyorum eşimle denize gideceğizz.
öpüyorum hepinizi.
akşam konuşuruzz

ANLATsana birazz< nasıl oldu.ne yidin ne içitin.nasıl oluyo böyle birden biree.yapmadıgım şey kalmadı olmuyoo olmuyooo

kaza ile oldu bnmki korunuyordum ben doğumkontol hapı ile düğünden 1 ay önce başladım tam düğün zmnı ilaç bitti telaşdan alamadım o hafta içmedim sona gene başladım ilaca meğer hamile kalmısım bile düğünden sona üsütüne adet gördüm bide. hiçbişi yapmadım Rabbimizin izniyle olur inanın yeter

cANlarim bende kocamla denizwe gidiyorum.aksama görüsürüzz

Selam kızlar nasılsınızz,Ben çok kötüyüm,sabah hsg çekildim barbat geçtii,başkasına yapılan işlem tam üç defa yapıldı bana,doktor ilacı enjekte ediyor ama ilaç geri geliyordu,oydukça oydu içimi canım çok acıdııüçüncü denemede anca gitti ilaç..
ayağa kalktığımda bacaklarımdan şarıl şarıl kan akıyordu,tansiyonumda düştü sonradan,ne berbat bişeymiş öyle,Allah hiç kimseyi mecbur bırakmasın

ya yeminle sinirlendim ....öncelikle geçmiş olsun çok tecrübesiz birine denk gelmişsin sen benim hsgmdede ben çok ağrı yaşadım başka bi doktora hsg röntgenimi gösterince ilacı hızlı enjekte etmiş ve çok ilaç vermiş çok ağrın olmuştur dedi sendede böle bişi olmuş (hatta 3 katı) o ağrıyı yaşamayan bilmez .....çok geçmiş olsun sonucunu aldınmı

Teşekkür ederim canım,malesef ağrının alasını yaşadım..İlacı verirkenki ağrıyı bi yana bırak spekulumla içimi oyuyordu sanki..
Sonucumu aldım ama doktorum iki hafta izinli olduğu için gösteremedim..

ağrı kesici almışmıydın benim doktor yaptırmadan yarım saat önce 2 tane majezik iç demişti...

ağrı kesici almışmıydın benim doktor yaptırmadan yarım saat önce 2 tane majezik iç demişti...

filmin ilacıyla birlikte ağrı kesici ve antibiyotikte yazmıştı,çekilmeden bir saat önce sordum ilaçları kullanayımmı diye hayır hiçbişey kullanma dedi...
çekildikten sonra günde birer tane kullan dedi...
bilseydim canımın bu kadar acıyacağını dinlemezdim onu içerdim bende...

cnm senin doktor da bi sorun var bence bütün hsglerde yarım saat öncesinde bir tane bile değil 2 tane ağrı kesici al derler.ağrı kesici almadan yaptırdığını duyunca şoka girdim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…