birtanemmm hb.çok iyiyim balıgımı yedim canim kümefe istiyoo
afiyet olsun canım bende balık yedim şiştim valla ayy benim yerimede ye künefe bulursan üniversitedeyken çook yedim
Ya kizlar bana yardimda bullunun ,
benim eylülde dügünüm olacak 18 yasindayim evleniyorum
sevdigim adamla (24) . Ben kendimi bildim bile hep bebekleri cocuklari cok sevdim
ablamin cocuklarinada cok bakarim . Ve ben simdi düsüniyorum acaba hemen 4-5 ay sonra cocuk yapsak mi diye
nisanlim bir bucuk sene iki sene sonra olsa cok daha iyi olur diyor ama yinede sen nasil isdersen diyor . Ya ben napsam bilmiyorum
bana bir fikir verin siz ne dersiniz veya sizin nasil oldu ?
sevdigim adamla (24) . Ben kendimi bildim bile hep bebekleri cocuklari cok sevdim
ablamin cocuklarinada cok bakarim . Ve ben simdi düsüniyorum acaba hemen 4-5 ay sonra cocuk yapsak mi diye
nisanlim bir bucuk sene iki sene sonra olsa cok daha iyi olur diyor ama yinede sen nasil isdersen diyor . Ya ben napsam bilmiyorum
kızlar ya bişey sorcam size ben yarın test almak istiyorum adetime 2 gün kalmış olacak ama hani 1 hafta önce negatif çıkmıştı kan testinde.sizce boşuna almamalımıyım.adetimimi bekliyim.yoksa yapayım da içimdeki son umutta bitsinmi?
canım benim hoşgeldin..anladığım kadarıyla sen hemen bebiş istiyosun sadece destek bekliyorsun çünkü burda ki kimse sana evet korun 1-2 sene sonra çocuk yaparsın demicektir eminim.hemen olursa da hayırlısıdır senin için olmazsa da zaman kaybetmemiş olursun.şimdiden hayırlı olsun tatlım allah bi yastıkta kocatsın inşallah.Ya kizlar bana yardimda bullunun ,
kızlar ya bişey sorcam size ben yarın test almak istiyorum adetime 2 gün kalmış olacak ama hani 1 hafta önce negatif çıkmıştı kan testinde.sizce boşuna almamalımıyım.adetimimi bekliyim.yoksa yapayım da içimdeki son umutta bitsinmi?
baharcım lütfen sabret adetin 1 gün geçsin öyle yap üzülme diye söylüyorum yoksa seni çok iyi anlıyorum
canım bana kalırsa biraz evliliğin tadını çıkarın birbirinizi tanıyın iyice evliliğiniz otursun ama bu dönemde de normal yollarla korunun yani hapla falan değil.ama çokta ertelemeyin yani en az 6 ay falan düşünme çünkü evliliğin ne olduğunu anlamadan bebek sahibi olmak zor olabilir.zaten yaşında çok küçük canım.
tatlım zaten içimde hiç öyle bir his yok hani hissedersin derler ya ben olmadığını hissediyorum belirti falanda yok ama sabredemiyorum yine de.en azından yoksa adetim gecikmesin diyorum beklemek çok yoruyorrr.
Sagolun cevaplariniz emeginiz icin :) öncellikle ,
ya ben baskalarinda gördügüm zaman cok özeniyorum ondan dolayi erken isdiyorum aslinda ama tabi bununda bakimi mamasi ilgillisi sevgisi var
sonucta 18 yasindayim henüz bir yandanda korkuyorum ya bunallirsam bakamazsam bebegime iyi diye . Haklisiniz biraz beklemek en iyisi ama bir sorum daha olacak normal yollarla
korun diyorsunuz hapla degil , ben aslinda doktora gicektim smdi önümüzdeki hafta hap icin , neden kine hapin bir tehlikesimi var ?
Sagolun cevaplariniz emeginiz icin :) öncellikle ,
ya ben baskalarinda gördügüm zaman cok özeniyorum ondan dolayi erken isdiyorum aslinda ama tabi bununda bakimi mamasi ilgillisi sevgisi var
sonucta 18 yasindayim henüz bir yandanda korkuyorum ya bunallirsam bakamazsam bebegime iyi diye . Haklisiniz biraz beklemek en iyisi ama bir sorum daha olacak normal yollarla
korun diyorsunuz hapla degil , ben aslinda doktora gicektim smdi önümüzdeki hafta hap icin , neden kine hapin bir tehlikesimi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?