Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hiracım geçmiş olsun canım.
canını yakmışlar .anestezi yaptırmadın mı?

cnm senin doktor da bi sorun var bence bütün hsglerde yarım saat öncesinde bir tane bile değil 2 tane ağrı kesici al derler.ağrı kesici almadan yaptırdığını duyunca şoka girdim inan

Bilemiyorum tatlım,bana içme dedi

kızlar ben çıkıyorum akşam girebilirsem girerim
öpüyorum sizi

sanırım canın o nedenle bu kadar acıdı.
ezgi mesela anestezili çektirrdi ama hiç bişey hissetmemişti.
çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım,yaa bilseydim asla orda çektirmezdim,topiği okudum geçen gün,bazıları çok kötü geçtiğini yazmış,bazılarıda anestezisiz dahi çok kolay geçtiğini muayenedeki kadar az bi ağrı olduğunu yazmış,sanırım çeken doktor beceriksizdi,yada ilaç gitmediği için bu kadar zor geçti..

sonucu almışsın cnm bence git başka doktora göster....merak ettim bende inş kanalların açıktır ....

sonucu almışsın cnm bence git başka doktora göster....merak ettim bende inş kanalların açıktır ....

Eşim üniversitede çalışıyor zaten,bir çok tanıdık doktor var,bakalım belkide öyle yaparım..Ama ben kendi doktorumdan başkasına gitmekte istemiyorum..

canım geçmiş olsun bende senin gibi üniversite çektirmiştim benimkide berbattı çok ağrım olmuştu kanamam çok olmuştu oysaki öncesinde bir ağrı kesici iğne vurdular hiç faydaı olmadı felaket ağrımıştı ve sonrasında başım döndü ve bulantım oldu kusmuştum yani keşke dedim özelde anesteziyle çektirseymişim neyse sonucun inşallah iyi çıkar tatlım tekrardan geçmiş olsun

NURRRRR

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve sinir oldum inan.. ama allaha şükür atlattın, muhtemelen kanlı akıntın ve ağrın biraz devam edebilir, sıkma canını tatlım, geçti bitti.. Allah beter acılardan korusun canım..
inşallah sonuçların da temiz çıkacak:116:

İsim Yaş Bat Durum
Yasminkubi 27 04 temmuz
Hayal114 26 08 temmuz
Nsbhr 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Sare88 23 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Mahrum 26 10 ağustos
Yaw 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…