güle güle canım,ben de çkıyorum arkadaşım doğum yaptı minnak minnak elleri var ama çok uğraştırıyor bebe,arkadaşın kan ter içindeki halini görünce bebe yapmaktan bir an soğuyorum,ben heralde sizin kadar çok istemiyorummu nedir çall artık biyolojik saatim çaallll
niye öyle dedi anlayamadım.
ilacın adı piyeloleptyl.
kullanıyorum kızlar daha yumurtlama dönemim yeni bitti bişey olmaz herhalde.
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz inşallah..
sağolasın tatlımm..
sen nasılsın???
teşekkür ederim bügün daha iyiyim canım,kanamam kesildi sayılır,ağrım filanda yok şükür...Büyük bir yük kalktı üstümden sanki..
kızlar bende cıkıyorum gorusuruz sonra
off aman aman iyi bariii...
sonucu verirken bir rapor vermediler öi yanında doktora göstermen için?
bende filmlerin yanında bir de rapor vardı ben daha doktora göstermeden okudum öğrendim kanalların açık olduğunu, bir sorun olmadığını fln
yok bitanem rapor vermediler,benden dünden beri filme bakıp bakıp doktorculuk oynuyorum,emme heç bişey anlamıyorum,sadece içerdeki aletleri çözebildim
ayy evet o filmler ne karışık yaa ben alet malet heeeeçbişey çözemedim
Kız spekulum ve ilacı enjekte ettikleri alet olduğu gibi görünüyor..
yaa resmen psikolojim çöktü dün,gece bi ağlama krizine girdimki sorma,aslında dayanıklı bir yapım var,canlı canlı 4 defa karaciğer biyopsisi iki defada endoskopiyle midemden parça aldılar hiç böyle olmamıştım,sanırım yaş ilerledikçe hassalaşıyor insan..
kıymam yaa sinirlerin boşalmış, rahatlamışsındır ama.. öncesindeki stres de ayrıca eklendi tabii yaşadıklarının üstüne..
ayy allahım beterinden korusunn..
Amin canım cümlemizi inşallahh...
Tatlım ben çıksam iyi olacak ev savaş alanı gibi,dünde hiçbir iş yapamadım,ecük sağı solu toplayıp temizlik yapam,sonra gelirim yine öptümmm
sağolasın canım Allah razı olsun sık idrara çıkıyorum yaa sonrakilerde kan gelmedi rahatladım. eşim konuşmuş doktorla evdekini kullansın demiş 2 tane de ilaç yazmış eşim bebek istiyoruz diyince değiştirmiş evdekinin de bi zararı yokmuş ve sistit demiş devam ederse kan gelsin demiş ama benim kesildi şimdi çoookk şükür nasıl korktum ama.tamam canım çok geçmiş olsun tekrar..
bu arada en azından doktora gidene kadar günde en az 3 lt su içmeye çalış
Karanfilcem çok geçmiş olsun,bencede doktora görünmeden ilaç kullanma,hem bak eşin ürolojide çalışıyormuş telefon edip söylesene,iki dk gidip bi idrar testi yaparsın bebek istediğinizi söylersin,ona göre ilaç verirler..
pembikom sanada geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine,bol bol sıvı gıdalar tüket,ılık duş al dinlen geçer inşallahh...
ben de yemek yapıyım bari kimse yokken
bu arada kızlar eşim pasta börek istedi akşama ne yapıyım bi fikir verin bana.
sizi bi döverim bi döverimmmmmmm..neler olmuş hiç bişicikten haberim yokkkkkkkkkkkkk,birinizde nesaj atıp haber etmemişsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?