- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Selam kızlar nasılsınızz,Ben çok kötüyüm,sabah hsg çekildim barbat geçtii,başkasına yapılan işlem tam üç defa yapıldı bana,doktor ilacı enjekte ediyor ama ilaç geri geliyordu,oydukça oydu içimi canım çok acıdııüçüncü denemede anca gitti ilaç..
ayağa kalktığımda bacaklarımdan şarıl şarıl kan akıyordu,tansiyonumda düştü sonradan,ne berbat bişeymiş öyle,Allah hiç kimseyi mecbur bırakmasın
cnm senin doktor da bi sorun var bence bütün hsglerde yarım saat öncesinde bir tane bile değil 2 tane ağrı kesici al derler.ağrı kesici almadan yaptırdığını duyunca şoka girdim inan
hiracım geçmiş olsun canım.
canını yakmışlar .anestezi yaptırmadın mı?
Sağol bitanem,özel olmadığı için anestezi vermediler,üniversitede çektirdim..
sanırım canın o nedenle bu kadar acıdı.
ezgi mesela anestezili çektirrdi ama hiç bişey hissetmemişti.
çok geçmiş olsun
kızlar ben çıkıyorum akşam girebilirsem girerim
öpüyorum sizi
sonucu almışsın cnm bence git başka doktora göster....merak ettim bende inş kanalların açıktır ....
Selam kızlar nasılsınızz,Ben çok kötüyüm,sabah hsg çekildim barbat geçtii,başkasına yapılan işlem tam üç defa yapıldı bana,doktor ilacı enjekte ediyor ama ilaç geri geliyordu,oydukça oydu içimi canım çok acıdııüçüncü denemede anca gitti ilaç..
ayağa kalktığımda bacaklarımdan şarıl şarıl kan akıyordu,tansiyonumda düştü sonradan,ne berbat bişeymiş öyle,Allah hiç kimseyi mecbur bırakmasın
ezgiii naber kuzum geldimi kocişin
bebişim nabeerrrr
iiym canım sen napıyosun bakim
evet kuzum geldiii
nöbet tutuyo başımda
iyi nöbetler ozaman kocanayemek yicem canım sonra yine gelirim öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?