Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

tatlım iyi yolculuklar özlicez seniiii

hayırlı yolculuklarr iyi tatıllerrr

vallahaa o dışardaa arkadaşlarıyla beraber napıyor bilmiyorum aldı arabasını getti bendee evdee şirketin dosyalarını çıkarıyom

boşver sende bizimlesinn iştee.kafam rahatt mis valla.kocaların dırdırı çekilmiyooo

iyi tatiller canım keyfine bak biraz kafanı dinle sende Allah'a emanet ol canım

kız tam yumurtlama gününde kocandan ayrımı kalcannn.bari nete girr özlerim seni yaaa

yaaaaa hiç sorma benim adet bu gün bitti, ya akrabalara gidiyorum düğün var oralardan bulursam pc girerim mutlaka, kocişlede perşembeden pazara birlikteyiz, yaniiiii 9. 10. 11. ve 12. günler kurtarır mı tülüüüüüüüüüü

batlarımız aynı 26 haziran

boşver sende bizimlesinn iştee.kafam rahatt mis valla.kocaların dırdırı çekilmiyooo

yok kız benim koçiş dır dırcı degıldır kendı halınedır alltan alırsann ondan melegı yokturr ayy suu eylül biran önce gelsedee bebıse baslasak

canim valla olabilirr neden olmasin. 12.günde hamile kalan çok.evett batimiz atni bugun benim 8.günm halvet varr.daha erken ama belli ol maz

İsim Yaş Bat Durum
Hayal114 26 08 temmuz
Nsbhr 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Sare88 23 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Mahrum 26 10 ağustos
Yaw 28
Yasminkubi 27

canım benim tekrar çok geçmiş olsun..
valla benim kanamam da oldu denemez pek,1-2 saate hiçbir akıntım kalmamıştı..
senden gelen parça muhtemelen ya fazla kurcalamalarından dolayı olmuştur ya da rahimde bir temizlemne olmuş olabir

Günaydın canım hoşgeldin. ohh ya ne özendim sana deniz güneş sesizlik...

günaydın pembiqq bi sen varsınn ben kızları dinlemeyip azönce test yaptım ve sonuç negatifff.artık inandım bu ay bebiş olmadığına.

günaydın pembiqq bi sen varsınn ben kızları dinlemeyip azönce test yaptım ve sonuç negatifff.artık inandım bu ay bebiş olmadığına.

ahhh be tatlımm neden beklemedin
daha 2-3 günün var, bebiş varsa da çıkmaması normal yanii

ahhh be tatlımm neden beklemedin
daha 2-3 günün var, bebiş varsa da çıkmaması normal yanii

yok tatlım olsa çıkması lazımdı bence.artık döllenmişti olsaydı.silik te olsa çıkardı.ama neyse kısmet değilmiş.ayrıca rüyamda çocuk esirgemeden bebek alıyodum falan test yapmamam gerektiğini rüyamdan bile anladım.ama dayanamayıp aldım ve şimdi adetimi bekliyorum inşallah yarın gelir.neyse beni boşver sen nasılsın cnm?

dur bakalım tatlım inşallah yanılıyosundur, ama bu ay da kısmet değilse adetin gelsin bir an önce..

yaa beni güneş deniz çarptı heralde sabahtan beri mide bulantısından ölüyorum, su içsem istifra ediyorum valla yıkıldım resmen.. bugün evde istirahat edicem:97:

İsim Yaş Bat Durum
Hayal114 26 08 temmuz
Nsbhr 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Sare88 23 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Mahrum 26 10 ağustos
Yaw 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…