Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

geçmiş olsun canım yat dinlen tabi

dikkat et canımm kendine hasta olma tatilde hiç sarmazz.

slm kızlar...hemen bana bişiler söyleyin kızlar dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyo çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu bugün.bi sıkıntı mı var ki anlamadım :18:

[SUB][/SUB]

yaniiiiiiii....
şanslısın valla, bi de bize bak nerdeyse 1,5 ay bekliyoruz yeni bat için

canım benim düşükten sonra adetim hiç gecikmeden 28. gün gelmişti hiçbir değişiklik olmamıştı inşallah seninde öyle olur bende kışa kadar artık takmıycam kafama kışa aşılama yaptıracam tabi ben böyle düşünüyorum

slm kızlar...hemen bana bişiler söyleyin kızlar dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyo çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu bugün.bi sıkıntı mı var ki anlamadım :18:

tatlım inşallah bir sorun yoktur sıkma canını iğnenin yan etkisi falan olabilirmi acaba yada yerleşme olcağı zaman ağrı olurmmuş diyorlar oda olabilir.bi araştır netten.

inşallah canım.. şimdi bir de adet olamama stresi yaşamak istemiyorum..
canım hakkında hayırlısı, inşallah gerek kalmaz o kadar beklemene, ama bende eylülden sonra klomene başlıcam, olmazsa aşılama deneyebilirim belki ben de..artık beklemek istemiyorum, oluruna bırakmıcam yani, ne gerekiyosa deniycem

tatlım inşallah bir sorun yoktur sıkma canını iğnenin yan etkisi falan olabilirmi acaba yada yerleşme olcağı zaman ağrı olurmmuş diyorlar oda olabilir.bi araştır netten.

hemen bakıyım netten bakalım ne zaman yerleşiyomuş bebiş..böle devam ederse ağrı doktoru arıcam :26:

ayyy ezgim çok heycanlandım ama bu zamanlar mı yerleşme olur acaba

canım yerleşme bu zamanlarda olur 15. gün hamilelik varsa belli olur ama iğne hormon içerdiği için testte pozitif çıkıp hamile olmayabiliyosunda sen direk kan tahlili yaptır 15. gün ben idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı kan tahlilinde kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştim inşallah sen böyle bişe yaşamazsın

ayyy ezgim çok heycanlandım ama bu zamanlar mı yerleşme olur acaba

kuşum dur heyecan yapmaa..ama yerleşme döllenmeden 5-6 gün sonra oluyor, olabilir seninki de yanii.
ama bir araştır istersen belki iğnenin etkisi de olabilir

kızlar hepinizi öpüyorum ben dışarı çıkıyorum kendinize iyi bakın.

öptüm canım görüşürüzz,dikkat et başına güneş geçmesin benim gibi

ıyı canım bende ıyıyım farlutalım bıttı beklıyorum acaba ne olcaksen nıye dokuluyon şeker ne oldu ki

5 gün mü kullandın canımm
ben 5 gün kullandım 2 gün sonra adet oldum ama o sıraa kahve akıntım oluyodu arada söklmeye çalışıyodu yanii

valla beni ya deniz ya güneş çarptı, sabahtan beri istifra etmekten içim dışıma çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…