- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
rahatlıktan kuşum olsa da olur olmasa da olur dedikleri için.kuzenim evlendiği hafta hamile kaldı
benimde bi tanııdğım var pcos varmış 3 ayda bi regl olyomuş ama evlendiği ay hamile kalmış ve ikiz.... rabbim ol dedikten sonra neler olmazki....
benimde bi tanııdğım var pcos varmış 3 ayda bi regl olyomuş ama evlendiği ay hamile kalmış ve ikiz.... rabbim ol dedikten sonra neler olmazki....
evet benımki de inat mı inatt.yap dediğim şeyi yapmazzz.inatlarını kırmak lazımmm da işte.....
valla bazen kendimi yeteneksiz,eksik görüyorum.Halbuki biliyorum bu bizim elimde olan bi şey değil ama işte olmuyorr
al işteeee
bizim pco da bize böyle sürpriz yapsa yaaa nolur sankiii
yengeçççç canım
tatlım bebek fikrini aklına koydun muu düşünmemek mümkün değilllllya aslında gerçekten kafaya takmayınca oluyo ben ilk hamile kaldığımda hiç aklıma bile gelmemişti yeni işe girmiştim hergün bugün kesin adet olacam derdim ama yok belirti adet belirtisi gelen giden yok kanda baktırmıştım çıkmıştı takmıyalım diyoruz ama olmuyo işte beynimizin içine yerleşmiş bir kere
BENDE ÖYLEE.biz kocamla birbirimizi eksik hissediyoruz.çok şükür çok mutluyuz ama sanki yinede bebek olmayınca yarimmisiz gibi geliyoo
ya aslında gerçekten kafaya takmayınca oluyo ben ilk hamile kaldığımda hiç aklıma bile gelmemişti yeni işe girmiştim hergün bugün kesin adet olacam derdim ama yok belirti adet belirtisi gelen giden yok kanda baktırmıştım çıkmıştı takmıyalım diyoruz ama olmuyo işte beynimizin içine yerleşmiş bir kere
BENDE ÖYLEE.biz kocamla birbirimizi eksik hissediyoruz.çok şükür çok mutluyuz ama sanki yinede bebek olmayınca yarimmisiz gibi geliyoo
tatlım bebek fikrini aklına koydun muu düşünmemek mümkün değilllll
aynen canım Allahıma binleerce şükür olsun biz de çok mutluyuz.Allahım bozmasın.ama işte bu duygu ve korku fena bi şeyyy.tülü kaç yaşındaydın canım sen
rabbim onunla buluşmamızı ve dua etmemizi çok seviyo ben öyle düşünüyorum ve sabrımızı sınıyor ,yenilmemek isyan etmek lazım
inş gelir evladın en kısa zamanda....
tabiki bebek olmayınca bişeyler eksik oluyo tam bir aile bile olamıyoruz ye iç gez toz eşinle ama nereye kadar bu benim dördüncü senem gezecemiz kadar gezdik artık yeter
canim ben 28 bitip 29 giriyom ekimde.yaşladdımmsenn
27ye yeni girdim mayısta
inşşşallaahhhhhevet canım sabır ve şükür gerekiyor.
Çok sağol umarım hepimiz en tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize
küçükk sayılırsın sen canimm.ben nerdeyse 30 a girxcemm.kwesin yumurtalarım eskir benimm
dert etmeyin hanımlar mutlaka zamanı vardır allahın izniyle olur aklınıza çok takmayın akışına bırakın umarım bebiş isteyen herkese rabbim tez zmnda verir çifter çifter hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?