Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

benimde bi tanııdğım var pcos varmış 3 ayda bi regl olyomuş ama evlendiği ay hamile kalmış ve ikiz.... rabbim ol dedikten sonra neler olmazki....

benimde bi tanııdğım var pcos varmış 3 ayda bi regl olyomuş ama evlendiği ay hamile kalmış ve ikiz.... rabbim ol dedikten sonra neler olmazki....

al işteeee
bizim pco da bize böyle sürpriz yapsa yaaa nolur sankiii

ya aslında gerçekten kafaya takmayınca oluyo ben ilk hamile kaldığımda hiç aklıma bile gelmemişti yeni işe girmiştim hergün bugün kesin adet olacam derdim ama yok belirti adet belirtisi gelen giden yok kanda baktırmıştım çıkmıştı takmıyalım diyoruz ama olmuyo işte beynimizin içine yerleşmiş bir kere

BENDE ÖYLEE.biz kocamla birbirimizi eksik hissediyoruz.çok şükür çok mutluyuz ama sanki yinede bebek olmayınca yarimmisiz gibi geliyoo

tatlım bebek fikrini aklına koydun muu düşünmemek mümkün değilllll
BENDE ÖYLEE.biz kocamla birbirimizi eksik hissediyoruz.çok şükür çok mutluyuz ama sanki yinede bebek olmayınca yarimmisiz gibi geliyoo

aynen canım Allahıma binleerce şükür olsun biz de çok mutluyuz.Allahım bozmasın.ama işte bu duygu ve korku fena bi şeyyy.tülü kaç yaşındaydın canım sen

kaç yııılık evlisin

tabiki bebek olmayınca bişeyler eksik oluyo tam bir aile bile olamıyoruz ye iç gez toz eşinle ama nereye kadar bu benim dördüncü senem gezecemiz kadar gezdik artık yeter

canim ben 28 bitip 29 giriyom ekimde.yaşladdımm senn

rabbim onunla buluşmamızı ve dua etmemizi çok seviyo ben öyle düşünüyorum ve sabrımızı sınıyor ,yenilmemek isyan etmek lazım
inş gelir evladın en kısa zamanda....

evet canım sabır ve şükür gerekiyor.
Çok sağol umarım hepimiz en tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize

tabiki bebek olmayınca bişeyler eksik oluyo tam bir aile bile olamıyoruz ye iç gez toz eşinle ama nereye kadar bu benim dördüncü senem gezecemiz kadar gezdik artık yeter

aynen öylee geziyoz tozuyoruz ama eve gelince yataga girinvce yine aynı konuu.benimde 2.senem benimle evleneneler hep dogurduuu

dert etmeyin hanımlar mutlaka zamanı vardır allahın izniyle olur aklınıza çok takmayın akışına bırakın umarım bebiş isteyen herkese rabbim tez zmnda verir çifter çifter hemde

dert etmeyin hanımlar mutlaka zamanı vardır allahın izniyle olur aklınıza çok takmayın akışına bırakın umarım bebiş isteyen herkese rabbim tez zmnda verir çifter çifter hemde

saol canim.senni var sanirim allah bagışlasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…