kızlar, ben de yarım saat sonra tatile çıkıyorum ve kocişsizzzçalışması lazım, 1 hafta kadar sizden ayrı kalacağım, umarım döndüğümde hamiş olan arkadaşları kutlarım, hepinizi çok seviyorum, Allaha emanet olun
kızlar, ben de yarım saat sonra tatile çıkıyorum ve kocişsizzzçalışması lazım, 1 hafta kadar sizden ayrı kalacağım, umarım döndüğümde hamiş olan arkadaşları kutlarım, hepinizi çok seviyorum, Allaha emanet olun
vallahaa o dışardaa arkadaşlarıyla beraber napıyor bilmiyorum aldı arabasını getti bendee evdee şirketin dosyalarını çıkarıyom
kızlar ben kaçar öpüldünüzzzz
kız tam yumurtlama gününde kocandan ayrımı kalcannn.bari nete girr özlerim seni yaaa
boşver sende bizimlesinn iştee.kafam rahatt mis valla.kocaların dırdırı çekilmiyooo
yaaaaa hiç sorma benim adet bu gün bitti, ya akrabalara gidiyorum düğün var oralardan bulursam pc girerim mutlaka, kocişlede perşembeden pazara birlikteyiz, yaniiiii 9. 10. 11. ve 12. günler kurtarır mı tülüüüüüüüüüü
batlarımız aynı 26 haziran
Teşekkür ederim canım bana ağrı kesici filan vurmadılar,ilaç içeyimmi dedim doktora hayır dedi..Kuzum bilseydim böyle olacağını kesinlikle özelde çektirirdim bende..
çok sağol tatlım şükür atlattımda aklıma geldikçe kötü oluyorum,masadan kalkınca bacaklarımdan aşağı kanın inişini görünce kötü oldum çok acıdım halime,eve gelene kadarda bir pet dolu dolu kirlenmişti,halende azar azar devam ediyor,sende oldumu bilmiyorum çektirdikten yaklaşık iki saat sonra şöyle ortalama avuç içinin dörtte biri kadar bir parça düşürdüm,şimdide kafam ona takıldı neden geldi böyle bir parça:26:
İsim Yaş Bat Durum
Hayal114 26 08 temmuz
Nsbhr 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Sare88 23 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Mahrum 26 10 ağustos
Yaw 28
Yasminkubi 27
canım benim tekrar çok geçmiş olsun..
valla benim kanamam da oldu denemez pek,1-2 saate hiçbir akıntım kalmamıştı..
senden gelen parça muhtemelen ya fazla kurcalamalarından dolayı olmuştur ya da rahimde bir temizlemne olmuş olabir
Günaydın canım hoşgeldin. ohh ya ne özendim sana deniz güneş sesizlik...
günaydın pembiqq bi sen varsınn ben kızları dinlemeyip azönce test yaptım ve sonuç negatifff.artık inandım bu ay bebiş olmadığına.
ahhh be tatlımm neden beklemedin
daha 2-3 günün var, bebiş varsa da çıkmaması normal yanii
yok tatlım olsa çıkması lazımdı bence.artık döllenmişti olsaydı.silik te olsa çıkardı.ama neyse kısmet değilmiş.ayrıca rüyamda çocuk esirgemeden bebek alıyodum falan test yapmamam gerektiğini rüyamdan bile anladım.ama dayanamayıp aldım ve şimdi adetimi bekliyorum inşallah yarın gelir.neyse beni boşver sen nasılsın cnm?
slm kızlarezgicim yeni batımı yazabilirsin 30 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?