yaa 27-29 ne farkeder dee.işte ben 30a girmeden ilkini bı doğursam diyorummm
yaa 27-29 ne farkeder dee.işte ben 30a girmeden ilkini bı doğursam diyorummm
amin canım çok sağolldert etmeyin hanımlar mutlaka zamanı vardır allahın izniyle olur aklınıza çok takmayın akışına bırakın umarım bebiş isteyen herkese rabbim tez zmnda verir çifter çifter hemde
inşşşallaahhhhh
annem meryem suresi okuyo şuan 41 gün suya okunacakmış....yer gök duayla bellimi olur.
dert etmeyin hanımlar mutlaka zamanı vardır allahın izniyle olur aklınıza çok takmayın akışına bırakın umarım bebiş isteyen herkese rabbim tez zmnda verir çifter çifter hemde
saol canim.senni var sanirim allah bagışlasinn
bende 30 da dogururum inşaalhh.bir tanede 33 te yaptıkmıı ohhhhhh yeterr
evt tatlım bnmki anlamadan oldu amasuan 4,5 aylık düğündne 20 gun sna hamile kalmışım
Rabbim isteyen herkese verir zamanı vardır mutlaka sabır gerek sabreden herkes mukafaatını gorur inş
evt tatlım bnmki anlamadan oldu amasuan 4,5 aylık düğündne 20 gun sna hamile kalmışım
Rabbim isteyen herkese verir zamanı vardır mutlaka sabır gerek sabreden herkes mukafaatını gorur inş
kızlarrr ben çıkıyorum eşimle denize gideceğizz.
öpüyorum hepinizi.
akşam konuşuruzz
Selam kızlar nasılsınızz,Ben çok kötüyüm,sabah hsg çekildim barbat geçtii,başkasına yapılan işlem tam üç defa yapıldı bana,doktor ilacı enjekte ediyor ama ilaç geri geliyordu,oydukça oydu içimi canım çok acıdııüçüncü denemede anca gitti ilaç..
ayağa kalktığımda bacaklarımdan şarıl şarıl kan akıyordu,tansiyonumda düştü sonradan,ne berbat bişeymiş öyle,Allah hiç kimseyi mecbur bırakmasın
ya yeminle sinirlendim ....öncelikle geçmiş olsun çok tecrübesiz birine denk gelmişsin sen benim hsgmdede ben çok ağrı yaşadım başka bi doktora hsg röntgenimi gösterince ilacı hızlı enjekte etmiş ve çok ilaç vermiş çok ağrın olmuştur dedi sendede böle bişi olmuş (hatta 3 katı) o ağrıyı yaşamayan bilmez .....çok geçmiş olsun sonucunu aldınmı
Teşekkür ederim canım,malesef ağrının alasını yaşadım..İlacı verirkenki ağrıyı bi yana bırak spekulumla içimi oyuyordu sanki..
Sonucumu aldım ama doktorum iki hafta izinli olduğu için gösteremedim..
ağrı kesici almışmıydın benim doktor yaptırmadan yarım saat önce 2 tane majezik iç demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?