Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

tatlım bünyeden bünyeye farklılık gösterir sen 5sene kullanırsın bırakınca hemen olur bi başkası 1 ay kullanır ama senelerce olmaz.birazda kader kısmet bu işler ama ben evlendiğim günden itibaren 9 10 ay kullandım bırakalı 1seneyi geçmek üzere ama hala bebek yok canım.hap hormonları bozuyor değiştiriyor düzene girmesi zaman alıyor.o yüzden doğal yollarla dedim ama yinede doktorunla ayrıntılı konuşmalısın sonuçta onlar bizden daha iyi bilir.

baharrrrrcımmmmmmmmmm 1 sene önce bıraktığın hapın etkisi olduğunu mu düşünüyorsun, böyle birşey olamaz, netice de hap senin yumurtlamanı engelliyo ve biliyosun ki kistler içinde özellikle pko nun tedavisi haptır canım, çok uzunnn süreler kullanılırsa etkisinin geçmesi uzum sürebilir o kadar etkisi olur

Ya billiyo musunuz birde ben almanyada yasiyorum , ankaraya gelin gidiyorum
üniversiteye kazandim simdi üc hafta sonra türkiyeye gidiyorum temeli isde evlilikden dolayi
bir yandan tüm sevdiklerime veda ediyorum ya belkide ondan bebek isdiyorum yanimda birseylerim olsun diye
bilmiyorum . Evlendikten sonra esim birde pazar günleri haric sabahtan aksam 7 ye kadar caliscak ben sürekli yanlzi kallirim kaynamam
görümcemlere gitmezsem herhalde , belkide yanliz kalmaktan korktugum icin aslinda üniversiteye kazandim okuyabillirimde .

evet canım yaa ben hep bu haptan biliyorum bebeğimin olmamasını.ama bazende diyorum o kadar insan kullanıyor ve bırakınca oluyor.ne bileyim canım bi suçlu arıyor insan.ama kısmetten ötesi yok galibaaa.

tülayyyy napıyosun canım bu gece performans düşük sende yoksa başka işlerlemi meşgulsün

tülayyyy napıyosun canım bu gece performans düşük sende yoksa başka işlerlemi meşgulsün

canim valla masayi kurduk ayhanlaa.yine götürüyom yaniii.sizsizde olmuyoooo ama yaa seviyorum hepniziiiiiiii.aksamada işlerim yogunlasırr sanirimm

kaçaklar sizi buldum sonundaaa sizleri nasılsınızzz koçiş evde yok canı sıkkınmış dişarı çıkıp içicekmiş zıkkım içesiceee bu aradaa size haberim var bebek için karar verdik eylülde başlıyoruz çalışmalara

öylee deem kızz bende suanda içiiiomm

canim valla masayi kurduk ayhanlaa.yine götürüyom yaniii.sizsizde olmuyoooo ama yaa seviyorum hepniziiiiiiii.aksamada işlerim yogunlasırr sanirimm

ohhh ikisini birarada götürcen yanii allah muhabbetinizi artırsın canımmmm

kızlar, ben de yarım saat sonra tatile çıkıyorum ve kocişsizzz çalışması lazım, 1 hafta kadar sizden ayrı kalacağım, umarım döndüğümde hamiş olan arkadaşları kutlarım, hepinizi çok seviyorum, Allaha emanet olun

saol canimiçiiii.içmek bazen güzeldirrrr.eşinede afiyet seker olsunn

vallahaa o dışardaa arkadaşlarıyla beraber napıyor bilmiyorum aldı arabasını getti bendee evdee şirketin dosyalarını çıkarıyom

kız tam yumurtlama gününde kocandan ayrımı kalcannn.bari nete girr özlerim seni yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…