Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Teşekkür ederim canım bana ağrı kesici filan vurmadılar,ilaç içeyimmi dedim doktora hayır dedi..Kuzum bilseydim böyle olacağını kesinlikle özelde çektirirdim bende..

çok sağol tatlım şükür atlattımda aklıma geldikçe kötü oluyorum,masadan kalkınca bacaklarımdan aşağı kanın inişini görünce kötü oldum çok acıdım halime,eve gelene kadarda bir pet dolu dolu kirlenmişti,halende azar azar devam ediyor,sende oldumu bilmiyorum çektirdikten yaklaşık iki saat sonra şöyle ortalama avuç içinin dörtte biri kadar bir parça düşürdüm,şimdide kafam ona takıldı neden geldi böyle bir parça:26:

Son düzenleme:

canım okudum yaşadıklarını çok geçmiş olsun inşallah sonuç iyi çıkar,o düşen parça da ne ola ki?netten bi araştırsan

canım çook geçmiş olsun. İnşallah bi an evvel de ağrıların geçer.
İnşallah bu acıları unutturacak tesellisini gönderir Rabbim ve inşallah hiç bi problemin yoktur.

canım okudum yaşadıklarını çok geçmiş olsun inşallah sonuç iyi çıkar,o düşen parça da ne ola ki?netten bi araştırsan
Sağol canım amin inşallahh bişey çıkmaz,araştırdım biraz ilgili bişey bulamadım..
canım çook geçmiş olsun. İnşallah bi an evvel de ağrıların geçer.
İnşallah bu acıları unutturacak tesellisini gönderir Rabbim ve inşallah hiç bi problemin yoktur.

Sağol bitanem Allah razı olsun..Aminn inşallahh..

hiracım geçmiş olsun cnm.çok üzüldüm okuyunca ama geçer canım üstünden kocaman bir yük kalktı ne güzel.dikkat et kendine ama.

hiracım çok geçmiş olsun doktorunda tam bir salakmış inşallah sonucun temiz çıkar

slm kızlar

hiracım çooooook geçmiş olsun canım yaaaaa, kız sen boşuna film çektirdin bence bişeyin yok senin, çatır çatır 2 tane doğurmuşun 3. de gelecek içini ferah tut canımm

slm kızlarr. hiranur çok geçmiş olsun canım benim.dikkat et kendine.inşallah sonuçlarda tertemiz cıkar

hiracım geçmiş olsun cnm.çok üzüldüm okuyunca ama geçer canım üstünden kocaman bir yük kalktı ne güzel.dikkat et kendine ama.

Sağol bitanem Allah razı olsun,sende çektirmeyi düşünüyordun ya kesinlikle anestezisiz çektirme derim,bende biraz korkuyordum sonra kendimi teselli ediyordum amann doğum kadar zor değildir ya diyordum,çok sakin uzandım masaya korku heyecan v.s yoktu ama işte zor geçti hemde çokk,umarım hiçbirinizn çektirmesine gerek kalmadan gelir bebişleriniz..

ayy tatlım ya daha çok korktum ben şimdi ben zaten muayene esnasında doktor hiç acıtacak bişey yapmadığı halde canım yandı hsg de düşünemiyorum kendimi.dediğin gibi inşallah gerek kalmaz.biraz anlatsana nasıl yapıyorlar.

hiracım çok geçmiş olsun doktorunda tam bir salakmış inşallah sonucun temiz çıkar
Sağol tatlım,evet bencedee
slm kızlar

hiracım çooooook geçmiş olsun canım yaaaaa, kız sen boşuna film çektirdin bence bişeyin yok senin, çatır çatır 2 tane doğurmuşun 3. de gelecek içini ferah tut canımm
Kuşum çocuk tedavisinden ziyade bir problem olabileceğini söylemişti doktorum,vajinal ultrasonda rahim görüntüsü biraz tuhaf demişti,onun için çektirdim,,
slm kızlarr. hiranur çok geçmiş olsun canım benim.dikkat et kendine.inşallah sonuçlarda tertemiz cıkar
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun..
saol canım ayyy kıyamam yaa yemeye çalış tatlım aç durma

yiyemiyorumm canım yaa

Ben geliyorum birazdan,kendime bi çay demliyim
afiyet olsun canım ama çay yerine kan yapacak bişeyler iç.
valla benim canım sıkkın adet oldum ezgi gelsede yeni batımı yazsa

geçmiş olsun canım yaa çok kötü üzülüyor insan adet olunca ama kısmet olmayınca bizim elimizden gelen bişey yok canım.benim bata da az kaldı ama benimde kırmızılar gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…