Teşekkür ederim canım bana ağrı kesici filan vurmadılar,ilaç içeyimmi dedim doktora hayır dedi..Kuzum bilseydim böyle olacağını kesinlikle özelde çektirirdim bende..canım geçmiş olsun bende senin gibi üniversite çektirmiştim benimkide berbattı çok ağrım olmuştu kanamam çok olmuştu oysaki öncesinde bir ağrı kesici iğne vurdular hiç faydaı olmadı felaket ağrımıştı ve sonrasında başım döndü ve bulantım oldu kusmuştum yani keşke dedim özelde anesteziyle çektirseymişim neyse sonucun inşallah iyi çıkar tatlım tekrardan geçmiş olsun
NURRRRR
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve sinir oldum inan.. ama allaha şükür atlattın, muhtemelen kanlı akıntın ve ağrın biraz devam edebilir, sıkma canını tatlım, geçti bitti.. Allah beter acılardan korusun canım..
inşallah sonuçların da temiz çıkacak:116:
Teşekkür ederim canım bana ağrı kesici filan vurmadılar,ilaç içeyimmi dedim doktora hayır dedi..Kuzum bilseydim böyle olacağını kesinlikle özelde çektirirdim bende..
çok sağol tatlım şükür atlattımda aklıma geldikçe kötü oluyorum,masadan kalkınca bacaklarımdan aşağı kanın inişini görünce kötü oldum çok acıdım halime,eve gelene kadarda bir pet dolu dolu kirlenmişti,halende azar azar devam ediyor,sende oldumu bilmiyorum çektirdikten yaklaşık iki saat sonra şöyle ortalama avuç içinin dörtte biri kadar bir parça düşürdüm,şimdide kafam ona takıldı neden geldi böyle bir parça:26:
Selam kızlar nasılsınızz,Ben çok kötüyüm,sabah hsg çekildim barbat geçtii,başkasına yapılan işlem tam üç defa yapıldı bana,doktor ilacı enjekte ediyor ama ilaç geri geliyordu,oydukça oydu içimi canım çok acıdııüçüncü denemede anca gitti ilaç..
ayağa kalktığımda bacaklarımdan şarıl şarıl kan akıyordu,tansiyonumda düştü sonradan,ne berbat bişeymiş öyle,Allah hiç kimseyi mecbur bırakmasın
ooooooooooooofffffffffff çok yemek yedimmmmmmmmmmm
Sağol canım amin inşallahh bişey çıkmaz,araştırdım biraz ilgili bişey bulamadım..canım okudum yaşadıklarını çok geçmiş olsun inşallah sonuç iyi çıkar,o düşen parça da ne ola ki?netten bi araştırsan
canım çook geçmiş olsun. İnşallah bi an evvel de ağrıların geçer.
İnşallah bu acıları unutturacak tesellisini gönderir Rabbim ve inşallah hiç bi problemin yoktur.
ooooooooooooofffffffffff çok yemek yedimmmmmmmmmmm
ayyy bende çok yedim yaa patlayacam nerdesiniz kızlar yahuuuuuuuuuu:84:
Maşallah afiyet olsun sizleree,ben yiyemedim amaaa canım hiç bişey istemiyor:95:
hiracım geçmiş olsun cnm.çok üzüldüm okuyunca ama geçer canım üstünden kocaman bir yük kalktı ne güzel.dikkat et kendine ama.
Sağol bitanem Allah razı olsun,sende çektirmeyi düşünüyordun ya kesinlikle anestezisiz çektirme derim,bende biraz korkuyordum sonra kendimi teselli ediyordum amann doğum kadar zor değildir ya diyordum,çok sakin uzandım masaya korku heyecan v.s yoktu ama işte zor geçti hemde çokk,umarım hiçbirinizn çektirmesine gerek kalmadan gelir bebişleriniz..
Sağol tatlım,evet bencedeehiracım çok geçmiş olsun doktorunda tam bir salakmış inşallah sonucun temiz çıkar
Kuşum çocuk tedavisinden ziyade bir problem olabileceğini söylemişti doktorum,vajinal ultrasonda rahim görüntüsü biraz tuhaf demişti,onun için çektirdim,,slm kızlar
hiracım çooooook geçmiş olsun canım yaaaaa, kız sen boşuna film çektirdin bence bişeyin yok senin, çatır çatır 2 tane doğurmuşun 3. de gelecek içini ferah tut canımm
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun..slm kızlarr. hiranur çok geçmiş olsun canım benim.dikkat et kendine.inşallah sonuçlarda tertemiz cıkar
saol canım ayyy kıyamam yaa yemeye çalış tatlım aç durma
kızlarr niye sustunuz yaaaa
kızlarr niye sustunuz yaaaa
afiyet olsun canım ama çay yerine kan yapacak bişeyler iç.Ben geliyorum birazdan,kendime bi çay demliyim
valla benim canım sıkkın adet oldum ezgi gelsede yeni batımı yazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?