dur bakalım tatlım inşallah yanılıyosundur, ama bu ay da kısmet değilse adetin gelsin bir an önce..
yaa beni güneş deniz çarptı heralde sabahtan beri mide bulantısından ölüyorum, su içsem istifra ediyorum valla yıkıldım resmen.. bugün evde istirahat edicem:97:
dur bakalım tatlım inşallah yanılıyosundur, ama bu ay da kısmet değilse adetin gelsin bir an önce..
yaa beni güneş deniz çarptı heralde sabahtan beri mide bulantısından ölüyorum, su içsem istifra ediyorum valla yıkıldım resmen.. bugün evde istirahat edicem:97:
geçmiş olsun canım yat dinlen tabi
dikkat et canımm kendine hasta olma tatilde hiç sarmazz.
hoşgeldin canım.. geçmiş olsun
ama yine de temmuzda umutluyuz senden
inşallah canım temmuz ayı umudum devam ediyor daha dimi
slm kızlar...hemen bana bişiler söyleyin kızlar dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyo çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu bugün.bi sıkıntı mı var ki anlamadım :18:
[SUB][/SUB]
yaniiiiiiii....
şanslısın valla, bi de bize bak nerdeyse 1,5 ay bekliyoruz yeni bat için
slm kızlar...hemen bana bişiler söyleyin kızlar dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyo çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu bugün.bi sıkıntı mı var ki anlamadım :18:
amaniiiiinnnnnnn bebiş mi yerlişio neeeeee
canım benim düşükten sonra adetim hiç gecikmeden 28. gün gelmişti hiçbir değişiklik olmamıştı inşallah seninde öyle olur bende kışa kadar artık takmıycam kafama kışa aşılama yaptıracam tabi ben böyle düşünüyorum
tatlım inşallah bir sorun yoktur sıkma canını iğnenin yan etkisi falan olabilirmi acaba yada yerleşme olcağı zaman ağrı olurmmuş diyorlar oda olabilir.bi araştır netten.
ayyy ezgim çok heycanlandım ama bu zamanlar mı yerleşme olur acaba
ayyy ezgim çok heycanlandım ama bu zamanlar mı yerleşme olur acaba
kızlar hepinizi öpüyorum ben dışarı çıkıyorum kendinize iyi bakın.
selam kızlar nabersınız ne var ne yok
a.selam canımm hoşgeldinnn
ben dökülüyorum
sende ne var ne yok
selam kızlar nabersınız ne var ne yok
ıyı canım bende ıyıyım farlutalım bıttı beklıyorum acaba ne olcaksen nıye dokuluyon şeker ne oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?